sswift13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Αν κάποιος πάει σε 10αρια με 535 να μας πει πως πάει. Με insider που τα ειχα δοκιμάσει, αργαααααααα. Μέχρι και η γυναικα μου το καταλαβε και με εβαλε να το γυρισω σε 8.1. Το 640XL μου είναι με 10ρια (insider) και παει καλά (.164) Α, και κατι σημαντικό. Δεν έχω δει στα 10ρια μου μέχρι τώρα το ενσωματωμενο Call Recording. Τα 550/950 που έρχονται με "μαμά" 10ρια το έχουν ενεργοποιημένο. Τι γίνεται με τα upgraded? Για δώστε λίγο feedback ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakvas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Λογικά 2. Απ' ότι έχω καταλάβει κατεβάζει την πρώτα την 10586.107 και μετά την αναβαθμίζει σε 10,586.164 και ποσοι ωρα εσενα σου πηρε για να γινει 10? εμενα εχει κολησει σε φοντο τα γραναζια 20 λεπτα τωρα και αποτι παει θα μου σπασει τα νευρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 διαβάστε το link που ανέβασα δεν υπάρχει δεύτερο κύμα ή wp10 με insider και unsupported ή wp8.1 και supported Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Στο WinMo, έχει περισσότερα χαρακτηριστικά (lag, λιγότερες λειτουργίες, κλπ).Λιγότερες λειτουργίες όπως ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markusboy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Αν κάποιος πάει σε 10αρια με 535 να μας πει πως πάει. Με insider που τα ειχα δοκιμάσει, αργαααααααα. Μέχρι και η γυναικα μου το καταλαβε και με εβαλε να το γυρισω σε 8.1. Το 640XL μου είναι με 10ρια (insider) και παει καλά (.164) Α, και κατι σημαντικό. Δεν έχω δει στα 10ρια μου μέχρι τώρα το ενσωματωμενο Call Recording. Τα 550/950 που έρχονται με "μαμά" 10ρια το έχουν ενεργοποιημένο. Τι γίνεται με τα upgraded? Για δώστε λίγο feedback ... είναι ίδιο σε ταχύτητα με την 107 insider μετά όλα τα update και επανεκκίνηση ,οι εφαρμογές δε κολλάνε πλέον στην εγκατάσταση όπως πριν, γενικά είναι μια χαρά . Το 535 είναι χαρούμενο αλλά μάλλον θα επιστρέψω στο insider fast ring Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sswift13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 είναι ίδιο σε ταχύτητα με την 107 insider μετά όλα τα update και επανεκκίνηση ,οι εφαρμογές δε κολλάνε πλέον στην εγκατάσταση όπως πριν, γενικά είναι μια χαρά . Το 535 είναι χαρούμενο αλλά μάλλον θα επιστρέψω στο insider fast ring Thanks για το feedback. Μπορείς να ελέγξεις για το Call Recording? Υπάρχει στις ρυθμίσεις σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revvok Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 και ποσοι ωρα εσενα σου πηρε για να γινει 10? εμενα εχει κολησει σε φοντο τα γραναζια 20 λεπτα τωρα και αποτι παει θα μου σπασει τα νευρα Δεν ξέρω, έχω insider build. Θέλει ώρα γενικά, και οι αναβαμίσεις των εφαρμογών μετά.. ένα διωράκι χαλαρά για να πεις ότι τελείωσες τελέιως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasl Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει σε Lumia 930 αν: 1) Υπάρχει πρόβλημα με τα μικρόφωνα όταν τραβάς βίντεο. 2) Η κάμερα βγάζει το ίδιο καλές φωτογραφίες με τα win8.1 και αν υπάρχει η εφαρμογή Lumia Camera. 3) Η νέα εφαρμογή των χαρτών έχει τις ίδιες δυνατότητες offline πλοήγησης με την εφαρμογή Here Maps στα win8.1. 4) Η συσκευή είναι το ίδιο γρήγορη. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Λιγότερες λειτουργίες όπως ? Περιμένεις σοβαρή απάντηση από το τρολ; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gostros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Παιδιά πως την κατέβασατε στο 930; Εμένα μου λέει ότι είναι ενημερωμένο το τηλέφωνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Περιμένεις σοβαρή απάντηση από το τρολ; Όχι, αλλά θέλω να δω το επιχείρημα του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakvas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δεν ξέρω, έχω insider build. Θέλει ώρα γενικά, και οι αναβαμίσεις των εφαρμογών μετά.. ένα διωράκι χαλαρά για να πεις ότι τελείωσες τελέιως ωραια . παιδια θα παω για τρεξιμω θελει κανεις σας τιποτα απο το σουβλατζιδικο ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 1 ώρα και 20 λεπτά η αναβάθμιση σε Lumia 640. Και στον χρόνο αυτό δεν υπάρχει overhead από το κατέβασμα των win 10 γιατί κράτησε πάρα πολύ λίγο σε σχέση με τον συνολικό χρόνο. (Έχω VDSL 50αρι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χιωτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Παιδια μόλις τα κατεβάσετε να κατεβάσετε και την εφαρμογή windowsblogitalia θα σας διευκολύνει να κατεβάσετε τις universal εφαρμογες(instagram,Facebook,messenger,twitter) γτ στο storeθα σας βγάζει ακομα τα παλιά Sent from my RM-1118_15207 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Περιμένεις σοβαρή απάντηση από το τρολ; Για εξήγησε λίγο καλύτερα τι εννοείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα