xristos_k Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Γεια σας , σκεφτοναι να αγορασω κινητο και μπηκα να κανω μια ερευνα αγορας στο σκρουτζ και εχω καταληξει στα εξης Sony Xperia C4 και Samsung Galaxy S5 Neo. Τι λετε; ποιο ειναι καλυτερο και γιατι; δεν θελω να αρχισετε να μου προτεινετε λιστες με αλλα κινητα.... εκτος πλεον και αν προκειτε για κατι που πραγματικα αξιζει. Ευχαριστω
PetrisMpekris Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Γιατι οχι Flex2 ή Moto X Play?Οντως φιλε αυτα τα δυο πολυ καλυτερα.Το φλεξ 2 εχει καλυτερο επεξεργαστη,εναν απο τους καλυτερους μαλιστα(snapdragon 810,φτανει να σου αρεσει το design του.Απο την αλλη το motonx play ειναι επισης πολυ καλη επιλογη καθως εχει καλυτερη καμερα και απιστευτη μπαταρια.Και τα δυο ΠΟΛΥ ανωτερα αυτων που ανεφερες. 2
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δυσκολο να σου πουμε να παρεις ενα απο αυτα τα 2 που κοιτας.. flex 2 ειναι μονοδρομος αλλιως πας για moto x play 1
aces Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 εφοσον εισαι περιπου στα ιδια χρηματα καλυτερα να αποφυγεις και τα 2 αρχικα που εχεις βρει οπως σου εγραψαν και τα παιδια παραπανω Δες το flex2 ή το moto xplay που ειναι καλυτερες συνολικα συσκευες σε αυτονομια κ καμερα-επεξεργαστη με περιπου ιδιο budget.
xristos_k Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσει σε κανενα το design τους απο τα προαναφερθεντα
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Αν το κριτηριο σου ειναι το ντιζαιν για να επιλεξεις ενα τηλ τοτε παρε αυτο που σου αρεσει πιο πολυ ΄ το c4 η το s5 neo΄ Το nexus 5x ουτε αυτο ειναι ωραιο ;;
blueangel3 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσει σε κανενα το design τους απο τα προαναφερθεντα Άμα σκεφτείς σε μία αγορά ενός κινητού τηλεφώνου και το design,να ξέρεις τότε όμως θα χάσεις άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά που θα τα έχεις ανάγκη (γενική απόδοση,ισχύ τηλεφώνου,με λίγα λόγια) και ακόμη μπορεί και να ξοδέψεις ίσως παραπάνω χρήματα ή αν όχι τα χρήματα που θα δαπανήσεις δεν θα αντιπροσωπεύουν εξ'ολοκλήρου την αξία του,τουλάχιστον σε αντίθεση με κάποιο άλλο... Θα πρότεινα να το σκεφτείς πιο συνετά το θέμα.. Ωστόσο αφού έχεις καταλήξει σε αυτά δύο τηλέφωνα,θα επέλεγα το S5 λόγω δυνατότερου επεξεργαστή...
PetrisMpekris Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μολις ειδα οτι επεσε η τιμη του moto x 2nd gen στο γερμανικο αμαζον. http://www.amazon.de/Motorola-Generation-Smartphone-HD-Display-Touchscreen/dp/B00ORV2G7S?th=1&psc=1 Τσεκαρε το.Πολυ καλος επεξεργαστης,οθονη,software,αποδεκτη καμερα,και πολυ ομορφο design(υποκειμενικο)κατα τη γνωμη το συγκεκριμενο ειναι προτιμοτερο απο ολα οσα αναφερθηκαν.Το μονο αρνητικο ειναι η σχετικα αδυναμη μπαταρια του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα