Προς το περιεχόμενο

Που πήγε ο ήχος?

Kontos_Harry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δουλεύω με το πακέτο Gordianknot 28klp. Είχα απεγκαταστήσει τον Divx de-encoder γιατί παραήταν αργός και μου τη σπάγανε τα διαφημηστικά της gator...ένα αρχείο δεν μπορούσα (bad sectors) με τον Xivd και λέω ας δοκιμάσω με τον Divx..- ούτε ο Divx τα κατάφερε - από τότε δεν έχω ήχο στις ταινίες...ούτε AC3 ούτε mp3...O winamp paizei mia xara...AC3 files παίζω μα το PowerDVD px...Ούτε ο ΜediaPlayer9 Ούτε ο Bsplayer1 Παίζουν ήχο τι διάολο συμαίνει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στον winamp παιζεις τα mp3 ac3 αρχεια με wave out ή με direct sound

Στον bsplayer ποια φιλτρα σου βγαζει οταν παιζεις τα αρχεια?

Δοκιμασε να περασεις τον ac3filter ή αν εχεις live καρτα ηχου ξαναπερασε drivers

Στον winamp παιζεις τα mp3 ac3 αρχεια με wave out ή με direct sound

Στον bsplayer ποια φιλτρα σου βγαζει οταν παιζεις τα αρχεια?

Δοκιμασε να περασεις τον ac3filter ή αν εχεις live καρτα ηχου ξαναπερασε drivers

winamp=default instalation ..τωρα τι χρησιμοποιεί θα δω..

bsplayer =default instalation ..τωρα τι χρησιμοποιεί πως θα δω?..

δεν έχω live αλλα μια on board 5+1 card...Ta A3 filter εγκατλεστησα 5- φορές αλλά τίποταααα..

Εν τω μεταξύ δοκίμασα τις ταινίες αυτές να τις παίξω μέσω δικτύου με άλλο PC και παίζουν μια χαρά....καμμια βοήθεια?

Αφού ψάχτηκα επιμελώς βρίσκω τα εξής:

Ο Divx player έχει ήχο και εικόνα. Όπως επίσης και ο PowerDVD άμα παίζει avi files. Βέβαια δεν έχω υπότιτλους αν δεν είναι ενσωματωμένοι. Όλοι οι άλλοι Players δενέχει κανένας ήχο. Κάτι παίζει με τους Decoder.... Βοήθεια ρε παιδιά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...