skepasti21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Καλησπερες, Εχω δυο οικίες στο χωριό σε απόσταση 40 μετρων και ένα άλλο σπιτι αναμεσα τους σαν εμποδιο, στην μια έχω σύνδεση κανονικά ασύρματη σε όλο το σπίτι ενώ στο άλλο τίποτα και θέλω να έχω ίντερνετ και σε αυτό πάλι σε όλο το σπίτι με wifi. Τι είδους εξοπλισμο πρεπει να απόκτησω?? ... Ενημερωτικά λέω οτι ηδη έχω καβατζα το TP-LINK MR 3020.
jkoukos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Στα 40 μέτρα θα τραβούσα καλώδιο UTP. Αν ήταν απίθανο, θα έστηνα 2 εξωτερικά ΑΡ σε ιστούς για να ξεπεράσω σε ύψος το εμπόδιο. 1
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 αν μπορεις να ριξεις καλωδιο οπως ειπε ο jkoukos και μετα να το δωσεις σε access point ειναι οτι καλυτερο.το καλωδιο μπορει να ειναι Outdoor ή να μπει σε σωληνα για να μην παθει κατι. αμα δεν γινεται μπορεις απο το πρωτο κτιριο να πας στο δευτερο αν σου ανηκει και απο εκει στο τριτο απλα μπλεκεις πολυ.οποτε οι ιστοι ειναι μια ευκολια. αλλα και εκει θα πρεπει να εχεις στο κτιριο α το adsl/vdsl router το οποιο θα δινει σε ενα access point outdoor το οποιο καλο ειναι να ειναι Poe και μετα στην αλλη πλευρα ενα αντιστοιχο Outdoor το οποιο θα παιζει σαν client οπου θα παιρνει ασυρματα και θα δινει με καλωδιο σε ενα access point που θα εχεις μεσα στο σπιτι.το tp link που εχεις κανει μονο για access point μεσα στο σπιτι.τωρα σε μαρκες απο κατι απλο σε tp link 7210 οπως υπαρχουν και αλλα της tp link οπως το cpe210 ή μετα πας σε ubiquiti,mikrotik .ακομα και με omni θα μπορουσες να παιζες στα 40 μετρα αλλα καλυτερα να ειναι κατευθυντικο για να παιξει οσο το δυνατον καλυτερα. Καλησπερες, Εχω δυο οικίες στο χωριό σε απόσταση 40 μετρων και ένα άλλο σπιτι αναμεσα τους σαν εμποδιο, στην μια έχω σύνδεση κανονικά ασύρματη σε όλο το σπίτι ενώ στο άλλο τίποτα και θέλω να έχω ίντερνετ και σε αυτό πάλι σε όλο το σπίτι με wifi. Τι είδους εξοπλισμο πρεπει να απόκτησω?? ... Ενημερωτικά λέω οτι ηδη έχω καβατζα το TP-LINK MR 3020. αν πας στην ενοτητα δικτυα και ασφαλεια θα δεις πολλα τετοια θεματα που εχουν απαντηθει απειρες φορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα