Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ένα Corsair CX600 καβάτζα καινουργιο για 1.5+ χρόνο στο κουτί του και εφτιαξα νεο pc ειπα να το βάλω γτ το παλιο pc το εδωσα πακετο.

Από την 2 βδομαδα κανει θορυβο ο ανεμηστηρας του τροφοδοτικου σε ακυρες στιγμες, και για αρκετη ωρα, θορυβο τοσο δυνατο που ειναι δυσκολο να το αγνοησεις, σαν να ακουμπαει κατι δν ξερω τι παιζει... 

Το επεστρεψα για ελεγχο εντος εγγυησης (εχει 3 χρόνια) και μου ειπαν οτι δεν παρουσιασε προβλημα (το περιμενα) και μου το στειλαν πισω μετα από 2 βδομαδες. (γτπ το eshop btw)

Το κουμπωσα σημερα παλι.. και μην τα πολυλογω... θορυβος στο ανεμηστηρακι μετα απο 1-2 ωρες λειτουργειας (την 1η ωρα νομιζα οτι εφτιαξε @@ όμως)

Να επισημανω το συστημα

ι5 6600κ

asus z170-a

16gb ram

1ssd

1 case fan

gpu δεν κουμπωσα ακομα.

εχω τρελαθει να το πεταξω απο το παραθυρο με τοσο θορυβο..

Να το ξαναεπιστρέψω? αν και δεν μπορω να μεινω χωρις pc παλι 15 μερες.. Πάλι το ιδιο δεν θα γίνει? Δεν ξέρω τι προκαλει το πρόβλημα ωστε να τους πω να κάνουν κατι, απο θέμα μετρήσεις ρευματος κτλπ δεν εχει πρόβλημα..

η να μαζευω λεφτα για καινουριο ? :)

ευχαριστω, αν καποιος εχει αποψη πλζ πειτε μου..  (αυτη την στιγμη που γραφω, κανει σαν τρακτερ)

Επισκέπτης
Δημοσ.

προτεινω (προσωπικα) να τους το ξαναστειλεις και να τους πεις να το αφησουν 3 ωρες να δουλευει μεχρι να ακουστει (αυτο θα το πεις στην αντιπροσωπια ή τελος παντων σε αυτους που θα το κανουν "σερβις").

Αν παλι σου περισσευουν λεφτα (λιγο δυσκολο αυτο το καιρο) παρε καινουριο και μην ασχολεισαι.

Μια αλλη λυση ειναι να το πας σε καποιον που φτιαχνει pc και να ξερει καλα την δουλεια του (εαν εισαι Θεσσαλονικη μπορω να σου προτεινω εναν παρα πολυ καλο). Να στο φτιαξει και να τελειωνεις.

Δημοσ.

Είχα ένα Corsair CX600 καβάτζα καινουργιο για 1.5+ χρόνο στο κουτί του και εφτιαξα νεο pc ειπα να το βάλω γτ το παλιο pc το εδωσα πακετο.

Από την 2 βδομαδα κανει θορυβο ο ανεμηστηρας του τροφοδοτικου σε ακυρες στιγμες, και για αρκετη ωρα, θορυβο τοσο δυνατο που ειναι δυσκολο να το αγνοησεις, σαν να ακουμπαει κατι δν ξερω τι παιζει... 

Το επεστρεψα για ελεγχο εντος εγγυησης (εχει 3 χρόνια) και μου ειπαν οτι δεν παρουσιασε προβλημα (το περιμενα) και μου το στειλαν πισω μετα από 2 βδομαδες. (γτπ το eshop btw)

Το κουμπωσα σημερα παλι.. και μην τα πολυλογω... θορυβος στο ανεμηστηρακι μετα απο 1-2 ωρες λειτουργειας (την 1η ωρα νομιζα οτι εφτιαξε @@ όμως)

Να επισημανω το συστημα

ι5 6600κ

asus z170-a

16gb ram

1ssd

1 case fan

gpu δεν κουμπωσα ακομα.

εχω τρελαθει να το πεταξω απο το παραθυρο με τοσο θορυβο..

Να το ξαναεπιστρέψω? αν και δεν μπορω να μεινω χωρις pc παλι 15 μερες.. Πάλι το ιδιο δεν θα γίνει? Δεν ξέρω τι προκαλει το πρόβλημα ωστε να τους πω να κάνουν κατι, απο θέμα μετρήσεις ρευματος κτλπ δεν εχει πρόβλημα..

η να μαζευω λεφτα για καινουριο ? :)

ευχαριστω, αν καποιος εχει αποψη πλζ πειτε μου..  (αυτη την στιγμη που γραφω, κανει σαν τρακτερ)

κοιτα αν το μονο θεμα του ειναι ο ανεμιστηρας στη τελικη αλλαζεις ενα ανεμιστηρα ,,,

αν δε ξερεις πως πηγαινε σε καποιον που επισκευαζει να στον αλλαξει...

απο το να παρεις καινουργιο τροφοδοτικο χωρις λογο...

Δημοσ.

κοιτα αν το μονο θεμα του ειναι ο ανεμιστηρας στη τελικη αλλαζεις ενα ανεμιστηρα ,,,

αν δε ξερεις πως πηγαινε σε καποιον που επισκευαζει να στον αλλαξει...

απο το να παρεις καινουργιο τροφοδοτικο χωρις λογο...

Τι είναι αυτά που λες ρε φίλε. Είναι εντός εγγύησης και θα αλλάξει ανεμιστήρα? Ότι να ναι έτσι?

Πήγαινέ το ξανά πίσω και με τσαμπουκά (αλλά όχι ακρότητες) να το κρατήσουν μέχρι να το ακούσουν και έλα σε επικοινωνία και με την corsair.

Όταν με το καλό σου πουν για αλλαγή πάρε πιστωτικό και πάρε ένα πιο ποιοτικό.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε, εγώ έχω coil whine με ένα CX750M. Το επέστρεψα στο μαγαζί και μου είπαν ότι δεν μπορούν να το αντικαταστήσουν. Έτσι, έστειλα στην Corsair ένα mail και μου είπαν να το στείλω. Μου έδωσαν RMA κλπ, ακόμη και τα μεταφορικά θα μου πληρώσουν (DHL μεταφορά). Ενημερωτικά, τα μεταφορικά είναι πάνω από 40-50 ευρώ.

Το θέμα είναι μέχρι να πάει στην Corsair, να το ελέγξουν και να μου στείλουν άλλο, δεν θα έχω PC :(

EDIT: Αα, και δεν το έχω στείλει ακόμη!

Επεξ/σία από cpttony
  • Like 3
Δημοσ.

Συμπέρασμα. Μαύρο, κατάμαυρο στους εδώ απατεώνες και αγορές απ'έξω.

Μόνο amazon και από τους εγχώριους αν τα μεταφορικά είναι απαγορευτικά.

• Like 1
Δημοσ.

Τι είναι αυτά που λες ρε φίλε. Είναι εντός εγγύησης και θα αλλάξει ανεμιστήρα? Ότι να ναι έτσι?

Πήγαινέ το ξανά πίσω και με τσαμπουκά (αλλά όχι ακρότητες) να το κρατήσουν μέχρι να το ακούσουν και έλα σε επικοινωνία και με την corsair.

Όταν με το καλό σου πουν για αλλαγή πάρε πιστωτικό και πάρε ένα πιο ποιοτικό.

εννοειτε φιλε μου οτι πρεπει κανονικα να το κανει μεσω εγγυησης το γραψαν και πριν απο εμενα μαλιστα...

εγω απλα του ειπα οτι αν ειναι να παρει καινουργιο οπως λεει για να μη περιμενει παλι 15 μερες κλπ.. στη τελικη ας αλλαξει ενα ανεμιστηρα απο το να δωση λεφτα για καινουργιο...

• Moderators
Δημοσ.

Ερώτηση όταν το βάζεις το κουτί έχεις τον ανεμηστηρα πάνω η κάτω? Αρκετά από της φτηνές σειρές της corsair έχουν θέμα αν βάλεις τον ανεμηστηρα προς την κάτω μεριά του τροφοδοτικου, πριν κάποιο καιρό είχε ανοικτή ανάλογο θέμα για κάποιο τροφοδοτικό της corsair

Δημοσ.

Ερώτηση όταν το βάζεις το κουτί έχεις τον ανεμηστηρα πάνω η κάτω? Αρκετά από της φτηνές σειρές της corsair έχουν θέμα αν βάλεις τον ανεμηστηρα προς την κάτω μεριά του τροφοδοτικου, πριν κάποιο καιρό είχε ανοικτή ανάλογο θέμα για κάποιο τροφοδοτικό της corsair

Κατω τον εχω. το υποψιαστηκα οτι παιζει να φταιει και αυτο, αλλα τι να κανω? να δοκιμασω λες να το γυρισω ? Enthoo PRO M κουτι εχω πληροφοριακα.

Φίλε, εγώ έχω coil whine με ένα CX750M. Το επέστρεψα στο μαγαζί και μου είπαν ότι δεν μπορούν να το αντικαταστήσουν. Έτσι, έστειλα στην Corsair ένα mail και μου είπαν να το στείλω. Μου έδωσαν RMA κλπ, ακόμη και τα μεταφορικά θα μου πληρώσουν (DHL μεταφορά). Ενημερωτικά, τα μεταφορικά είναι πάνω από 40-50 ευρώ.

Το θέμα είναι μέχρι να πάει στην Corsair, να το ελέγξουν και να μου στείλουν άλλο, δεν θα έχω PC :(

EDIT: Αα, και δεν το έχω στείλει ακόμη!

Αυτο που φοβομουν μου είπες.

- Παντως απο αυτα που συμπερανα αν δεν ειναι προφανες το προβλημα (καμενο) στα παπακια τους οι retailers..

- Ισως η μονη λυση ειναι να παρω καινουριο τελος του μήνα  και να τους το γυρισω παλι πισω για ελεγχο κτλπ (1χρονο εγγυηση ακομα έχει προλαβενω) για να μην μεινω χωρις pc παλι. κιαν το νιωσουν να παρω πιστωτικο, αλλιως καβα το corsair.

- Καποιος με γνωση καποιου τεχνικου Πάτρα μεριά αν δεν βρω ακρη να ρωτησω ποσο κοστιζει αλλαγη ανεμηστηρα ενημερωτικα. το είχα παρει 50ευρο προσφορα δεν ξερω αν αξιζει καν δλδ, αλλα αφου δεν εχει θεμα στο ρευμα...

• Moderators
Δημοσ.

Κατω τον εχω. το υποψιαστηκα οτι παιζει να φταιει και αυτο, αλλα τι να κανω? να δοκιμασω λες να το γυρισω ? Enthoo PRO M κουτι εχω πληροφοριακα.

Αυτο που φοβομουν μου είπες.

- Παντως απο αυτα που συμπερανα αν δεν ειναι προφανες το προβλημα (καμενο) στα παπακια τους οι retailers..

- Ισως η μονη λυση ειναι να παρω καινουριο τελος του μήνα και να τους το γυρισω παλι πισω για ελεγχο κτλπ (1χρονο εγγυηση ακομα έχει προλαβενω) για να μην μεινω χωρις pc παλι. κιαν το νιωσουν να παρω πιστωτικο, αλλιως καβα το corsair.

- Καποιος με γνωση καποιου τεχνικου Πάτρα μεριά αν δεν βρω ακρη να ρωτησω ποσο κοστιζει αλλαγη ανεμηστηρα ενημερωτικα. το είχα παρει 50ευρο προσφορα δεν ξερω αν αξιζει καν δλδ, αλλα αφου δεν εχει θεμα στο ρευμα...

Παντο πίσω στο eshop και πες τους ότι το πρόβλημα το παρουσιάζει μόνο όταν ο ανεμιστήρας είναι προς τα κάτω,

Από την άλλη άνοιξε rma case στην corsair πολύ πιθανό να ξεμπλεξεις πιο γρήγορα σε σχέση με το eshop

Δημοσ.

Δοκίμασε με ανοιχτό καπάκι, την ώρα που κάνει θόρυβο, από το κέντρο του ανοίγματος του τροφοδοτικού ( προφυλακτικό πλέγμα )να τον πιέσεις στο κέντρο ελαφρός προς τα επάνω χωρίς να τον σταματήσεις και δες αν σταματά ο θόρυβος. Μπορεί να είναι κάτι απλό όπως το να πιάνει στο  προφυλακτικό πλέγμα οπότε με λίγο τράβηγμα από το κέντρο να διορθώνετε απλά και να μην χρειαστεί να μπλέξεις με RMA και εγγυήσεις.

Αν δεν θες να το κάνεις ακολόυθησε τη λύση του χρήστη Inuyasha

« Παντο πίσω στο eshop και πες τους ότι το πρόβλημα το παρουσιάζει μόνο όταν ο ανεμιστήρας είναι προς τα κάτω,Από την άλλη άνοιξε rma case στην corsair πολύ πιθανό να ξεμπλεξεις πιο γρήγορα σε σχέση με το eshop»

post-334795-0-39049200-1458239899_thumb.png

Δημοσ.

Δοκίμασε με ανοιχτό καπάκι, την ώρα που κάνει θόρυβο, από το κέντρο του ανοίγματος του τροφοδοτικού ( προφυλακτικό πλέγμα )να τον πιέσεις στο κέντρο ελαφρός προς τα επάνω χωρίς να τον σταματήσεις και δες αν σταματά ο θόρυβος. Μπορεί να είναι κάτι απλό όπως το να πιάνει στο  προφυλακτικό πλέγμα οπότε με λίγο τράβηγμα από το κέντρο να διορθώνετε απλά και να μην χρειαστεί να μπλέξεις με RMA και εγγυήσεις.

Αν δεν θες να το κάνεις ακολόυθησε τη λύση του χρήστη Inuyasha

« Παντο πίσω στο eshop και πες τους ότι το πρόβλημα το παρουσιάζει μόνο όταν ο ανεμιστήρας είναι προς τα κάτω,Από την άλλη άνοιξε rma case στην corsair πολύ πιθανό να ξεμπλεξεις πιο γρήγορα σε σχέση με το eshop»

Θα το δοκιμασω αυριο που θα ανοιξω να βαλω την καινουργια gpu.  :devil:

Κατι απλο ειναι σιγουρα αλλιως δεν θα δουλευε κανονικα μερικες ωρες και ξαφνικα να αρχιζε ο θορυβος.. αν δεν ειχε την εγγυηση θα το ανοιγα να τσεκαρω μονος μου αλλα..  :mellow:

Ευχαριστω παντως, η μονη λυση ειναι να παρω καινουργιο και να ασχοληθω μετα για rma κτλπ, διοτι δεν μπορω να μεινω παλι χωρις pc για οσο καιρο αποφασιζουν αυτοι οτι θα παρει να "ελεγχθει"..

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς κάνε πάρε ένα της προκοπής τροφοδοτικό. Μην βιαστείς. Στη συνέχεια κυνήγισέ το όσο δεν πάει ειτε για να πάρεις πιστωτικό αγοράζοντας κάτι άλλο αν έχεις ανάγκη ή ζήτα τα χρήματά σου πίσω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως που είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με το HX650 της Corsair το έστειλα κατευθείαν στην Corsair και μου το αντικατέστησαν με καινούριο. Το κακό με αυτό είναι αυτό ότι θα κάνει το λιγότερο 2 βδομάδες να σου έρθει το καινούριο και δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να μείνεις χωρίς pc τόσο καιρό. Πάντως το support τους είναι πολύ καλό και δεν πιστεύω να έχεις τα θέματα που έχεις με το eshop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...