Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ένα Corsair CX600 καβάτζα καινουργιο για 1.5+ χρόνο στο κουτί του και εφτιαξα νεο pc ειπα να το βάλω γτ το παλιο pc το εδωσα πακετο.

Από την 2 βδομαδα κανει θορυβο ο ανεμηστηρας του τροφοδοτικου σε ακυρες στιγμες, και για αρκετη ωρα, θορυβο τοσο δυνατο που ειναι δυσκολο να το αγνοησεις, σαν να ακουμπαει κατι δν ξερω τι παιζει... 

Το επεστρεψα για ελεγχο εντος εγγυησης (εχει 3 χρόνια) και μου ειπαν οτι δεν παρουσιασε προβλημα (το περιμενα) και μου το στειλαν πισω μετα από 2 βδομαδες. (γτπ το eshop btw)

Το κουμπωσα σημερα παλι.. και μην τα πολυλογω... θορυβος στο ανεμηστηρακι μετα απο 1-2 ωρες λειτουργειας (την 1η ωρα νομιζα οτι εφτιαξε @@ όμως)

Να επισημανω το συστημα

ι5 6600κ

asus z170-a

16gb ram

1ssd

1 case fan

gpu δεν κουμπωσα ακομα.

εχω τρελαθει να το πεταξω απο το παραθυρο με τοσο θορυβο..

Να το ξαναεπιστρέψω? αν και δεν μπορω να μεινω χωρις pc παλι 15 μερες.. Πάλι το ιδιο δεν θα γίνει? Δεν ξέρω τι προκαλει το πρόβλημα ωστε να τους πω να κάνουν κατι, απο θέμα μετρήσεις ρευματος κτλπ δεν εχει πρόβλημα..

η να μαζευω λεφτα για καινουριο ? :)

ευχαριστω, αν καποιος εχει αποψη πλζ πειτε μου..  (αυτη την στιγμη που γραφω, κανει σαν τρακτερ)

Φίλε είχα ακριβός το ίδιο πρόβλημα, και δεν μου το αλλαζαν με τίποταστο μαγαζί,εκαναμεγαλη φασαρία, και αφού δεν μ βοηθησαν κατεφυγα στην corsair. εχει καταπληκτικο support, μου είπαν κατευθείαν τινα κάνω και αφου δεν πέτυχε το έστειλα πίσω με δικά τους έξοδα. Επίσης μπορείς να δώσεις κάποια χρήματα και να σου στείλουν το τροφοδοτικό αντικατάστασης πρίν πάρουν το δικό σου, και να σου επιστρέψουν τα χρήματα μολις παραλάβουν το δικό σου.

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε είχα ακριβός το ίδιο πρόβλημα, και δεν μου το αλλαζαν με τίποταστο μαγαζί,εκαναμεγαλη φασαρία, και αφού δεν μ βοηθησαν κατεφυγα στην corsair. εχει καταπληκτικο support, μου είπαν κατευθείαν τινα κάνω και αφου δεν πέτυχε το έστειλα πίσω με δικά τους έξοδα. Επίσης μπορείς να δώσεις κάποια χρήματα και να σου στείλουν το τροφοδοτικό αντικατάστασης πρίν πάρουν το δικό σου, και να σου επιστρέψουν τα χρήματα μολις παραλάβουν το δικό σου.

Εγώ πάντως που είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με το HX650 της Corsair το έστειλα κατευθείαν στην Corsair και μου το αντικατέστησαν με καινούριο. Το κακό με αυτό είναι αυτό ότι θα κάνει το λιγότερο 2 βδομάδες να σου έρθει το καινούριο και δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να μείνεις χωρίς pc τόσο καιρό. Πάντως το support τους είναι πολύ καλό και δεν πιστεύω να έχεις τα θέματα που έχεις με το eshop.

Έχω ήδη αποφασίσει να πάρω ένα καλύτερης σειράς ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Αλλά επειδή θα το κυνηγήσω μόλις παραλάβω το καινούργιο, αν δεν σας κάνει κόπο πείτε μου, που το στείλατε? πόσο σας κόστισε αρχικά και πόσο πέρασε για να σας στείλουν τα χρήματα των μεταφορικών?

Ευχαριστώ πολύ.

• Moderators
Δημοσ.

Έχω ήδη αποφασίσει να πάρω ένα καλύτερης σειράς ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Αλλά επειδή θα το κυνηγήσω μόλις παραλάβω το καινούργιο, αν δεν σας κάνει κόπο πείτε μου, που το στείλατε? πόσο σας κόστισε αρχικά και πόσο πέρασε για να σας στείλουν τα χρήματα των μεταφορικών?

Ευχαριστώ πολύ.

Ανάλογα είμαι το τροφοδοτικό και τον τρόπο rma που επιλέγεις

Αν θυμάμαι καλά Ολλανδία στέλνεις τα corsair

Έχεις 2 επιλογές στο rma

1)στελνεις το τροφοδοτικό σου (εγώ έστειλα elta δέμα με το καινούργιο τιμοκατάλογο είναι το πιο οικονομικό και από την στιγμή που έχει tracking δεν λένε τίποτα)

Έκανε περίπου 6-7 εργάσιμες να φτάσει σε αυτούς 3-4 μέρες μετά μου έστειλαν ότι έχει όντως πρόβλημα και μου έστειλαν καινούργιο μετά σε 5 μέρες είχα το καινούργιο στα χέρια μου

2)advance rma σου ζητάνε πιστωτική κάρτα η λογαριασμό που να έχει απόθεμα μέσα ίσο με την αξία του τροφοδοτικου

Γίνεται δέσμευση του ποσού (δεν περνούν τα λεφτά αλλά ούτε και εσύ μπορείς να τα βγάλεις σε περίπτωση λογαριασμού) σου στέλνουν τροφοδοτικό συνήθως σε 3-4 μέρες τι έχεις στα χέρια σου

Και μετά σου δίνουν περιθώριο 1 βδομάδα να τους στείλεις το παλιό, αν δεν στείλεις το παλιό τραβάνε τα λεφτά, επεισης αν διαπιατωσουν ότι το τροφοδοτικό δεν έχει πρόβλημα πάλι τραβάνε λεφτά)

Εγώ είχα κανονίσει ο courier που θα έφερνε το καινούργιο να παραλάβει και το παλιο

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ.

