dimitris21gr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Τραγική διαδικασία αναβάθμισης. Μετά την 1 ώρα και 20 λεπτά τώρα βρήκε και update για την έκδοση 10.0.10586.164. Την κατέβασε τσακ μπαμ και τώρα φτου και από την αρχή προετοιμασία εγκατάστασης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gostros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 To app update advisor παντως εμενα με το 930 δεν το κατεβαζει...δεν ειναι clickable! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
protsimer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 To app update advisor παντως εμενα με το 930 δεν το κατεβαζει...δεν ειναι clickable! explorer να δουλεύει σε mobile edition και όχι desktop και θα το κατεβάσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markusboy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Thanks για το feedback. Μπορείς να ελέγξεις για το Call Recording? Υπάρχει στις ρυθμίσεις σου? όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ούτε στο app του τηλεφώνου( ούτε κατά τη διάρκεια κλίσης) ούτε στις ρυθμίσεις .Αλήθεια είχε πριν call record ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sswift13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ούτε στο app του τηλεφώνου( ούτε κατά τη διάρκεια κλίσης) ούτε στις ρυθμίσεις .Αλήθεια είχε πριν call record ? Οχι δεν είχε. Αλλά στα 550/950 που είναι "μαμά" Win10 έχει. Και πραγματικά το ήθελα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markusboy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εμένα με καίει ότι δεν έχει redstone στο fast ring εδώ λέει καθαρά πως μετά το update στην 164 θα πάρουμε .Το δοκίμασε κανείς άλλος στο 535 ? μήπως έπρεπε να κάνω recover το 8.1 και μετά να περιμένω τα w10 ? https://translate.google.gr/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.windowsclub.com.br%2Fwindows-10-mobile-redstone-roda-bem-no-lumia-535%2F&edit-text= το έχω σε μετάφραση γτ είναι βραζιλιάνικο το site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakvas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 τωρα τελειωσε σε εμενα . ερωτηση γιατι δεν μου περνει ελληνικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει σε Lumia 930 αν: 1) Υπάρχει πρόβλημα με τα μικρόφωνα όταν τραβάς βίντεο. 2) Η κάμερα βγάζει το ίδιο καλές φωτογραφίες με τα win8.1 και αν υπάρχει η εφαρμογή Lumia Camera. 3) Η νέα εφαρμογή των χαρτών έχει τις ίδιες δυνατότητες offline πλοήγησης με την εφαρμογή Here Maps στα win8.1. 4) Η συσκευή είναι το ίδιο γρήγορη. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Τα μικροφωνα ειναι θεμα hardware. Στα 8 σε μερικους δεν λειτουργουν ολα και δεν το καταλαβαινουν γιατι η εφαρμογη βιντεο των 8 κανει εγγραφη ηχου απο καποιο μικροφωνο που λειτουργει και η εφαρμογη των 10 χρησιμοποιει αλλο μικροφωνο. Η εφαρμογη χαρτων εχει πλοηγηση. Ταχυτητα ανεμενε να ειναι 10 - 15% πιο αργο απο 8.1. Για τα υπολοιπα θα δω αυριο που θα τα βαλω και στο 930. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revvok Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εμένα με καίει ότι δεν έχει redstone στο fast ring εδώ λέει καθαρά πως μετά το update στην 164 θα πάρουμε .Το δοκίμασε κανείς άλλος στο 535 ? μήπως έπρεπε να κάνω recover το 8.1 και μετά να περιμένω τα w10 ? https://translate.google.gr/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.windowsclub.com.br%2Fwindows-10-mobile-redstone-roda-bem-no-lumia-535%2F&edit-text= το έχω σε μετάφραση γτ είναι βραζιλιάνικο το site Όσες συσκευές αναβαθμίστηκαν σήμερα θα μπουν στο redstone branch κανονικά. Απλά, λογικά, θα γίνει στο επόμενο build και όχι αυτόματα από σήμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Όχι, αλλά θέλω να δω το επιχείρημα του. Ο σύνδεσμος, παρατέθηκε αρχικά ως απάντηση στις πολύ καλές UWP εφαρμογές. Μπορείς να παρακολουθήσεις το βίντεο. Η εν λόγω εφαρμογή δεν είναι σε καμία περίπτωση πολύ καλή (εκτός κ' αν κάποιος διακατέχεται από πολύ χαμηλά ποιοτικά κριτήρια). Εάν το βίντεο δε σε πείθει, καταλαβαίνεις ότι τα όποια επιχειρήματα είναι περιττά BTW αυτή η, πολύ καλή εφαρμογή μπορεί να βελτιωθεί με μελλοντικές αναβαθμίσεις. Στην παρούσα φάση όμως, είναι άθλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gostros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 explorer να δουλεύει σε mobile edition και όχι desktop και θα το κατεβάσεις Ευχαριστω φιλαρακι !!! Ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό !!! Κατεβαινει !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markusboy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Οχι δεν είχε. Αλλά στα 550/950 που είναι "μαμά" Win10 έχει. Και πραγματικά το ήθελα ... όντως το κομμάτι που έχεις με κόκκινο λείπει εντελώς σε μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ο σύνδεσμος, παρατέθηκε αρχικά ως απάντηση στις πολύ καλές UWP εφαρμογές. Μπορείς να παρακολουθήσεις το . Η εν λόγω εφαρμογή δεν είναι σε καμία περίπτωση πολύ καλή. Εάν το βίντεο δε σε πείθει, καταλαβαίνεις ότι τα όποια επιχειρήματα είναι περιττά BTW αυτή η, πολύ καλή εφαρμογή μπορεί να βελτιωθεί με μελλοντικές αναβαθμίσεις. Στην παρούσα φάση όμως, είναι άθλια. Δεν χρειαζεται να παρακολουθησουμε βιντεο. Εχω την εφαρμογη μεταξυ αλλων σε 535 και σε android με σναπντραγκον 400. Το ρολαρισμα της εφαρμογης ειναι ιδιο στις δυο αυτες συσκευες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakvas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 γιατι δεν μου εμφανιζει τις επαφες μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Παιδιά είναι τελικό: Η σειρά x20 δεν θα πάρει official windows 10 εκτός από το 1520. http://www.windowscentral.com/microsoft-offers-more-info-how-windows-10-mobile-rollout-affects-insider-members Μόνο από Insider και μόνο την 10586.xxx θα πάρουν. Μόλις φύγει το branch (όταν πάει σε redstone branch), δεν θα πάρουν άλλο update και όποιος δεν θα έχει πάρει τα 10 insider θα κολλήσει σε 8.1. Οι υπόλοιποι θα κολλήσουν στο τελευταίο update του 10586 Κρίμα και εγώ σήμερα την έλεγα στον άλλον να μην ανησυχεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα