AGGANIS13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Επειδη σε λιγους μηνες θα μεγαλωσει η οικογενεια θα πρεπει να κοιταξω σιγα σιγα να αλλαξω αυτοκινητο. Κανω συχνα ταξιδακια (αποστασεις 500 - 600 χιλ) και παιρνω συνηθως πολλα πραγματα οποτε μου χρειαζεται ο χωρος. Η ιδανικη περιπτωση νομιζω ειναι να κανω ανταλλαγη αυτο που εχω (mercedes clk 200 μοντελο 2005) με ενα 7θεσιο πετρελαιο. Ποιο μου προτείνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 qashqai +2 ισως? peugeot 5008 εχει φιλος μου και εχει απιστευτους χωρους...και νομιζω παιρνει και εξτρα καθισματα..κυκλοφορουν ελαχιστα εν ελλαδι μεταχειρισμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakinor Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Κανα touran θα ελεγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Οι επιλογες που βλεπω ειναι... Ford C-Max GRAND Peugeot 308 1.6 e HDI Renault Grand Scenic 1.5 DCI DIESEL Opel Zafira 1.7 CDTI Citroen C4 Grand Picasso VW Touran Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakinor Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Θα σου πω την γνωμη για το touran γιατι το εχει αγορασει ο πατερας μου το 2007. Εχει 90κ χιλιομετρα,αγοραστηκρ καινουργιο και ειναι η εκδοση 140 αλογα 1.4tsi. Μεχρι στιγμης εχει βγει πολυ καλο κανενα προβλημα μονο με τα προβλεπομενα σερβις. Απο χωρους τεραστιο γενικα βαζεις βγαζεις καθισματα .πορτ μπαγαζ τεραστιο.καταναλωση γυρω στα 10 12 λιτρα αναλογως και πως πας. Ευκολοδηγητο παντως Οτι θες ρωτα με Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Οι επιλογες που βλεπω ειναι... Ford C-Max GRAND Peugeot 308 1.6 e HDI Renault Grand Scenic 1.5 DCI DIESEL Opel Zafira 1.7 CDTI Citroen C4 Grand Picasso VW Touran Δές και το Toyota Verso, μοντέλο 2011 , εάν δεν κάνω λάθος νομίζω βγαίνει σε πετρέλαιο και 7θέσιο που χρειάζεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δές και το Toyota Verso, μοντέλο 2011 , εάν δεν κάνω λάθος νομίζω βγαίνει σε πετρέλαιο και 7θέσιο που χρειάζεσαι Θα το κοιταξω, αν κ νομιζω θα βγαίνει ακριβό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα