MrLifeguard Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δεν αντιλέγω, απλά το έχω βαρεθεί πια αυτό . Χαχα!Κοιτα στη συγκεκριμενη περιπτωση καρφωθηκε πολυ,αλλα τις προηγουμενες ηταν κυριος...Εγω παντως το διασκεδαζω γτ βλεπει σατιρικα την ολη φαση που σχολιασες παραπανω (και εχεις δικιο). Απορω κι εγω γιατι ειναι τοσο δυσκολο για μερικους να ψαξουν στο διαδικτυο για 2-3 πραγματα που θελουν να μαθουν! 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Χαχα!Κοιτα στη συγκεκριμενη περιπτωση καρφωθηκε πολυ,αλλα τις προηγουμενες ηταν κυριος...Εγω παντως το διασκεδαζω γτ βλεπει σατιρικα την ολη φαση που σχολιασες παραπανω (και εχεις δικιο). Απορω κι εγω γιατι ειναι τοσο δυσκολο για μερικους να ψαξουν στο διαδικτυο για 2-3 πραγματα που θελουν να μαθουν! Είτε γιατί βαριούνται να ψάξουν, αλλά είτε...επειδή βαριούνται να ψάξουν . 1
CrimsonSky_gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Παιδια εχω ακουσει οτι οι VIA επεξεργαστες ειναι καλυτεροι και απο ιντελ και απο αμδ!!!1! Ισχυει ετσι? Υ.Γ Η amd υπαρχει στην αγορα μονο και μονο επειδη 1. καποτε η ιντελ αποφασισε οτι δεν θελει να της σπαει τα αρχιδια η ρυθμιστικη αρχη κατα των μονοπωλιων στις ΗΠΑ και 2. η IBM ηθελε 2ο κατασκευαστη x86 αρχιτεκτονικης 1
Whitefanged Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Πάντως ο cyrix 166 που είχα ψωνίσει το 1996 ήταν 2 φορές καλύτερος από τον intel 75 στα ίδια χρήματα. 3
TopCLR Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Και τι σημαίνει αυτό; Και οι πρώτοι FX της AMD (Athlon 64 FX) ρίχνανε σφαλιάρες στους Pentium 4 μέχρι να βγάλει η Intel τους Core (πρώτη γενιά πριν τους Core 2 Duo). Από τότε όμως η AMD δεν προλαβαίνει να μετράει τις σφαλιάρες! Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα. Όπως είπε κάποιος πιο πάνω, αν δεν ξέρεις τι θέλεις από το pc σου και δεν έχεις ορίσει το budget που θα ξοδέψεις, δεν μπορείς να βρεις τον καλύτερο (για σένα) επεξεργαστή! 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Και τι σημαίνει αυτό; Και οι πρώτοι FX της AMD (Athlon 64 FX) ρίχνανε σφαλιάρες στους Pentium 4 μέχρι να βγάλει η Intel τους Core (πρώτη γενιά πριν τους Core 2 Duo). Από τότε όμως η AMD δεν προλαβαίνει να μετράει τις σφαλιάρες! Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα. Όπως είπε κάποιος πιο πάνω, αν δεν ξέρεις τι θέλεις από το pc σου και δεν έχεις ορίσει το budget που θα ξοδέψεις, δεν μπορείς να βρεις τον καλύτερο (για σένα) επεξεργαστή! Έτσι ακριβώς ! Όπως και να το κάνουμε χρειάζεται και η amd, αν είχαμε μόνο intel ένας i5 πχ κλειδωμένος skylake θα έκανε κάνα 300αρι άνετα .
pano Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μην τρελαίνεστε ο CrimsonSky_gr και ο Whitefanged πλάκα έκαναν,μη το το συνεχίζεται.
Eversor80 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Δεν έκατσα να διαβάσω όλα τα ποστς αλλά επειδή είναι τέλος του μήνα να στήσω το πρώτο καλό μηχάνημα μου θέλω να ρωτήσω το εξής χωρίς να θέλω να ανάψω τίποτα φωτιές προς Θεού, στους fans της AMD και της Intel.Θα ξεκαθαρίσω ότι το μηχάνημα μου το θέλω αποκλειστικά ώς επί το πλείστον για GAMING και ούτε με ενδιαφέρουν τα βίντεο ρέντερινγκ ούτε τίποτα άλλο.Απλά για gaming και το ερώτημα μου είναι το εξής: Να πάω κατευτείαν στον i5 6600K η να περιμένω να κυκλοφορήσει στο εμπόριο ο Ryzen της AMD μιας και προς το παρόν με ότι κουτσά αποτελέσματα έχει στα benchmarks δείχνει πολλά υποσχόμενος???Ευχαριστώ πολύ για την ώρα σας και για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να την παραθέσετε.
Aten-Ra Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Δεν έκατσα να διαβάσω όλα τα ποστς αλλά επειδή είναι τέλος του μήνα να στήσω το πρώτο καλό μηχάνημα μου θέλω να ρωτήσω το εξής χωρίς να θέλω να ανάψω τίποτα φωτιές προς Θεού, στους fans της AMD και της Intel. Θα ξεκαθαρίσω ότι το μηχάνημα μου το θέλω αποκλειστικά ώς επί το πλείστον για GAMING και ούτε με ενδιαφέρουν τα βίντεο ρέντερινγκ ούτε τίποτα άλλο. Απλά για gaming και το ερώτημα μου είναι το εξής: Να πάω κατευτείαν στον i5 6600K η να περιμένω να κυκλοφορήσει στο εμπόριο ο Ryzen της AMD μιας και προς το παρόν με ότι κουτσά αποτελέσματα έχει στα benchmarks δείχνει πολλά υποσχόμενος??? Ευχαριστώ πολύ για την ώρα σας και για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να την παραθέσετε. Εγώ την συγκεκριμένη στιγμή (Ιανουάριος 2017)θα περίμενα να δω πρώτα τον ΖΕΝ και μετά θα αποφάσιζα. 3
Eversor80 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Εγώ την συγκεκριμένη στιγμή (Ιανουάριος 2017)θα περίμενα να δω πρώτα τον ΖΕΝ και μετά θα αποφάσιζα. Όλος παραδόξος όπου και αν το ψάχνω ακόμα και από ευρωπαίους και αμερικανούς youtubers που ασχολούνται ενδελεχώς με τα pcs όλοι είναι ακριβώς στο περίμενετε πριν κάνετε καμία γκάφα να βγεί ο ΖΕΝ. Προσωπικά πιστεύω ότι ο ΖΕΝ θα αξίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, αλλά αυτό που τρέχει είναι ότι δεν κρατιέμε να φτιάξω το μηχάνημα, κάτι όπως όταν σε πιάνει το τρελό κατούριμα, αλλά από την άλλη κάτι μου λέει ότι ναί μεν ενώ ο i5 6600K είναι χρυσή εγγύηση ότι ο ΖΕΝ θα σπέρνει αριστερά και δεξιά...
efo355 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Όλος παραδόξος όπου και αν το ψάχνω ακόμα και από ευρωπαίους και αμερικανούς youtubers που ασχολούνται ενδελεχώς με τα pcs όλοι είναι ακριβώς στο περίμενετε πριν κάνετε καμία γκάφα να βγεί ο ΖΕΝ. Προσωπικά πιστεύω ότι ο ΖΕΝ θα αξίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, αλλά αυτό που τρέχει είναι ότι δεν κρατιέμε να φτιάξω το μηχάνημα, κάτι όπως όταν σε πιάνει το τρελό κατούριμα, αλλά από την άλλη κάτι μου λέει ότι ναί μεν ενώ ο i5 6600K είναι χρυσή εγγύηση ότι ο ΖΕΝ θα σπέρνει αριστερά και δεξιά... Και εγώ θεωρώ ότι για gaming δεν πρόκειται να πιάσει τους Skylake σε IPC.Επίσης δεν ξέρω γιατί αλλά φοβάμαι τις μητρικές που θα βγάλει. Τεσπα για ryzen η σωστή ώρα αγοράς θα είναι κατά Ιούνιο μεριά αν βγούνε μέχρι τον Μάρτιο, οπότε όποιος θέλει τώρα pc δυστυχώς μόνο Skylake και kabylake.
Eversor80 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ θεωρώ ότι για gaming δεν πρόκειται να πιάσει τους Skylake σε IPC. Επίσης δεν ξέρω γιατί αλλά φοβάμαι τις μητρικές που θα βγάλει. Τεσπα για ryzen η σωστή ώρα αγοράς θα είναι κατά Ιούνιο μεριά αν βγούνε μέχρι τον Μάρτιο, οπότε όποιος θέλει τώρα pc δυστυχώς μόνο Skylake και kabylake. Δεν ξέρω αλλά και εγώ αυτό σκέφτομαι και μου φαίνεται πολύ μακριά αυτό, γιατί μέχρι να βγεί ο ΖΕΝ και να βγούνε οι μητρικές για αυτόν, να τεσταριστούν όλα για να είναι όλες οι κριτικές πλέον παγιοποιημένες και δεδομένες, θα έχω βγάλει ως τότε γούστα με τον i5 6600K. Και στην τελική μπορεί και να μην αξίζει και τόσο πολύ η να φανεί ότι ο πολλά υποσχόμενος ΖΕΝ είναι και μούφα και τζάμπα το περίμενε. Δείτε λίγο τι σκέφτομαι να πάρω και μου λέτε την γνώμη σας. Το build θα είναι λευκό με μπλέ led. Πύργος: Zalman Z9 Neo Midi Tower no PSU White με μπλέ Led. Μητρική: Asus Socket 1151 Z170-A GLan Audio Raid. Επεξεργαστής: Intel Core i5 6600K 3.5 GHz Μνήμες: G.Skill Trident Z 16GB DDR4 Non ECC CL14 3000MHz (Kit 2 x 8192) Κάρτα γραφικών: ATI Radeon RX 480 Dual OC 4GB DDR5 PCI-E DVI Dual HDMI Dual DP Σκληρός: 120GB Force LS C SSD-F120GBLSB Solid State Drive SATA III SSD 2.5'' / και έναν HDD ακόμα της επιλογής μου που δεν έχω αποφασίσει ακόμα λογικά στα 2 TB. Ψήξη επεξεργαστή: Arctic Liquid Freezer 120 Τροφοδοτικό: Corsair Power Supply 750W ATX 24 pin CX 750M Πείτε μου την γνώμη σας. Ευχαριστώ.
mcrae13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρω αλλά και εγώ αυτό σκέφτομαι και μου φαίνεται πολύ μακριά αυτό, γιατί μέχρι να βγεί ο ΖΕΝ και να βγούνε οι μητρικές για αυτόν, να τεσταριστούν όλα για να είναι όλες οι κριτικές πλέον παγιοποιημένες και δεδομένες, θα έχω βγάλει ως τότε γούστα με τον i5 6600K. Και στην τελική μπορεί και να μην αξίζει και τόσο πολύ η να φανεί ότι ο πολλά υποσχόμενος ΖΕΝ είναι και μούφα και τζάμπα το περίμενε. Δείτε λίγο τι σκέφτομαι να πάρω και μου λέτε την γνώμη σας. Το build θα είναι λευκό με μπλέ led. Πύργος: Zalman Z9 Neo Midi Tower no PSU White με μπλέ Led. Μητρική: Asus Socket 1151 Z170-A GLan Audio Raid. Επεξεργαστής: Intel Core i5 6600K 3.5 GHz Μνήμες: G.Skill Trident Z 16GB DDR4 Non ECC CL14 3000MHz (Kit 2 x 8192) Κάρτα γραφικών: ATI Radeon RX 480 Dual OC 4GB DDR5 PCI-E DVI Dual HDMI Dual DP Σκληρός: 120GB Force LS C SSD-F120GBLSB Solid State Drive SATA III SSD 2.5'' / και έναν HDD ακόμα της επιλογής μου που δεν έχω αποφασίσει ακόμα λογικά στα 2 TB. Ψήξη επεξεργαστή: Arctic Liquid Freezer 120 Τροφοδοτικό: Corsair Power Supply 750W ATX 24 pin CX 750M Πείτε μου την γνώμη σας. Ευχαριστώ. Για το τροφοδοτικό να σου πώ μόνο-δεν χρειάζεσαι τόσα πολλά watt με τίποτα.Μπορείς με τα ίδια λεφτά ή και λιγότερα να πάρεις ένα καλύτερης ποιότητας 550 ή 600 watt
Eversor80 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Για το τροφοδοτικό να σου πώ μόνο-δεν χρειάζεσαι τόσα πολλά watt με τίποτα.Μπορείς με τα ίδια λεφτά ή και λιγότερα να πάρεις ένα καλύτερης ποιότητας 550 ή 600 watt Το σκέφτικα και αυτό αλλά δεν έκατσα να το πολυψάξω για αυτό και το παραθέτω εδώ για εσάς που γνωρίζετε ίσως κάτι η πολύ περισσότερο από εμένα. Ούτε καν 650ντάρι δεν θα χρειαστεί; Η κάρτα γραφικών μόνο ζητάει 500αρι.
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Το σκέφτικα και αυτό αλλά δεν έκατσα να το πολυψάξω για αυτό και το παραθέτω εδώ για εσάς που γνωρίζετε ίσως κάτι η πολύ περισσότερο από εμένα. Ούτε καν 650ντάρι δεν θα χρειαστεί; Η κάρτα γραφικών μόνο ζητάει 500αρι. Δεν ζητά η κάρτα 500αρι. Το σύστημα ζητά και επομένως με ένα 550αρι θα είσαι καλυμμένος. Εκτός όμως του ότι δεν σου χρειάζονται τα 750 το CX είναι μετριόατατο για να μην πω τίποτα χειρότερο και η τιμή του είναι αστεία. Σε αυτή την τιμή βρίσκεις απειρως καλύτερο. http://www.skroutz.gr/s/4561536/Thermaltake-Toughpower-London-550W.html http://www.skroutz.gr/s/6391628/Super-Flower-Golden-Green-HX-750W.html (αυτό είναι 750 αλλά είναι το μοναδικό της σειράς που είναι Modular) http://www.skroutz.gr/s/3008598/Seasonic-G-Series-550W.html http://www.skroutz.gr/s/7593481/Corsair-RMx-Series-550W.html (Με 10 χρόνια εγγύηση) http://www.skroutz.gr/s/9807562/Super-Flower-Platinum-King-550W.html (Αυτό είναι platinum σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που είναι gold) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα