Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι να πω μου φενεται λιγο κουλο να εχεις 40φπς και να λαγκαρεις εκτος αν πεζει θεμα με το vsync

τοχεις δοκιμασει χωρις ?

(παντως ποιο πολυ σε software μου φενεται πεζει κατι παρα σε hardware..)

Το εχω δοκιμασει το v-sync in game..Τιποτα παλι..Ισως ειναι καποι θεμα ''σκουπιδιου'' διοτι δεν με λες και νοικοκυρη ..ενα μπαχαλο δημιουργητε στο pc..ισως με ενα καθαρο install να φτιαξει..

Δημοσ.

Δεν νομιζω φιλε να διορθωθει γιατι και εγω εκανα φορματ προσφατα αλλα παλι αρχισε να το κανει.. Πιναθον ειναι καποιο προγραμμα.Εγω εκανα κατι ρυθμισεις θα δω αμα εξαφανιστηκε το προβλημα θα σε ενημερωσω

Δημοσ.

Δεν νομιζω φιλε να διορθωθει γιατι και εγω εκανα φορματ προσφατα αλλα παλι αρχισε να το κανει.. Πιναθον ειναι καποιο προγραμμα.Εγω εκανα κατι ρυθμισεις θα δω αμα εξαφανιστηκε το προβλημα θα σε ενημερωσω

Ενταξει περιμενω ενημερωση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα εβαλα το evga presicion και εβαλα να παιξω το νεο nfs..αυτο που παρατηρησα ηταν οτι το gpu clock επαιζε απο 1202 σε 1342 με θερμοκρασιες καρτας 61 max αλλα εχει και μια ενδειξη power ρο οποιο ηταν απο 40% μεχρι 60%..Τι ειναι αυτο??και frames 40 σταθερα αλλα με lag..αυτο το power τι ειναι?

EDIT: Και στο Black desert ας πουμε με το GPUZ μεχρι 62% usage...Στο render test του gpuz πιανω το 100%..

Επεξ/σία από VagXal
Δημοσ.

Σημερα εβαλα το evga presicion και εβαλα να παιξω το νεο nfs..αυτο που παρατηρησα ηταν οτι το gpu clock επαιζε απο 1202 σε 1342 με θερμοκρασιες καρτας 61 max αλλα εχει και μια ενδειξη power ρο οποιο ηταν απο 40% μεχρι 60%..Τι ειναι αυτο??και frames 40 σταθερα αλλα με lag..αυτο το power τι ειναι?

EDIT: Και στο Black desert ας πουμε με το GPUZ μεχρι 62% usage...Στο render test του gpuz πιανω το 100%..

Το wattage που τραβαει η καρτα
Δημοσ.

Απλα στο gpuz οταν τρεχω παιχνιδι λεει 60% GPU load..το ιδιο και στο afterburner..

Βάλε καλύτερη ανάλυση/ποιότητα να πάει στο ~100% ,θα έχεις μερικά FPS λιγότερα αλλά μπορεί να φτάνει για να ξεμπλοκάρει ο επεξεργαστής.

Ή δοκίμασε απευθείας με το rivatuner να περιορίσεις τα fps του παιχνιδιού,λογικά το παιχνίδι έχει πρόβλημα με το να συγχρονίζει τα νήματα του,συχνό φαινόμενο τελευταία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω θελει λιγο ξεμπουκωμα το skyline δεν το βλεπω να τσουλαει καλα!!!

Χαχαχα!Οχι μια χαρα ειναι!!!Σκαβει!

Βάλε καλύτερη ανάλυση/ποιότητα να πάει στο ~100% ,θα έχεις μερικά FPS λιγότερα αλλά μπορεί να φτάνει για να ξεμπλοκάρει ο επεξεργαστής.

Ή δοκίμασε απευθείας με το rivatuner να περιορίσεις τα fps του παιχνιδιού,λογικά το παιχνίδι έχει πρόβλημα με το να συγχρονίζει τα νήματα του,συχνό φαινόμενο τελευταία.

Το εχω σε φουλ αναλυση το παιχνιδι..σε 1080p οσο ειναι και η οθονη μου αν εννοεις αυτο..Και αυτο με rivar tuner τι εννοεις?δεν το εχω δουλεψει ξανα..

Εdit:Το εκανα με rivatuner..Εβαλα στα 60fps την τιμη αλλα και παλι δεν εειδα διαφορα...οτι και να εχω δοκιμασει τα ιδια..Σταθερα frames αλλα lag!!Δεν το εχω ξανασυναντισει

Επεξ/σία από VagXal
Δημοσ.

Εdit:Το εκανα με rivatuner..Εβαλα στα 60fps την τιμη αλλα και παλι δεν εειδα διαφορα...οτι και να εχω δοκιμασει τα ιδια..Σταθερα frames αλλα lag!!Δεν το εχω ξανασυναντισει

Βάλτο χαμηλότερα,50 π.χ. ή ακόμα χαμηλότερα και δες αν ησυχάσει. 

Δημοσ.

Το δοκιμαζω τωρα και σου λεω..Αλλα αυτο που παρατηρω ειναι οτι in-game εχω 75%-85% CPU usage και 45%-65% gpu usage με 58 βαθμους η καρτα..ειναι φυσιολογικο αυτο?

Δημοσ.

Είναι νέο παιχνίδι, αλλά δεν παύει να θέλει κάποια δύναμη από πλευράς επεξεργαστή, με ότι αυτό συνεπάγεται. Είτε κακογραμμένο είναι το nfs είτε πολύ απλά δεν φτάνει ο επεξεργαστής, θα δείξει στην πορεία. Εδώ χαζοφαινόμενα με stuttering βλέπουμε σε high end μηχανήματα με i7 και κάρτες τύπου 980ti, δεν μου ακούγεται περίεργο ένα τέτοιο μηχάνημα να αποδίδει όπως αποδίδει, βέβαια το κόβω να τερματίζει άσχημα ο athlon, αλλά όπως είπα κρατάω μικρό καλάθι μιας και δεν ξέρουμε σίγουρα τι παίζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...