VagXal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Bottleneck δηλαδη?Αλλα δεν τερματιζει ο επεγεργαστης ομως..και τελικα το εβαλα στα 35fps και νομιζω πως ηρεμισε λιγο..δεν εφυγε το προβλημα αλλα εχω την εντυπωση πως καπως μειωθηκε..δεν θα υσηχασω με τιποτα.. Είναι νέο παιχνίδι, αλλά δεν παύει να θέλει κάποια δύναμη από πλευράς επεξεργαστή, με ότι αυτό συνεπάγεται. Είτε κακογραμμένο είναι το nfs είτε πολύ απλά δεν φτάνει ο επεξεργαστής, θα δείξει στην πορεία. Εδώ χαζοφαινόμενα με stuttering βλέπουμε σε high end μηχανήματα με i7 και κάρτες τύπου 980ti, δεν μου ακούγεται περίεργο ένα τέτοιο μηχάνημα να αποδίδει όπως αποδίδει, βέβαια το κόβω να τερματίζει άσχημα ο athlon, αλλά όπως είπα κρατάω μικρό καλάθι μιας και δεν ξέρουμε σίγουρα τι παίζει. Στο witcher 3 ας πουμε που ειναι βαρυ παιχνιδι με ολα ultra εκτος απο τις σκιες εχω 30-35 fps και ειναι playable και το ευχαριστιεμαι..Αλλα εδω βλεπω frames κομπλε και απλα εχω αυτο που φαινεται στο video 1
VagXal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μακαρι τοτε..με εναν phenom x4 965 θα κανω δουλεια?Να ειναι ποιο ολοκληρωμενο συστημα?Δεν ειμαι για πολλα
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ο 965 είναι μικρή αναβάθμιση, αν βρεις κάναν x6 1090t στο 70αρι πχ τσίμπησέ τον, αξίζει πολύ περισσότερο από 965. Η μητρική σου υποστηρίζει μέχρι και phenom x6 οπότε γιατί όχι : https://www.asus.com/Motherboards/M4A785M/HelpDesk_CPU/
Alchemist` Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Παιδιά δεν παίζει bottleneck της gpu από τον επεξεργαστή, με την καμία όμως. Bottleneck θα είχε αν χρησιμοποιούσε κάναν Pentium 4 και του είχε κοτσάρει σε PCIe την GTX960. Επίσης 99,99% δεν σου φταίει καμία Onboard συσκευή (όπως κάρτες ήχου), αν και θα ήταν καλό να κάνει disable ότι δεν χρησιμοποιείς (π.χ. καμιά LAN Κάρτα).Το θέμα σου είναι 99,99% θέμα software, ήτοι: 1. δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις αλλά τσέκαρε τις απαιτήσεις των παιχνιδιών που παίζεις (μπορεί π.χ. ο cpu να μην είναι αρκετός για το Χ game) και τα settings σου (κάνα vsync μπορεί να στην κάνει την δουλειά) 2. κάποιος driver δεν την παλεύει κάστανο 3. κάποια διεργασία χρησιμοποιεί πόρους από το σύστημα (περιοδικά ή συνέχεια) 1
VagXal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Παιδιά δεν παίζει bottleneck της gpu από τον επεξεργαστή, με την καμία όμως. Bottleneck θα είχε αν χρησιμοποιούσε κάναν Pentium 4 και του είχε κοτσάρει σε PCIe την GTX960. Επίσης 99,99% δεν σου φταίει καμία Onboard συσκευή (όπως κάρτες ήχου), αν και θα ήταν καλό να κάνει disable ότι δεν χρησιμοποιείς (π.χ. καμιά LAN Κάρτα). Το θέμα σου είναι 99,99% θέμα software, ήτοι: 1. δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις αλλά τσέκαρε τις απαιτήσεις των παιχνιδιών που παίζεις (μπορεί π.χ. ο cpu να μην είναι αρκετός για το Χ game) και τα settings σου (κάνα vsync μπορεί να στην κάνει την δουλειά) 2. κάποιος driver δεν την παλεύει κάστανο 3. κάποια διεργασία χρησιμοποιεί πόρους από το σύστημα (περιοδικά ή συνέχεια) Εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι θεμα software..Mαλλον παω για φορματ..Αλλα οχι ακομα..Εχω δει τοσα βιντεο με με το συγκεκριμενο παιχνιδι με ιδιο επεξεργαστη και καρτα με την δικη μου και ετρεχε νερακι...Κατι αλλο φταει και δεν μπορω να το εντοπισω..
Ghost007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Μακαρι τοτε..με εναν phenom x4 965 θα κανω δουλεια?Να ειναι ποιο ολοκληρωμενο συστημα?Δεν ειμαι για πολλα στο nvidia panel πατα στο manage 3d settings επελεξε απο πανω το παιχνιδι που θελεις και πηγαινε στο power management mode και βαλτο στο maximum performance μετα μπες στο παιχνιδι βγαλε το vsync και αντι για fullscreen βαλε bordeless .... Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2016 από Ghost007
VagXal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 το εχω δοκιμασει και αυτο φιλε μου..Αλλα borderless δεν εχει επιλογη..Σιγουρα θα δουλευε αν ειχε και αυτη την επιλογη γιατι με ειχε σωσει στο παρελθον αλλα δεν..
Alchemist` Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Α και κάτι που ήθελα οπωσδήποτε να αναφέρω και το ξέχασα:LAG υφίσταται ΜΟΝΟ όταν μιλάμε για θέματα networking/internet. Το ότι το framerate σου δεν είναι το αναμενόμενο ΔΕΝ έχει καμία σχέση με την έννοια αυτή. /nerd_mode off 1
Ghost007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 το εχω δοκιμασει και αυτο φιλε μου..Αλλα borderless δεν εχει επιλογη..Σιγουρα θα δουλευε αν ειχε και αυτη την επιλογη γιατι με ειχε σωσει στο παρελθον αλλα δεν.. δλδ τοχεις βαλει χωρις vsync και maximum performance οπως σου ειπα και η καρτα δουλευει παλι 60% κλπ και λαγκ ?
VagXal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Α και κάτι που ήθελα οπωσδήποτε να αναφέρω και το ξέχασα: LAG υφίσταται ΜΟΝΟ όταν μιλάμε για θέματα networking/internet. Το ότι το framerate σου δεν είναι το αναμενόμενο ΔΕΝ έχει καμία σχέση με την έννοια αυτή. /nerd_mode off Εχω σταθερο framerate αλλα εχω lag αν δεις το video που εχω παραπανω..Σε αλλα παιχνιδια ονλινε δεν εχω θεμα network. δλδ τοχεις βαλει χωρις vsync και maximum performance οπως σου ειπα και η καρτα δουλευει παλι 60% κλπ και λαγκ ? Ακριβως...τα ιδια ακριβως..Το εχω επιλεξει και στο κεντρικο μενου το performance και στο tab με το παιχνιδι..
Ghost007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Εχω σταθερο framerate αλλα εχω lag αν δεις το video που εχω παραπανω..Σε αλλα παιχνιδια ονλινε δεν εχω θεμα network. Ακριβως...τα ιδια ακριβως..Το εχω επιλεξει και στο κεντρικο μενου το performance και στο tab με το παιχνιδι.. τοτε παει αλλου το θεμα γιατι κανονικα η καρτα χωρις vsync κλπ θα επρεπε να παει 99% κολλημενη ... αν στο κανει και σε αλλα παιχνιδια και δεν ειναι μονο στο συγκεκριμενο τοτε τι να πω...η ο επεξεργαστης δε τραβαει που παλι περιεργο μου φενεται αν ηταν θα τραβαγε 100αρια ... η ποιο πιθανο ακομα εχεις θεμα με το software... τραβα ενα φορματ μπας και στροσει τι να πω... πολυ κουλο παντως...
VagXal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 τοτε παει αλλου το θεμα γιατι κανονικα η καρτα χωρις vsync κλπ θα επρεπε να παει 99% κολλημενη ... αν στο κανει και σε αλλα παιχνιδια και δεν ειναι μονο στο συγκεκριμενο τοτε τι να πω...η ο επεξεργαστης δε τραβαει που παλι περιεργο μου φενεται αν ηταν θα τραβαγε 100αρια ... η ποιο πιθανο ακομα εχεις θεμα με το software... τραβα ενα φορματ μπας και στροσει τι να πω... πολυ κουλο παντως... Τελειως κουλο..Παιζει να ειναι και κανας ιος?Μπορει να δημιουργισει τετοια προβληματα?
Ghost007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Τελειως κουλο..Παιζει να ειναι και κανας ιος?Μπορει να δημιουργισει τετοια προβληματα? τι να πω αναθεμα...αν στο κανει και σε αλλα παιχνιδια παντως νορμαλ δεν ειναι ..οπως ειπα χωρις vsync η καρτα πρεπει να δουλευει 99%.. (λοιπον φιλε μου επειδη δε τοχω και πολυ με τους amd εμαθα ποιος ειναι και θες καλυτερο επεξεργαστη γιαυτο στα κανει αυτα..μη παιδευεσαι αδικα...γιαυτο δε μπουσταρει και τι καρτα στο μαξ... ) Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2016 από Ghost007
VagXal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 τι να πω αναθεμα...αν στο κανει και σε αλλα παιχνιδια παντως νορμαλ δεν ειναι ..οπως ειπα χωρις vsync η καρτα πρεπει να δουλευει 99%.. (λοιπον φιλε μου επειδη δε τοχω και πολυ με τους amd εμαθα ποιος ειναι και θες καλυτερο επεξεργαστη γιαυτο στα κανει αυτα..μη παιδευεσαι αδικα...γιαυτο δε μπουσταρει και τι καρτα στο μαξ... ) Μολις το ειδα...Ο CPU 80% usage αλλα 100 βαθμους θερμοκρασια..........Με κραταει πισω η θερμοκρασια ε?Μηπως με μια αλλαγη παστας μεχρι να αναβαθμιστω κανει κατι?Δεν το εχω κανει εδω και χρονια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα