ΧΡΗΣΤΟΣ1992 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 θελω να φτιαξω ενα pc οσο γινεται φτηνο αλλα να κανω την δουλεια μου, τον θελω για επεξεργασια εικονας και βιντεο...Διαθετω γυρω στα 400 ευρω, δεν θελω σκληρο δισκο εχω παρει ssd, κουτι και οπτικα μεσα θα βαλω απ το παλιο pc μου... εχετε να μου προτεινεται κατι;
Ghost007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 τωρα αν και δεν ειμαι ιδικος σε επεξεργασια εικονας κλπ και δε ξερω τι ακριβως απαιτησεις εχεις απο αυτο το συστημα θα ελεγα οτι πιθανων θες τουλαχιστον ενα 4πυρηνο οποτε κανα ι5 6500 στα 210ε περιπου μητρικες πεζουν πολλες το αφηνω στα οικονομικα σου... εγω προτιμω της gigabyte ξεκινανε απο 55ε η φτηνοτερη με ddr 4 μνημες παρε 8gb ddr 4 ... 2 4αρες δλδ ... προτινω kingston fury στα 2.6 η στα 2.8 ... πεζουν με κανα 50αρι συνολο τροφοδοτικο κανα 500 watt ... δε τα εχω ψαξει πολυ τελευταια οποτε αφηνω αλλους αν εχουν να προτινουν κατι καλο και αν θες και καρτα γραφικων σε αυτα τα λεφτα (εως 400 που λες) δε πολυβγαινει αλλα με κανα 50αρι παραπανω μπορεις να παρεις μια 750ti 2gb συνολο γυρω στα 450ε (συμπληρωνω ...φυσικα η καρτουλα που εχει ενσωματομενη ο επεξεργαστης..σχετικα ειναι αξιολογη.. ισως να μη χρειαζεσαι καν δλδ)
SpirosZ68 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Γραψε αναλυτικα τι θα κρατησεις απο το παλιο συστημα (τα ακριβη μοντελα, πχ οχι "τροφοδοτικο 500W" αλλα "τροφοδοτικο Corsair CX500") καθως και το προγραμμα NLE που χρησημοποιεις για το βιντεο αλλα και το φορματ του βιντεο που μονταρεις η ακομα καλυτερα τα μοντελα απο τις καμερες που χρησημοποιεις (πχ, ληψη με Canon 7D, μονταζ σε 1080p). Τα 400ευρω ειναι πολυ λιγα για μονταζ βιντεο αλλα αν μπορεις να χρησημοποιησεις πραγματα απο το παλιο PC ισως να μπορει να γινει κατι. Οποτε γραψε και τι ακριβως ηταν το παλιο PC. Πες μας επισης αν η χρηση ειναι επαγγελματικη η ερασιτεχνικη. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2016 από SpirosZ68
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα