driverpit Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 παιδια παρακαλω τα φωτα σας! προτιθεμαι να αγορασω καποιο κινητο και με τα χαρακτηριστικα που ψαχνω δυσκολευομαι αρκετα. θελω να εχει αποσπωμενη μπαταρια και δυνατη.να ειναι το πολυ μεχρι 5 ιντσες (ακομα και αυτο μεγαλο μου φαινεται).τελος να ειναι δυνατο στα specs του για να μου βγαλει πολυ καιρο.γενικα τα κινητα μου τα κραταω δυο-τρια χρονια στανταρ αν δε βγουν προβληματικα. μπατζετ δεν με απασχολει τοσο οποτε δεχομαι οποιαδηποτε υποδειξη απο value for money budget κινητα εως και πιο ακριβα. ευχαριστω! edit: επισης θα το προτιμουσα να εχει τουλαχιστον 2 gb ram με android και snapgragon επεξεργαστη (απο οτι καταλαβα ειναι η πιο συγχρονη τεχνολογια) Κοίτα το S6 https://www.skroutz.gr/s/6260915/Samsung-Galaxy-S6-32GB.html Το καταλαβαίνω μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία αποσπώμενη για ποιο λόγο. 1
kostas8080 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Αποσπωμενη μπαταρία στα καινούργια επωνυμα κινητα έχει μόνο η Lg, Lg g5 στις 5.3 ίντσες, Αλλιώς πήγαινε σε GALAXY s7 (χωρίς αποσπωμενη μπαταρία στις 5.1 ίντσες
ice25 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Και προτείνει ο άλλος wp (lumia) γιατί δεν έχει κολλήματα και θα παίρνει αναβαθμίσεις...μην τον ακούς ψάξε πρώτα τα κολλήματα και τα προβλήματα των windows phone δες και την ενότητα εδώ στο insomia δες λίγο τα προβλήματα με το "άδειο" store με εφαρμογες που δεν αναβαθμίζονται δες λίγο πόσο περίμεναν την αναβάθμισή για να έρθει κτλ κτλ . δες στην τελική αν σε αρέσει και το γραφικό περιβάλλων...καμιά σχέση με την οργάνωση και την παραμετροποίηση του android. Δεν σου λεω να μην το πάρεις απλά ψάξε πριν το πάρεις 1
Belisarius Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 τοσο πολυ?εχει δικο του market η εχει το play store? Mην παρασύρεσαι από επικίνδυνους τύπους που δεν έχουν ιδέα από smartphones. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να ορίσεις ένα budget. Έτσι γενικά και αόριστα δεν γίνεται δουλειά. Μέχρι πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις; Αυτή τη στιγμή από την ΄΄ακριβή΄΄ κατηγορία στις ίντσες που ψάχνεις είναι το S6 το οποίο προτάθηκε παραπάνω. Εαν θες αποσπώμενη τόσο πολύ, τότε πρέπει να ψάξουμε αλλού. Πρέπει να ορίσεις budget όμως. WP για κανένα λόγο αν σκοπεύεις να ξοδέψεις πάνω από 130 ευρώ. Σε μικρές ίντσες υπάρχει το Z5 compact με 4,6 ίντσες και καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Βέβαια ούτε αυτό έχει αποσπώμενη. Αν για λόγους αποσπώμενης, ξοδέψεις για Lumia πάνω από 130 ευρώ, σηκώνω τα χέρια ψηλά. 1
mpeliaris Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Φίλε μου θυσίασε τις ίντσες και πάρε lg g4, να τελειώνεις.Δεν είναι πολύ μεγάλο σε μέγεθος με πολύ καλή κάμερα και αποσπομενη μπαταρία.Το καλύτερο vfm πιστεύω από Ελλάδα. 1
dimips Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εγώ με βάση αυτά που θέλεις θα σου πρότεινα το Lg g5 που έχει τα πάντα έχει και αποσπώμενη μπαταρία και σε λίγο καιρό θα εμφανιστεί στην αγορά και θα είναι εντός του μπάτζετ σου. αλλιώς αν είναι να σου προτείνουν windows κινητά εγώ θα του πρότεινα να πας σε Blackberry passport silver edition. -Πάρα πολύ καλή μπαταρία σχεδόν πάνω από διπλάσια διάρκεια από ότι στα android οπότε δε παίζει να χρειαστεί αλλαγή στα 3 χρόνια όσο περιορίζεται η χωριτικότητα της διότι δε θα έχει τόσο μεγάλη επίδραση. -Θα σου κρατήσει σίγουρα 3 χρόνια έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και καλό hardware -Λειτουργικό καλό παίρνει τις εφαρμογές των android αλλά όσες έχουν google services μπορεί να έχουν θεματάκια -Είναι μέσα στα πλαίσια του μεγέθους που θες -Είναι μέσα στο μπάτζετ σου -Είναι 32gb και παίρνει και επέκταση μνήμης. -Έχει fm ραδιόφωνο -Σαν αρνητικό του μπορεί να σου φανεί το φυσικό πληκτρολόγιο και η οθόνη που είναι τετράγωνη σχεδόν αλλά ένας φίλος που το έχει το έχει συνηθίσει και του αρέσει περισσότερο. -Ένα επίσης αρνητικό είναι το ότι θα πρέπει να ψάξεις λίγο πως θα κάνεις εγκατάσταση το google store. Δες το εδώ
@topos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Να πω και γω μια αποψη για τις ιντσες.. Μην κολλας τοσο πολυ στην οθονη γιατι το τελικο μεγεθος συνδιαμορφωνετε και με τα bezel. Ειχα κ εγω το ιδιο θεμα να μην ειναι "παντοφλα" το κιν και απευφεγα τα 5+inch. Τωρα εχω ενα xiaomi redmi 1s (4.7) και ειναι σχεδων το ιδιο μεγεθος με lg g3 που εχει 5,5 οθονη(το ειχα κανενα 2ημερο). Εαν βαλεις οτι το g3 ειναι και πιο λεπτο, μπορω να πω πως ισως βολευε στο χερι περισσοτερο απο το μικροτερο. Θελω να πω πως καλο θα ηταν να τα επιανες πρωτα και μετα να αποφασιζες. Απο εκει και περα, εαν λαβεις υποψη και το multitasking(2παραθυρα ανοιχτα σε μια οθονη) οσο μεγαλυτερη οθονη τοσο καλυτερα. Τελος με την μπαταρια, χρησιμοποιεις τον φορτιστη που ερχετε στην συσκευασια? Γιατι προσωπικα και εγω τα κραταω ~2ετια και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα θεμα με μπαταρια, ολα δουλευουν αψογα ακομα. Και τα περισσοτερα ηταν "οικονομικης" κατηγοριας.
Belisarius Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Η αλήθεια είναι ότι πρέπει κάποιος να πηγαίνει να πιάνει κινητά στα χέρια του. Έτσι θεωρητικά δεν γίνεται δουλειά και στο τέλος καταλήγει κάποιος να πάρει συσκευή στο τι άκουσε ή στο τι νομίζει. Εδώ τον στείλαμε σε wp, μετά σε blackberry και στο τέλος θα του προτείνουμε και ubuntu και μην εμφανιστεί κανένας και προτείνει firefox os. Λειτουργικά είναι αυτά; Να ζήσουμε να τα θυμόμαστε. 1
@topos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Αναλογως την χρηση επιλεγεις και το λειτουργικο. Εχω παρει 6 winphone για συγγενεις(435/2x535ds/640/640xl) και εχουν μεινει ολοι υπερευχαριστημενοι. Προφανως κανεις απο αυτους δεν ηταν , poweruser και να ψαχνετε για παραξενες εφαρμογες βεβαια. Αλλα για τα χρηματα τους εχουν τα πιο ολοκληρωμενα χαρακτηριστικα. Και αναφερομαι κυριως στα μη μετρησιμα. Εχουν καλυτερη ποιοτητα κλησης, καλυτερη εμβελια wifi,καλυτερη αυτονομια σε σχεση με τα mah, καλυτερη καμερα, πολυ καλυτερο ηχο για μουσικη με ακουστικα και προφανως κατι που ειναι σε ολους γνωστο,καλυτερη αποκριση/εμπειρια χρησης οσο αφορα το λειτουργικο. Ολα τα παραπανω προφανως συγκρινομενα με αντιστοιχης τιμης android. Το μεγαλυτερο μειονεκτημα που εχω να προσαψω ειναι τα μεγαλυτερα ,bezel και οι μετριοτατες οθονς στα 535 και στην μη υποστηριξη miracast(παλι στα 535). Και παρολα τα παραπανω εγω εχω android κ πιθανοτατα δυσκολα θα εκανα την μεταβαση. Οποτε δεν ειναι ολα για ολους, αλλα το καθενα εξυπηρετει συγκεκριμενο κοινο. 1
Belisarius Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Κι εγώ πρότεινα το Lumia 640 σε γνωστό που δεν ήθελε να μπαίνει καν ίντερνετ. Στα 100 ευρώ, ναι κι ας πέφτει σιγά σιγά κι αυτό το οχυρό. Στη προκειμένη περίπτωση μιλάμε για wp άνω των 130 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα