Hal9000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Οι χθεσινές πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, και έτσι μετά από αρκετή αναμονή, η Microsoft διαθέτει επίσημα την πολυπόθητη αναβάθμιση αρκετών Windows Phone 8.1 συσκευών, στη νεώτερη έκδοση των Windows 10 Mobile. Αρχικά, η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη για συγκεκριμένα smartphones, με τη Microsoft να αναφέρει ότι στη λίστα δεν περιλαμβάνονται συσκευές οι οποίες κρίθηκαν ότι δε θα μπορούσαν να προσφέρουν μια απροβλημάτιστη εμπειρία στον τελικό καταναλωτή. Σκοπός της εταιρείας σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι να προσφέρει την αναβάθμιση σε συσκευές που θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 10. Η λίστα των smartphone που μπορούν από σήμερα να αναβαθμιστούν στην πλατφόρμα των Windows 10 Mobile περιλαμβάνει τα μοντέλα Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830, Lumia 1520 και Lumia 930. Τις επόμενες εβδομάδες, στη λίστα θα προστεθούν και άλλα μοντέλα ενώ τα μόνα μοντέλα άλλων κατασκευαστών που περιλαμβάνονται στη λίστα είναι της εταιρειας BLU και το παντελώς άγνωστο στο κοινό MCJ Madosma Q501. Η διαδικασία αναβάθμισης είναι εύκολη, με τους ενδιαφερόμενους να πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή Windows 10 Upgrade Advisor, μέσω της οποίας θα διαπιστώσουν αν η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για τη συσκευή τους, έτσι ώστε να ξεκινήσει η εγκατάστασή της. Download: Windows 10 Upgrade Advisor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Κι όμως είναι αλήθεια. Άντε καλορίζικη! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 impossibru! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Αραγε είναι αλήθεια ή φήμες.Και να αξίζει η μπα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Τα πέρασε κάποιος να μας πει ποια έκδοση παίρνει και αν παίρνει αναβάθμιση το firmware....??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaros21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Το τηλέφωνο σας είναι ενημερωμένο. Δεν απαιτείται αναβάθμιση... Μου εμφανίζει εμένα! Κάτοχος Lumia 930 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ξεκινησε σε μενα l640xl ds Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χιωτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Και αφού κατεβασετε τα 10 ,κατεβάστε Instagram ,Facebook,Twitter ειναι σχεδιασμένα για τα 10 !!!!! Πολυ καλές universalεφαρμογες Sent from my RM-1118_15207 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimikanakis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Σε lumia 640 με fast insider μου εβγαλε οτι ειναι ενημερωμενο το γυρισα σε production και μου κατεβαζει την 164.Ειναι αυτη η επίσημη?η παλι preview? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Να υποθέσω ότι όσοι πατάμε στο λινκ και δεν φορτώνει είναι επειδή δουλεύουν πίτα οι σερβερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Παρτυ θα κανει ο Καρκινος, θα ανοιγει σαμπανιες! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atropos28 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εγώ με 535 τα κατεβαζω τώρα. Πρώτα κατέβασα το upgrade advisor και μετά απο τις ρυθμίσεις εκανα την ενημέρωση. Και εκεί που ήταν να γράψω την εξυπνάδα μου, η μερα φευγει τα wp10 δεν έρχονται, ευτυχώς διαψεύστηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Σε lumia 640 με fast insider μου εβγαλε οτι ειναι ενημερωμενο το γυρισα σε production και μου κατεβαζει την 164.Ειναι αυτη η επίσημη?η παλι preview? Και η επίσημη, preview είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εγώ με 535 τα κατεβαζω τώρα. Πρώτα κατέβασα το upgrade advisor και μετά απο τις ρυθμίσεις εκανα την ενημέρωση. Και εκεί που ήταν να γράψω την εξυπνάδα μου, η μερα φευγει τα wp10 δεν έρχονται, ευτυχώς διαψεύστηκα. Στην έβγαλε στο στορε αμέσως εμένα δεν την εμφαζίνει καν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimikanakis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Και η επίσημη, preview είναι η 164 ειναι ομως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα