Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα Macbook 2.1 και μετά από περίπου 15-20 λεπτά απλής χρήσης ζεσταίνετε αρκετά χωρίς όμως να καθυστερεί ιδιαίτερα. Γνωρίζει κάποιος από τι μπορεί να συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω η να κοιτάξω κάτι; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Όταν λες απλή χρήση? Αν το ανάψεις και απλά το αφήσεις χωρίς να κάνεις τίποτα θα έχει ζεσταθεί μέσα σε αυτόν τον χρόνο ? 

Troll απάντηση : κάνε το shutdown κάθε 14 λεπτά και θα είσαι οκ....

Δημοσ.

Για χρήση ίντερνετ το έχω. Facebook, YouTube και κανένα νέο. Τίποτα παραπάνω. Το δεύτερο δεν το δοκίμασα είναι η αλήθεια....

Για χρήση ίντερνετ το έχω. Facebook, YouTube και κανένα νέο. Τίποτα παραπάνω. Το δεύτερο δεν το δοκίμασα είναι η αλήθεια....

Δημοσ.

Απλά Ζεσταίνεται έτσι χωρίς να αργεί! Μπα όχι πριν κανένα μήνα και λιγότερο τον άνοιξα και τον καθάρισα λεπτομερώς!

Δημοσ.

Απλά Ζεσταίνεται έτσι χωρίς να αργεί! Μπα όχι πριν κανένα μήνα και λιγότερο τον άνοιξα και τον καθάρισα λεπτομερώ

Το πιθανότερο είναι να μην πατάει καλά το βύσμα του ανεμιστήρα και να λειτουργεί σε χαμηλότερη ένταση και απόδοση.

Αυτό αν το έβγαλες από τη θέση του και το τοποθέτησες χωρίς να το κουμπώσεις σωστά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...