Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

θα ηθελα να αναφερω ενα θεμα που αφορα  to pc

εχει εδω και λιγες ημερες που αναβοσβήνει η οθονη αλλαξα το καλώδιο καθαρισα τα παντα στο εσωτερικο του και αυτη συνεχίζει να κανει το ιδιο προβλημα (η οθονη ειναι και tv και δουλευει κανονικα)δεν εχω αλλαξει καρτα γραφικων μονο, αλλα απο χθες δεν δείχνει τπτ !!!!

Δημοσ.

ναι ολα αυτα για δευτερολεπτα και μετα μου γραφει παρουσιαστηκε 

προβλημα στον υπολογιστή περιμένετε για επανεκκίνηση κανει επανεκκίνηση και μετα παλι τα ιδια ..τωρα ανοίγει μεχρι  το αρχικο σταδιο (δειχει με ποιο κουμπια μπαίνεις στα bios) μετα μαυρη οθονη!

καποια στιγμη που μου έδωσε περισσότερο χρονο ανοικτος ξαναεβαλα τους drivers στην καρτα γραφικών και εκανα και αναβάθμιση αλλα τπτ!!

Δημοσ.

αγαπητοι φιλοι σας ευχαριστω  

αλλα δε μου λετε κατι που να βοηθαει, για να βγαλω drivers πρεπει να ανοίξει η οθονη να μπω επιφάνεια εργασίας και να κανω τις απαραίτητες ενέργειες και αυτο ειναι αδύνατον ,(εκτοςκαι υπαρχη αλλη ενεργεία που δε γνωρίζω και θα ηθελα να μου πεις πως γινετε )... δε καταλαβαίνω τι σχέσει εχουν ολα αυτα που μου ζητα ο φιλος whitefaned ,, αν εχει τύχη σε καποιον αγαπητό φιλο παρόμοιο προβλημα η μπορεί να μου πει που και τι να δω πριν αρχίζω να τα αλλάζω ενα ενα τα μερη το pc μεχρι να βρω το πρόβλημα (πάντως καλώδιο και οθονη δεν ειναι τα δοκίμασα σε αλλο pc και δουλεύουν μια χαρά, οπως και καθαρισμός απο σκόνες για θερμοκρασία )

Δημοσ.

Αν δεν μας πεις με λεπτομερειες απο τι αποτελειται το συστημα σου ουτε κι εμεις θα μπορεσουμε να σε βοηθησουμε. Δυστυχως.

Δεν εχει σημασια λοιπον αν καταλαβαινεις γιατι στα ζηταει αυτα ο Whitefanged, just do it.

Δημοσ.

αγαπητοι φιλοι σας ευχαριστω  

αλλα δε μου λετε κατι που να βοηθαει, για να βγαλω drivers πρεπει να ανοίξει η οθονη να μπω επιφάνεια εργασίας και να κανω τις απαραίτητες ενέργειες και αυτο ειναι αδύνατον ,(εκτοςκαι υπαρχη αλλη ενεργεία που δε γνωρίζω και θα ηθελα να μου πεις πως γινετε )... δε καταλαβαίνω τι σχέσει εχουν ολα αυτα που μου ζητα ο φιλος whitefaned ,, αν εχει τύχη σε καποιον αγαπητό φιλο παρόμοιο προβλημα η μπορεί να μου πει που και τι να δω πριν αρχίζω να τα αλλάζω ενα ενα τα μερη το pc μεχρι να βρω το πρόβλημα (πάντως καλώδιο και οθονη δεν ειναι τα δοκίμασα σε αλλο pc και δουλεύουν μια χαρά, οπως και καθαρισμός απο σκόνες για θερμοκρασία )

αν δεν ανοίγει ούτε σε ασφαλή λειτουργία κανε εγκατάσταση σε ενα άλλο δίσκο. Αν στον νεο δίσκο ανοίγει τότε κάποια αρχεία του Λ/Σ έχουν πρόβλημα. Θα πρέπει να εξετάσεις τον δίσκο για σφάλματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...