Blazz0r Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Budget 300 ευρώ (με λιγότερα καλύτερα) Χωρίς κάρτα γραφικών, μας κάνουν τα γραφικά της cpu/mobo Χωρίς σκληρό, υπάρχει Χωρίς οθόνη, υπάρχει Χωρίς λειτουργικό, υπάρχει ssd τροφοδοτικό mobo cpu μνήμες κουτί ποντίκι πληκτρολόγιο Χρήση: Υπολογιστής γραφείου διευθύντριας δημοτικού, απλά πράγματα δηλαδή Σύνθεση: Από εμένα Μαγαζιά: Δεν μας πολυ νοιάζει, Θεσσαλονίκη είμαι. Απλώς να μην κάνουν 200 χρόνια να έρθουν γιατί τον χρειαζόμαστε Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2016 από Blazz0r
SpirosZ68 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Για τη χρηση που κανουν τα 300 ειναι παραπανω απο αρκετα. Ακομα και με τα πιο basic πραγματα θα ειναι καλυμενη και το κοστος μπορει να ξεκιναει απο λιγοτερα απο 250ευρω. Με τα 300, μπορειτε να πατε σε ακομα πιο συγχρονη πλατφορμα και ελαφρως πιο γρηγορο επεξεργαστη και να προστεθει και ενα DVD recorder
Blazz0r Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ok tyvm. Το ποντίκι και το πληκτρολόγιο να μην είναι εντελώς της πλάκας, δεδομένου ότι γίνεται συνεχόμενη χρήση. Χωρίς να ξέρω τι είναι της πλάκας το λέω αυτό. Το cpu αυτό θα μας καλύπτει ε? Γενικώς όντως πολύ απλές λειτουργίες, excel, word, browser κ.λ.π. Τώρα είδα και το edit
SpirosZ68 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Πληκτρολογιο εβαλα ενα κλασσικο της Microsoft και ποντικι ενα απλο αλλα αξιοπιστο της Logitec. Για τη χρηση που κανουν ακομα και ενα PC 5ετιας κανει δουλεια. Ο Celeron ειναι πιο δυνατος απο τετραπυρηνο Q6600 για να παρεις μια ιδεα. Θα προσθετα και εναν ακομα ανεμιστηρα στο κουτι http://www.e-shop.gr/scythe-sy1225sl12l-slip-stream-120mm-case-fan-p-PER.807972
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα