plagal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 παιδια παρακαλω τα φωτα σας! προτιθεμαι να αγορασω καποιο κινητο και με τα χαρακτηριστικα που ψαχνω δυσκολευομαι αρκετα. θελω να εχει αποσπωμενη μπαταρια και δυνατη.να ειναι το πολυ μεχρι 5 ιντσες (ακομα και αυτο μεγαλο μου φαινεται).τελος να ειναι δυνατο στα specs του για να μου βγαλει πολυ καιρο.γενικα τα κινητα μου τα κραταω δυο-τρια χρονια στανταρ αν δε βγουν προβληματικα. μπατζετ δεν με απασχολει τοσο οποτε δεχομαι οποιαδηποτε υποδειξη απο value for money budget κινητα εως και πιο ακριβα. ευχαριστω! edit: επισης θα το προτιμουσα να εχει τουλαχιστον 2 gb ram με android και snapgragon επεξεργαστη (απο οτι καταλαβα ειναι η πιο συγχρονη τεχνολογια)
vanmour Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δες το lumia 640. Αποσπώμενη και δυνατή μπαταρία, εντός του μεγέθους που θέλεις, δεν προκειται να κολλήσει ούτε τώρα ούτε στο μέλλον και future proof καθώς θα παίρνει αναβαθμίσεις. Και μόλις 100 και κάτι ευρώ. Ακόμα καλύτερη περίπτωση (και από άποψη κατασκευής) το lumia 650 αλλά ακόμα λίγο ακριβό.
plagal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 κατ'αρχην ευχαριστω για την απαντηση! θα το τσεκαρω.απλα δυο θεματακια?ειναι android το λειτουργικο του?επισης δε με πειραζει να ειναι κ ακριβο!κατα προτιμηση ακριβο δλδ (φανταζομαι θα ειναι κ πιο συγχρονο).
vanmour Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Όχι. Windows 10 είναι. Και αυτός είναι και ο λόγος που θα σου κρατήσει και δεν θα σου κολλάει, πέρα απο τα άλλα πλεονεκτήματα. Δες το 950 τότε που έχει απίστευτες δυνατότητες (+την καλύτερη κάμερα της αγοράς). Γενικά android δεν θα πρότεινα εκτος αν εχεις κάνα χούι να το σκαλίζεις άνευ λόγου. Με απεριόριστο μπάτζετ υπάρχει πάντα και το iphone που είναι τέλειο σε όλα αλλά χωρίς αποσπώμενη μπαταρία.
plagal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 iphone δε θελω γενικα δεν ειμαι καθολου εξοικειωμενος , απλα ολα τα ως τωρα κινητα μου ηταν android.δεν ειναι απεριοριστο το μπατζετ.μπορω να σηκωσω κανενα 500-600 απο εκει και μετα ουτως η αλλως το θεωρω υπερβολη.(κ τα 500 - 600 υπερβολη ειναι αλλα ας ειναι).
Iris_89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δοκίμασε και αυτό https://www.android.com/phones/whichphone/ 1
vanmour Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 iphone δε θελω γενικα δεν ειμαι καθολου εξοικειωμενος , απλα ολα τα ως τωρα κινητα μου ηταν android.δεν ειναι απεριοριστο το μπατζετ.μπορω να σηκωσω κανενα 500-600 απο εκει και μετα ουτως η αλλως το θεωρω υπερβολη.(κ τα 500 - 600 υπερβολη ειναι αλλα ας ειναι). Τότε θα σου κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση η εμπειρία χρήσης.
plagal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 τοσο πολυ?εχει δικο του market η εχει το play store?
vanmour Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 τοσο πολυ?εχει δικο του market η εχει το play store? Δικό του που είναι ενοποιημένο με αυτό των windows 10 για pc. Λόγω της διαχείρισης πορων του λειτουργικού δεν υπάρχει η έννοια του κολλήματος.
Iris_89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Πλέον είναι λίγα τα κινητά με αποσπώμενη μπαταρία. Θα σου έλεγα καρφί για LG G4 αλλά ξεπερνάει το όριο ιντσών. Τα νέα Samsung έχουν built in battery, τα Windows προς το παρόν έχουν πολύ φτωχό store και αν έχεις μάθει στην πληθώρα εφαρμογών του android θα ξενερώσεις πολύ. Kάτι θα πρέπει να θυσιάσεις. Το ευκολότερο είναι οι ίντσες, αφού το προνόμιο να μπορείς να αφαιρέσεις την μπαταρία υπερέχει.
plagal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 με βλεπω να θυσιαζω ιντσες..βεβαια οσο γινεται λιγοτερο.δεν θελω να κουβαλαω τηλεοραση επανω μου. με δελεασε το λουμια που ειπε ο φιλος αλλα αυτο το φτωχο μαρκετ οντως με χαλαει.. ασχετο..η htc καποτε εβγαζε πολυ καλα κινητα.εμεινε πισω?
Iris_89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Αν θες μπορείς να κοιτάξεις το Sony Z5, στις 5.2", και αρκετά καλό κινητό. Δεν το έχω δουλέψει, αλλά είναι ένα από τα καλύτερα, απλά δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία και προσωπικά εμένα μου φαίνεται λίιιιγο μικρή σε χωρητικότητα (2900 mAh) Κοίτα, γενικότερα υπάρχουν κινητά τα οποία είναι 5.5" πχ ίντσες αλλά στο κράτημα και στην εμφάνιση να μοιάζουν με σχετικά νορμάλ κινητά, και αυτά που είναι 5.5" και φαίνεται παντόφλα. Γνώμη μου, πάρε γνώμες για 5 συσκευές και πήγαινε από κοντά να τις δεις, μόνο έτσι θα καταλάβεις.
plagal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 βασικα η μονη ισως κοκκινη γραμμη μου ειναι η μπαταρια.οπως ξαναειπα τα κινητα μου τα κραταω οσο με θυμαμαι σχεδον τρια χρονια κ σιγουρα μεσα σε αυτο το διαστημα η μπαταρια αλλαζει κ το κινητο ανανεωνεται.η μη αποσπωμενη σκοτωνει το κινητο νωρις. οπως κ να εχει σ'ευχαριστω για τo xrono που διαθετεις miss clockwork orange! 1
Iris_89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 βασικα η μονη ισως κοκκινη γραμμη μου ειναι η μπαταρια.οπως ξαναειπα τα κινητα μου τα κραταω οσο με θυμαμαι σχεδον τρια χρονια κ σιγουρα μεσα σε αυτο το διαστημα η μπαταρια αλλαζει κ το κινητο ανανεωνεται.η μη αποσπωμενη σκοτωνει το κινητο νωρις. οπως κ να εχει σ'ευχαριστω για τo xrono που διαθετεις miss clockwork orange! Απο παρατηρητικότητα πας καλά Έχω το LG G4 στις 5.5", με αποσπώμενη μπαταρία, card slot και γενικότερα είμαι κάπως απαιτητική με το τι θέλω να έχει το κινητό. Στην παλάμη μου φαίνεται ψιλονορμαλ, σε παλάμη τώρα άντρα ε θα φαίνεται καλύτερα.
ziaba Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Απο παρατηρητικότητα πας καλά Έχω το LG G4 στις 5.5", με αποσπώμενη μπαταρία, card slot και γενικότερα είμαι κάπως απαιτητική με το τι θέλω να έχει το κινητό. Στην παλάμη μου φαίνεται ψιλονορμαλ, σε παλάμη τώρα άντρα ε θα φαίνεται καλύτερα. Ανάλογα και τον άνδρα έτσι ...όλα είναι σχετικά... Δες το Samsung s5 κατά προτίμηση το LTE-A με 3gb ram και αν θέλεις μια συσκευή που θα κρατήσει για χρόνια τότε το lumia 950 είναι μονόδρομος δεν υπάρχει κάτι άλλο καλο πιο μικρό σε μέγεθος και αποσπώμενη μπαταρία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα