Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.ειδα αυτον τον επεξεργαστη.....

http://www.e-shop.gr/cpu-amd-fx-9590-47ghz-8-core-box-p-PER.559663

ενα σχολιο απο κατω δεν ειναι πολυ καλη γιατι λεει οτι ανεβαζει πολυ θερμοκρασια επισεις.τοσο χαλια ειναι οι amd επεξεργαστες σε σχεση με τους ιντελ τελικα;;;

σε γενικες γραμμες ποιοι ειναι καλυτεροι επεξεργαστες και γιατι;;;;

και αν ειναι καποιος απο του 2 καλυτεροι τοσο μεγαλη διαφορα εχουν μεταξυ τους οι 2  εταιριες;;;

και οσο για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη ανεβαζει οντως πολυ θερμοκρασια;;;;και γενικα οι amd ανεβαζουν θερμοκρασια;;;

Δημοσ.

πρωτα απ ολα οπου τα εχεις διαβαση αυτα μαλλον αυτο που τα εγραψε η στα ειπε δεν ξερει τι του γινεται.στα λεφτα αυτα οχι δεν αξιζει ο συγκερκιμενος επεξεργαστης γιατι θελεις και ακριβει μητρικη.αν εχεις τα λεφτα για αυτα τα 2 σε amd καλυτερα να τα δοσεις και να παρεις καποιον 1151 ι5 και Ζ μητρικη.

Δημοσ.

ενα σχολιο απο κατω δεν ειναι πολυ καλη γιατι λεει οτι ανεβαζει πολυ θερμοκρασια επισεις.τοσο χαλια ειναι οι amd επεξεργαστες σε σχεση με τους ιντελ τελικα;;;

και αν ειναι καποιος απο του 2 καλυτεροι τοσο μεγαλη διαφορα εχουν μεταξυ τους οι 2  εταιριες;;;

και οσο για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη ανεβαζει οντως πολυ θερμοκρασια;;;;και γενικα οι amd ανεβαζουν θερμοκρασια;;;

εσυ τι λες? δεν ειδες απο κατω λεει  Προσοχή! Χρησιμοποιείστε ψύκτρες που να υποστηρίζουν 220W TDP ή υδροψύξεις τουλάχιστο διπλού ψυγείου. :cry:

• Like 2
Δημοσ.

Ψάχνεις έτοιμες απαντήσεις που σε ένα φόρουμ θα εχουν εντονο το υποκειμενικό στοιχείο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να το ψάξεις μόνος σου. Υπάρχουν τόσα και τόσα reviews/benchmarks κτλ. Αν βαριέσαι να διαβάσεις μπες youtube και βάλε βιντεάκια.

Καλώς ή κακώς, όποιος σου προτείνει κάτι κινδυνεύει να τον χαρακτηρήσουν intel/amd fanboy και χωρίς λόγο. 

Η έννοια καλύτερος ειναι σχετική. 

Όπως το θέτεις σε "γενικές γραμμές" θα επέλεγα κάποιος intel skylake αυτή τη στιγμή.

• Like 6
Δημοσ.

εξαρτάτε γιατί το θέλεις έτσι γίνετε η επιλογή 

Όχι δεν εξαρτάται μιας και ο 9590 δεν αξίζει, χίλιες φορές με λίγα παραπάνω 4790 με μια h97 παρά 9590. Ας γίνει λίγο συγκεκριμένος ο ts, χορτάσαμε πια από απλές ερωτήσεις amd vs intel ποιον να αγοράσω και μετά ο ts να εξαφανίζεται και εμείς να σφαζόμαστε στα σχόλια. Αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά, να μας λείπει ξανά :).

• Like 2
Δημοσ.

εσυ τι λες? δεν ειδες απο κατω λεει  Προσοχή! Χρησιμοποιείστε ψύκτρες που να υποστηρίζουν 220W TDP ή υδροψύξεις τουλάχιστο διπλού ψυγείου. :cry:

και εναν πυροσβεστηρα διπλα σας καλου-κακου :shifty:

• Like 1
Δημοσ.

και εναν πυροσβεστηρα διπλα σας καλου-κακου :shifty:

Τόσο χαλιαα είναι να φανταστεις έχω σταματήσει να ανοιγω το pc της υπογραφής μην κανει κανα μπαμ... Αυτό με τον πυροσβεστηρα δεν το είχα σκεφτεί, θα το εφαρμοσω απο αύριο μπας και καταφερω να τον ανοιξω έστω και για πέντε λεπτα(αν είμαι τυχερός και δεν ανατιναχθεί)...

Μαζεύω σιγά σιγά να πάρω κάναν intel που μου έχουν πει πως είναι αξιόπιστοι και κρύοι....

• Like 14
Δημοσ.

Τόσο χαλιαα είναι να φανταστεις έχω σταματήσει να ανοιγω το pc της υπογραφής μην κανει κανα μπαμ... Αυτό με τον πυροσβεστηρα δεν το είχα σκεφτεί, θα το εφαρμοσω απο αύριο μπας και καταφερω να τον ανοιξω έστω και για πέντε λεπτα(αν είμαι τυχερός και δεν ανατιναχθεί)...

Μαζεύω σιγά σιγά να πάρω κάναν intel που μου έχουν πει πως είναι αξιόπιστοι και κρύοι....

Εγώ σήμερα έβγαλα cinebench 11.5 στα 5 ghz με το μηχάνημα της υπογραφής και θυμήθηκα πως είχα ξεχάσει τον πυροσβεστήρα... :-D

• Like 4
Δημοσ.

Αλλη φορα οποιος ανοιγει τετοιο θεμα χωρις να μην αναφερει ουτε τι χρηση προοριζεται ο επεξεργαστης, ουτε το υπολοιπο συστημα ,ουτε αν θα κανει oc ,προτεινων να πεφτει report για κλειδωμα γιατι οντως εχει παραγινει το κακο συνεχεια να μυριζουμε τα νυχια μας και το θεμα να καταλληγει να γινεται οτι γινεται με Intel vs amd και ο ts να εξαφανιζεται κιολας.

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλη φορα οποιος ανοιγει τετοιο θεμα χωρις να μην αναφερει ουτε τι χρηση προοριζεται ο επεξεργαστης, ουτε το υπολοιπο συστημα ,ουτε αν θα κανει oc ,προτεινων να πεφτει report για κλειδωμα γιατι οντως εχει παραγινει το κακο συνεχεια να μυριζουμε τα νυχια μας και το θεμα να καταλληγει να γινεται οτι γινεται με Intel vs amd και ο ts να εξαφανιζεται κιολας.

Σωστός, έχει παραγίνει πια αυτή η μόδα, ανοίγει ένα θέμα έτσι απλά και ο ts εξαφανίζεται.

Επεξ/σία από Mult1C0r3Cpu
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...