Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια περα απο την πλακα 220w ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ζεστος.. ουτε vfm ειναι, αν βαλεις ψυξη και μητρικη που απαιτειται απο τον συγκεκριμενο cpu...

Δημοσ.

γεια σας παιδεια.ο ts να φανταστω ειμαι εγω;;;;

αν ειμαι εγω δεν εξαφανιστηκα εσκεμενα αλλα λογο δουλειας μαπινω οποτε προλαβαινω.τωρα οσον αφορα την χρηση δεν ξερω ακομα.εγω σαν παραδειγμα το εφερα γιατι θελω να κανω εναν σταθερο υπολογιστη αλλα ασχετος την χρηση να ξερω τι επεξεργαστη να κουμποσω.

αλλα απο οτι καταλαβα αλλο mercedes(intel) kai αλλο volkswagen(amd).

Δημοσ.

γεια σας παιδεια.ο ts να φανταστω ειμαι εγω;;;;

αν ειμαι εγω δεν εξαφανιστηκα εσκεμενα αλλα λογο δουλειας μαπινω οποτε προλαβαινω.τωρα οσον αφορα την χρηση δεν ξερω ακομα.εγω σαν παραδειγμα το εφερα γιατι θελω να κανω εναν σταθερο υπολογιστη αλλα ασχετος την χρηση να ξερω τι επεξεργαστη να κουμποσω.

αλλα απο οτι καταλαβα αλλο mercedes(intel) kai αλλο volkswagen(amd).

Το παραδειγμα περι αμαξιων ειναι ακυρο δυστηχως και κακως το αναφερεις αφου οπως λες δεν γνωριζεις απο αυτα.

Τελος παντως αν δεν ξερεις για τι χρηση προοριζεται ο επεξεργαστης και αρα και το υπολοιπο pc ειναι αγνωστο τοτε πως να σε βοηθησουμε????

• Like 3
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα,να αναβαθμίσω σε i5 από p4 ή να βάλω μια καλή κάρτα γραφικών;

Για να σας βοηθήσω ,εν αντιθέση με τον θεματοθέτη,θα σας πω πως δεν ξέρω τι θέλω να κάνω με το πισί μου,δε θα το αφήσω απλά να εννοηθεί.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα,να αναβαθμίσω σε i5 από p4 ή να βάλω μια καλή κάρτα γραφικών;

Για να σας βοηθήσω ,εν αντιθέση με τον θεματοθέτη,θα σας πω πως δεν ξέρω τι θέλω να κάνω με το πισί μου,δε θα το αφήσω απλά να εννοηθεί.

δε νομιζω οτι βοηθαει ιδιετερα αυτο που λες...το σιγουρο ειναι οτι σε pentium 4(αν καταλαβα καλα) τι "καλη" καρτα που λες τι να την κανει ?(αν μπενει κιολας) σκεψου πρωτα τι θες να κανεις π.χ παιχνιδια ιντερνετ κλπ κλπ.. μετα δες τι χρημα διαθετεις ...και ανοιξε ενα θεμα στην ενοτητα αναβαθμιση pc .. και συμπληρωσε τη φορμα που εχει εκει...

Δημοσ.

Άλλο ένα θέμα χωρίς νόημα, χωρίς καν να ξέρει τι θέλει ο ts και με απώτερο σκοπό να σφαχτούμε πάλι...Ας το προλάβει και το κλείσει κάνας mod, κανείς μας δεν έχει όρεξη για amd vs intel.

• Like 2
Δημοσ.

κανείς μας δεν έχει όρεξη για amd vs intel.

Εγώ έχω.

Να πάρει Intel γιατί όχι απλώς είναι mercedes, είναι rolls royce και βάλε.

Intel, για καταιγιστικές επιδόσεις ανά κύλινδρο.

Δημοσ.

Εγώ έχω.

Να πάρει Intel γιατί όχι απλώς είναι mercedes, είναι rolls royce και βάλε.

Intel, για καταιγιστικές επιδόσεις ανά κύλινδρο.

Ε αφού έχεις τότε τι να σου πω, προχώρα με δική σου ευθύνη, εγώ δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με ένα θέμα δίχως σκοπό :).

Δημοσ.

Για να σας το κάνω ποιο λιανά ο intel είναι supercharged hellcat και ο amd ειναι polonez diesel

trololololololo

Polonez??? Που το θυμηθικες!!!!!

Δημοσ.

Μια χαρά καυτοί είναι και οι intel.

4770 εχω και έχω αναγκαστεί σε υδρόψυξη για να είμαι εντάξει.Και για να μην σας πω για τον δευτερο που έχω sandy bridge 2500k που είναι θερμάστρα.(4.1ghz)

Το παραμύθι οτι οι amd είναι καυτοί και οι intel είναι πιο cool και πιο γρήγοροι πρέπει να σταματήσει(είναι κάπου και κάπου αλλού οχι).Όλοι έχουν προβλήματα θερμοκρασίας και κάτι που λένε εμένα δεν έχει πρόβλημα με μαμά ψύκτρα ο ιντελ μου είναι γιατί με firefox και youtube δεν παράγει έργο.

Οι αμδ ξεκινούν απο 40 σε idle και φτάνουν 60-65 ενω κάτι 4770 απο 26c πάνε στα 86c για πλάκα.

Δημοσ.

Μια χαρά καυτοί είναι και οι intel.

4770 εχω και έχω αναγκαστεί σε υδρόψυξη για να είμαι εντάξει.Και για να μην σας πω για τον δευτερο που έχω sandy bridge 2500k που είναι θερμάστρα.(4.1ghz)

Το παραμύθι οτι οι amd είναι καυτοί και οι intel είναι πιο cool και πιο γρήγοροι πρέπει να σταματήσει(είναι κάπου και κάπου αλλού οχι).Όλοι έχουν προβλήματα θερμοκρασίας και κάτι που λένε εμένα δεν έχει πρόβλημα με μαμά ψύκτρα ο ιντελ μου είναι γιατί με firefox και youtube δεν παράγει έργο.

Οι αμδ ξεκινούν απο 40 σε idle και φτάνουν 60-65 ενω κάτι 4770 απο 26c πάνε στα 86c για πλάκα.

Αναφέρεσαι στον συγκεκριμένο επεξεργαστή που όντως ανεβάζει θερμοκρασίες. Στους νέους intel skylake έχει γίνει πολύ καλή δουλεία και δεν ανεβάζουν θερμοκρασίες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...