Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα ρε μαλακα αμα δε τρολλιασουμε λιγο με αυτα πως θα περασει η γαμωμερα? Αφου σας αγαπαω το ξερετε.

• Like 7
Δημοσ.

Ελα ρε μαλακα αμα δε τρολλιασουμε λιγο με αυτα πως θα περασει η γαμωμερα? Αφου σας αγαπαω το ξερετε.

Δεν αντιλέγω, απλά το έχω βαρεθεί πια αυτό :D.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να είναι βαρετό για ορισμένους που ξέρουν περισσότερα από άλλους δεν αντιλέγω αλλά αν δεν ενημερώσεις αυτούς τους άλλους για να μάθουν και αυτοί με την σειρά τους πως θα σταματήσουν να γράφουν τέτοια θέματα που όπως είπα είναι βαρετά για ορισμένους.

Δημοσ.

Μπορεί να είναι βαρετό για ορισμένους που ξέρουν περισσότερα από άλλους δεν αντιλέγω αλλά αν δεν ενημερώσεις αυτούς τους άλλους για να μάθουν και αυτοί με την σειρά τους πως θα σταματήσουν να γράφουν τέτοια θέματα που όπως είπα είναι βαρετά για ορισμένους.

https://www.google.gr/#q=amd+%CE%AE+Intel+insomnia

Δημοσ.

Τι ζωγραφια ηταν αυτη ρε μεγαλε

Δημοσ.

Συγνώμη κιόλας, ολόκληρο διαδίκτυο υπάρχει για να μάθει κανείς τι εστί επεξεργαστής και λοιπό hardware, για ποιο λόγο πρέπει κάθε φορά να είμαστε υποχρεωμένοι να εξηγούμε 5 πράγματα τα οποία με μια απλή αναζήτηση βρίσκονται ; Συγνώμη αν φαίνεται επιθετικός ο λόγος μου, ωστόσο δεν γίνεται να πάρουμε τον καθένα από το χέρι και να του μάθουμε αυτά τα πράγματα. Όλοι διαβάσαμε, ψάξαμε, μάθαμε τα βασικά, αλλά ακόμη μαθαίνουμε πράγματα ψάχνοντας, δεν μάθαμε πράγματα για τους υπολογιστές από τότε που γεννηθήκαμε. Το φόρουμ υπάρχει για να ρωτήσει κανείς για κάτι που δεν μπορεί να το βρει αλλού και όχι για να ρωτιούνται πράγματα που εύκολα βρίσκονται, έχει γεμίσει το ινσόμνια με άχρηστα θέματα που κλειδώνουν το ένα πίσω από το άλλο. Blackm76 ρίξε ένα ψάξιμο πάνω κάτι να δεις τι παίζει και έπειτα ρώτα εδώ να έχεις μια γνώμη ;).

• Like 3
Δημοσ.

Οταν βγουν οι νεοι Intel ή Amd πως θα μαθουμε και εμεις τι ρολο βαρανε απο επιδοσεις???Ακριβως και εμεις θα ψαξουμε στο διαδικτυο για να βρουμε....

• Like 3
Δημοσ.

εγω πριν 2 χρονια αγορασα amd 8320 στα 150e για εμενα η επιλογη πηγε βαση την της τιμης δηλαδη ηθελα να φτιαξω intel αλλα δεν ειχα τρελο budget. Τον εχω 2 χρονια τωρα κανενα προβλημα με θερμοκρασιες(cm hyper 212 evo) ποτε δεν ειχα θεμα με αποδοση και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος..

• Like 4
Δημοσ.

εγω πριν 2 χρονια αγορασα amd 8320 στα 150e για εμενα η επιλογη πηγε βαση την της τιμης δηλαδη ηθελα να φτιαξω intel αλλα δεν ειχα τρελο budget. Τον εχω 2 χρονια τωρα κανενα προβλημα με θερμοκρασιες(cm hyper 212 evo) ποτε δεν ειχα θεμα με αποδοση και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος..

Μπράβο! Κι εγώ είμαι ο Νίκος και είμαι καλά. :D

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως μπορει να δει καποιος πριν απο δυο χρονια επαιρνες στα 160-165ευρω περιπου τον i5 4440 ή 4460 και ησουν αρχοντας.Δεν καταλαβαινω που κολλαει το budget. Επισης πριν απο 2 χρονια αν θυμαμαι καλα ο 8320 κοστιζε κατω απο 130ευρω.

Φυσικα στον intel εχανες το oc αλλα και παλι στα παιχνιδια μεχρι και σημερα ειναι θηριο.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατί κόπτεστε τόσο για την επιλογή του ?

Κάθε άλλο αγαπητέ.

Απλώς επεσήμανα την απουσία, έστω στοιχειωδώς χρήσιμης πληροφορίας στον μήνυμα του φίλου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...