rfc Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ελα ρε μαλακα αμα δε τρολλιασουμε λιγο με αυτα πως θα περασει η γαμωμερα? Αφου σας αγαπαω το ξερετε. 7
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ελα ρε μαλακα αμα δε τρολλιασουμε λιγο με αυτα πως θα περασει η γαμωμερα? Αφου σας αγαπαω το ξερετε. Δεν αντιλέγω, απλά το έχω βαρεθεί πια αυτό . 1
blackm76 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μπορεί να είναι βαρετό για ορισμένους που ξέρουν περισσότερα από άλλους δεν αντιλέγω αλλά αν δεν ενημερώσεις αυτούς τους άλλους για να μάθουν και αυτοί με την σειρά τους πως θα σταματήσουν να γράφουν τέτοια θέματα που όπως είπα είναι βαρετά για ορισμένους.
Fulgore Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μπορεί να είναι βαρετό για ορισμένους που ξέρουν περισσότερα από άλλους δεν αντιλέγω αλλά αν δεν ενημερώσεις αυτούς τους άλλους για να μάθουν και αυτοί με την σειρά τους πως θα σταματήσουν να γράφουν τέτοια θέματα που όπως είπα είναι βαρετά για ορισμένους. https://www.google.gr/#q=amd+%CE%AE+Intel+insomnia
spyros007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μπορεί να είναι βαρετό για ορισμένους που ξέρουν περισσότερα από άλλους δεν αντιλέγω αλλά αν δεν ενημερώσεις αυτούς τους άλλους για να μάθουν και αυτοί με την σειρά τους πως θα σταματήσουν να γράφουν τέτοια θέματα που όπως είπα είναι βαρετά για ορισμένους. Τι ζωγραφια ηταν αυτη ρε μεγαλε
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Συγνώμη κιόλας, ολόκληρο διαδίκτυο υπάρχει για να μάθει κανείς τι εστί επεξεργαστής και λοιπό hardware, για ποιο λόγο πρέπει κάθε φορά να είμαστε υποχρεωμένοι να εξηγούμε 5 πράγματα τα οποία με μια απλή αναζήτηση βρίσκονται ; Συγνώμη αν φαίνεται επιθετικός ο λόγος μου, ωστόσο δεν γίνεται να πάρουμε τον καθένα από το χέρι και να του μάθουμε αυτά τα πράγματα. Όλοι διαβάσαμε, ψάξαμε, μάθαμε τα βασικά, αλλά ακόμη μαθαίνουμε πράγματα ψάχνοντας, δεν μάθαμε πράγματα για τους υπολογιστές από τότε που γεννηθήκαμε. Το φόρουμ υπάρχει για να ρωτήσει κανείς για κάτι που δεν μπορεί να το βρει αλλού και όχι για να ρωτιούνται πράγματα που εύκολα βρίσκονται, έχει γεμίσει το ινσόμνια με άχρηστα θέματα που κλειδώνουν το ένα πίσω από το άλλο. Blackm76 ρίξε ένα ψάξιμο πάνω κάτι να δεις τι παίζει και έπειτα ρώτα εδώ να έχεις μια γνώμη . 3
Fulgore Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Οταν βγουν οι νεοι Intel ή Amd πως θα μαθουμε και εμεις τι ρολο βαρανε απο επιδοσεις???Ακριβως και εμεις θα ψαξουμε στο διαδικτυο για να βρουμε.... 3
Silenthunter Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 εγω πριν 2 χρονια αγορασα amd 8320 στα 150e για εμενα η επιλογη πηγε βαση την της τιμης δηλαδη ηθελα να φτιαξω intel αλλα δεν ειχα τρελο budget. Τον εχω 2 χρονια τωρα κανενα προβλημα με θερμοκρασιες(cm hyper 212 evo) ποτε δεν ειχα θεμα με αποδοση και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.. 4
Whitefanged Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 εγω πριν 2 χρονια αγορασα amd 8320 στα 150e για εμενα η επιλογη πηγε βαση την της τιμης δηλαδη ηθελα να φτιαξω intel αλλα δεν ειχα τρελο budget. Τον εχω 2 χρονια τωρα κανενα προβλημα με θερμοκρασιες(cm hyper 212 evo) ποτε δεν ειχα θεμα με αποδοση και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.. Μπράβο! Κι εγώ είμαι ο Νίκος και είμαι καλά. 4
Fulgore Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) εγω πριν 2 χρονια αγορασα amd 8320 στα 150e για εμενα η επιλογη πηγε βαση την της τιμης δηλαδη ηθελα να φτιαξω intel αλλα δεν ειχα τρελο budget. Τον εχω 2 χρονια τωρα κανενα προβλημα με θερμοκρασιες(cm hyper 212 evo) ποτε δεν ειχα θεμα με αποδοση και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.. Οπως μπορει να δει καποιος πριν απο δυο χρονια επαιρνες στα 160-165ευρω περιπου τον i5 4440 ή 4460 και ησουν αρχοντας.Δεν καταλαβαινω που κολλαει το budget. Επισης πριν απο 2 χρονια αν θυμαμαι καλα ο 8320 κοστιζε κατω απο 130ευρω. Φυσικα στον intel εχανες το oc αλλα και παλι στα παιχνιδια μεχρι και σημερα ειναι θηριο. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2016 από Fulgore 1
nick0lis Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μπράβο! Κι εγώ είμαι ο Νίκος και είμαι καλά. Γιατί κόπτεστε τόσο για την επιλογή του ?
Whitefanged Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Γιατί κόπτεστε τόσο για την επιλογή του ? Κάθε άλλο αγαπητέ. Απλώς επεσήμανα την απουσία, έστω στοιχειωδώς χρήσιμης πληροφορίας στον μήνυμα του φίλου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα