Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά οτι λέει ο τιτλος. Εχω windows 7 ultimate 64bit και εκανα vm windows 7 professional 32bit. Οταν ενωσω usb  και το επιλεξω ενω εξαφανιζετε απο το host στο vm δεν εμφανιζεται. Την δευτερη φορα που ξαναεπιλεγω μου βγαζει το γνωστο error  οτι η συσκευη μου ειναι απασχολημενη.

Εχω αλλαξει drivers και usb2 και usb3 . Εχω διαγραψει τα upperfilters απο registry και παλι τιποτα. Καποιος που το εχει λυσει.

Το VirtualBox ειναι το τελευταιο το 5.0.16 με τo extension pack

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις XP σε ένα νέο VM και να δεις αν σε εκείνο φαίνεται το USB?

έχει βάλει προφανώς τα extensions? αν όχι ή αν έχεις παλιά, τότε πρέπει να κάνεις εισαγωγή στο εικονικό CD τα extensions και να τα βάλεις από εκεί.

Πρέπει να αποκλείσεις το πρόβλημα στο μέρος που είναι  (έξω ή μέσα από το VM), Έξω σημαίνει ότι δεν έχει εγκατασταθεί σωστά το VirtualBox. Μέσα σημαίνει ότι κάτι εμποδίζει το driver να "κατανοήσει" το συγκεκριμένο Usb. Να γιατί βάζουμε τα extensions...Βοηθάνε και σε αυτό.

Δημοσ.

Εχω κατεβασει το extension pack και το εκανα install. H ιδια εκδοση με το virtualbox. Τωρα λεω να δοκιμασω με ubuntu να δω αν υπαρχει διαφορα

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα διαθέσιμα γράμματα. Δηλαδή δε στη διαχείριση αν φαίνεται το USB ενώ δεν του έχει δοθεί γράμμα. Αν συμβαίνει αυτό τότε αλλάζεις γράμμα σε κάποιο υπάρχον (που έχεις data) και κάνεις ξανά επανεκκίνηση.

Δημοσ.

Εχω κανει unistall και ξανα install  το τελευταιο vbox. Εχω βαλει windows 7 και linux ολα 64bit. Εχω κανει install τα guest και ολα δουλευουν οθονες, drag n drop, clipboard εκτος απο usb.Εχω ψαξει και στην διαχειριση και των 2 (Host και Guest) πουθενα το usb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...