Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην αμελήσεις το α) αν θες τη γνώμη μου. Μου έχει τύχει σε μηχάνημα 5ετίας με τυχαία restart

να φταίει η ξεραμένη πάστα του southbridge. Θα μπορούσε και στην περίπτωση σου να έχει εφαρμογή.

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω...Θα κανω πρωτα ενα clean install και αν δεν φτιαξει και με αυτο τοτε θα το κανω.

κανετε τα ευκολα δυσκολα...

με της πληροφοριες που εχεις και δινεις δε βγαζεις ακρη

κατεβασε ενα msi afterburner βαλε ενδειξεις μεσα σε cpu ram clocks temps τα παντα ολα

να δεις τι σου γινετε..

Δημοσ.

Δοκιμασε σε λολ-cs:go και αλλα ελφρα παιχνιδια..αν δεν το κανει εκει τοτε εχεις μποτλνεκ ..εδω εχω εγω με 960Τ και gtx 660.

Και εγενετο το μποτλνεκ!!!!

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες και εγω μια απο τα ιδια εχω!! Τωρα τελευταια και χωρις να παιζω παιχνιδια ο ηχος κανει κατι τσιζ  τζιζ και εκεινη την ωρα που το κανει κολλαει λιγο ο υπολογιστης..Το συστημα ειναι της υπογραφης μου και δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο! Ας πουμε πριν εβλεπα ταινια και το κανει περιπου 2-3 δευτερολεπτα αυτο το τζιζ τζιζ ο ηχος και κολλαει ο υπολογιστης! Μετα απο 2-3 δευτερολεπτα σταματαει και μπορει να το κανει μετα απο 40 λεπτα μπορει και να το κανει μετα απο 5 λεπτα .Πρωτη φορα συναντω κατι τετοιο μαλλον απο το πολυ Supernatural που βλεπω εχει κανενας δεμονας στο PC μου χααχχα..

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες και εγω μια απο τα ιδια εχω!! Τωρα τελευταια και χωρις να παιζω παιχνιδια ο ηχος κανει κατι τσιζ  τζιζ και εκεινη την ωρα που το κανει κολλαει λιγο ο υπολογιστης..Το συστημα ειναι της υπογραφης μου και δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο! Ας πουμε πριν εβλεπα ταινια και το κανει περιπου 2-3 δευτερολεπτα αυτο το τζιζ τζιζ ο ηχος και κολλαει ο υπολογιστης! Μετα απο 2-3 δευτερολεπτα σταματαει και μπορει να το κανει μετα απο 40 λεπτα μπορει και να το κανει μετα απο 5 λεπτα .Πρωτη φορα συναντω κατι τετοιο μαλλον απο το πολυ Supernatural που βλεπω εχει κανενας δεμονας στο PC μου χααχχα..

αν εχεις ανοιχτα στο bios ... boost ....  c1e και eist ... κλειστα ολα...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω πειραξει ποτε τιποτα στο bios

ε καιρος ειναι να πειραξεις :P γιατι πιθανων απο εκει ειναι το τζιζ τζιζ

παντως φαντασμα δεν ειναι σιγουρα...

• Like 1
Δημοσ.

Τρέξτε το DPC latency tester θα σας βγάλει στοιχεία αν κάτι δεν πάει σωστά,
της περισσότερες φορές οφείλεται κάποιος driver που για τον χ-ψ λόγο στραβώνει και κάνει τα δικά του.

Δημοσ.

ε καιρος ειναι να πειραξεις :P γιατι πιθανων απο εκει ειναι το τζιζ τζιζ

παντως φαντασμα δεν ειναι σιγουρα...

Οταν λες boost τι εννοεις?έψαξα από αυτά που ανεφερες δεν βρήκα κάτι τέτοιο μέσα στα bios
Δημοσ.

Οταν λες boost τι εννοεις?έψαξα από αυτά που ανεφερες δεν βρήκα κάτι τέτοιο μέσα στα bios

δε τα παω καλα με τους  amd οποτε ισως ειναι αλλιως τα πραγματα σε σχεση με τους ιντελ..

π.χ το  boost ανεβαζει τι συχνοτητα του επεξεργαστη οταν χρειαζεται τα  c1e  και το eist κανουν κατι παρομοιο και το αντιθετο

δλδ κατεβαζουν τι συχνοτητα...

το θεμα ειναι οτι ετσι πεζουν με τα ρευματα του επεξεργαστη και αυτο μπορει να διμιουργησει προβληματα σαν αυτο που ανεφερες \

και αλλα..

οποτε ψαξου να δεις τι ακριβως τετοια συστηματα εχει ο επεξεργαστης σου και κλειστα...

δε τα παω καλα με τους  amd οποτε ισως ειναι αλλιως τα πραγματα σε σχεση με τους ιντελ..

π.χ το  boost ανεβαζει τι συχνοτητα του επεξεργαστη οταν χρειαζεται τα  c1e  και το eist κανουν κατι παρομοιο και το αντιθετο

το θεμα ειναι οτι ετσι πεζουν με τα ρευματα του επεξεργαστη και αυτο μπορει να διμιουργησει προβληματα σαν αυτο που ανεφερες \

και αλλα..

οποτε ψαξου να δεις τι ακριβως τετοια συστηματα εχει ο επεξεργαστης σου και κλειστα...

(σε μια γρηγορη αναζητηση στο google βλεπω οτι πιθανων εχει και turbo boost και τα υπολοιπα που σου ειπα...ψαχτο...)

• Like 1
Δημοσ.

και αλλα..

(σε μια γρηγορη αναζητηση στο google βλεπω οτι πιθανων εχει και turbo boost και τα υπολοιπα που σου ειπα...ψαχτο...)

Να πω την αληθεια χρησιμοποιω το msi gaming app που αυτο εχει τρεις επιλογες . Silent mode , Gaming mode (που ειναι το κανονικο ) kai OC mode που το εχω ενεργοποιημενο ανεβαζει το κλολ της καρτας απο 1040 σε 1060 και τον cpu να δουλευει μονιμα στα 4 hz

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανετε τα ευκολα δυσκολα...

με της πληροφοριες που εχεις και δινεις δε βγαζεις ακρη

κατεβασε ενα msi afterburner βαλε ενδειξεις μεσα σε cpu ram clocks temps τα παντα ολα

να δεις τι σου γινετε..

Τα παντα ειναι στοκ clock..δεν εχω πειραξει τιποτα..Τωρα οσον αφορα τις θερμοκρασιες παιζοντας το νεο NFS ηταν θερμοκρασια gpu στους 65 με 40% fan αυτοματο..Ta clocks της καρτας ειναι τα στανταρ..δουλευει οπως πρεπει και εχω σταθερα frames.

Και αν ηταν ''μπουκαλι'' δεν θα το ειχα εδω και καιρο??τις τελευταιες μερες το εκανε ξαφνικα

Επεξ/σία από VagXal
Δημοσ.

Τα παντα ειναι στοκ clock..δεν εχω πειραξει τιποτα..Τωρα οσον αφορα τις θερμοκρασιες παιζοντας το νεο NFS ηταν θερμοκρασια gpu στους 65 με 40% fan αυτοματο..Ta clocks της καρτας ειναι τα στανταρ..δουλευει οπως πρεπει και εχω σταθερα frames.

Και αν ηταν ''μπουκαλι'' δεν θα το ειχα εδω και καιρο??τις τελευταιες μερες το εκανε ξαφνικα

τι να πω μου φενεται λιγο κουλο να εχεις 40φπς και να λαγκαρεις εκτος αν πεζει θεμα με το vsync

τοχεις δοκιμασει χωρις ?

(παντως ποιο πολυ σε software μου φενεται πεζει κατι παρα σε hardware..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...