Ανάλογα είμαι το τροφοδοτικό και τον τρόπο rma που επιλέγεις

Αν θυμάμαι καλά Ολλανδία στέλνεις τα corsair

Έχεις 2 επιλογές στο rma

1)στελνεις το τροφοδοτικό σου (εγώ έστειλα elta δέμα με το καινούργιο τιμοκατάλογο είναι το πιο οικονομικό και από την στιγμή που έχει tracking δεν λένε τίποτα)

Έκανε περίπου 6-7 εργάσιμες να φτάσει σε αυτούς 3-4 μέρες μετά μου έστειλαν ότι έχει όντως πρόβλημα και μου έστειλαν καινούργιο μετά σε 5 μέρες είχα το καινούργιο στα χέρια μου

2)advance rma σου ζητάνε πιστωτική κάρτα η λογαριασμό που να έχει απόθεμα μέσα ίσο με την αξία του τροφοδοτικου

Γίνεται δέσμευση του ποσού (δεν περνούν τα λεφτά αλλά ούτε και εσύ μπορείς να τα βγάλεις σε περίπτωση λογαριασμού) σου στέλνουν τροφοδοτικό συνήθως σε 3-4 μέρες τι έχεις στα χέρια σου

Και μετά σου δίνουν περιθώριο 1 βδομάδα να τους στείλεις το παλιό, αν δεν στείλεις το παλιό τραβάνε τα λεφτά, επεισης αν διαπιατωσουν ότι το τροφοδοτικό δεν έχει πρόβλημα πάλι τραβάνε λεφτά)

Εγώ είχα κανονίσει ο courier που θα έφερνε το καινούργιο να παραλάβει και το παλιο

Οχι παιδιά δεν στέλνεις με δικά σου εξοδα. Η corsair σου δίνει ενα κωδικό dhl και πάς εκει με το πακέτο λες τον κωδικό και αναλαμβάνουν όλα τα έξοδα αυτοί. Εσυ δεν πληρώνεις τίποτα, εγω ετσι το είχα κάνει αλλα αφού γκρινιαξα λίγο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Οχι παιδιά δεν στέλνεις με δικά σου εξοδα. Η corsair σου δίνει ενα κωδικό dhl και πάς εκει με το πακέτο λες τον κωδικό και αναλαμβάνουν όλα τα έξοδα αυτοί. Εσυ δεν πληρώνεις τίποτα, εγω ετσι το είχα κάνει αλλα αφού γκρινιαξα λίγο.

Αν δεν γκρινιάξεις δεν σου λένε τίποτα για την DHL το έμαθα από την δεύτερη φορά, άμα τους ξεκινήσεις ότι είναι πολλά τα μεταφορικά κτλ τότε σου στέλνουν το χαρτί να το εκτυπώσεις να το πας στην DHL
  • Like 3
Δημοσ.

Είχα το ίδιο θέμα με cx 430 λίγο καιρό αφότου το αγόρασα και ήταν από τον ανεμιστήρα και όχι από κάτι άλλο. Το διάφανο πλαστικό που υπάρχει στον ανεμιστήρα για να κατευθύνει καλύτερα την ροή δεν έβρισκε πάνω στον ανεμιστήρα. Εγώ προσωπικά για δικούς μου λόγους, προτίμησα να το φτιάξω μόνος μου, έχασα βέβαια την εγγύηση, αλλά σκέφτηκα από το να δώσω μεταφορικά, χίλιες φορές να το φτιάξω και αργότερα αν χαλάσει παίρνω άλλο καλύτερο. Μια απλή λίπανση ήθελε το ρουλεμάν του ανεμιστήρας και εδώ και 2 χρόνια δεν έχει κάνει κιχ, ήσυχο όσο τίποτα. Έτσι έπραξα εγώ βέβαια, δεν σημαίνει ότι και εσύ πρέπει να το φτιάξεις μόνος σου μιας και εγώ είχα λόγο που κινήθηκα έτσι, κινήσου καλύτερα σύμφωνα με το support της corsair, είναι άψογο ;).

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν γκρινιάξεις δεν σου λένε τίποτα για την DHL το έμαθα από την δεύτερη φορά, άμα τους ξεκινήσεις ότι είναι πολλά τα μεταφορικά κτλ τότε σου στέλνουν το χαρτί να το εκτυπώσεις να το πας στην DHL

Χαχα!

Εγώ τους είπα "λόγω οικονομικής κρίσης" και την άλλη μέρα η DHL έστειλε τα αυτοκόλλητα!

Τώρα μένει να το πάρω απόφαση!

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν με τις απαντήσεις τους.

Νομίζω πήρα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Όπως είπε ο cpttony μια απόφαση είναι.. χαχα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...