Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τι κατάλαβα και από την φωτό το SAR αφορά μόνο την Ινδία; Αν με αυτά τα ποσοστά είναι τόσο, πόσο θα είναι για τη Ευρώπη;

Ευχαριστώ.

post-279242-0-64690200-1458158540_thumb.png

Δημοσ.

αν το ψάξεις θα δεις ότι η ινδία χρησιμοποιεί το "σύστημα" αμερικής για τις μετρήσεις

ωραία, εφόσον είναι 0.384-κεφάλι για Ινδία πόσο είναι για Ευρώπη;

Δημοσ.

ρε πλάκα κάνουμε ; το p8 lite πουλιέται επίσημα στην ελλάδα , προφανώς και υπάρχει μέτρηση , δεν έψαξες καλά 

ωραία, εφόσον είναι 0.384-κεφάλι για Ινδία πόσο είναι για Ευρώπη;

δεν υπάρχει μετατροπέας :)

τι να σου πω , δες με αλλα κινητά που έχουν παρόμοια τιμή και έχουν δηλωμένη και για eu 

• Like 1
Δημοσ.

Για το huawei p8 lite και γενικα εψαχνα καποιον πινακα για να βλεπω ολα τα κινητα σε θεμα ακτινοβολιας.

δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει τις οδηγίες του κινητού αλλά το λένε ξεκάθαρα

"Η υψηλότερη τιμή SAR που αναφέρθηκε στην FCC για το συγκεκριμένο τύπο συσκευής,όταν χρησιμοποιείται στο αυτί είναι 0.78W/KG και για λειτουργια με τη συσκευη φερόμενη στο σώμα είναι 0,65W/KG και όταν χρησιμοποιείται η λειτουργία σημείου πρόσβασης WI-FI είναι 0,70W/KG"

Δημοσ.

Για το huawei p8 lite και γενικα εψαχνα καποιον πινακα για να βλεπω ολα τα κινητα σε θεμα ακτινοβολιας.

Head SAR (EU) 0.39 W/kg (watts per kilogram)

Body SAR (EU) 1.02 W/kg (watts per kilogram)

Head SAR (USA) 0.78 W/kg (watts per kilogram)

Body SAR (USA) 0.65 W/kg (watts per kilogram)

Πηγη http://www.devicespecifications.com/en/model/b95e33c3

Δημοσ.

Υγ. Η δικη μου πηγη προερχεται απο το βιβλιαρακι του κινητου :D για την αμερικη δινει αλλα νουμερα αλλα δεν τα εγραψα καν

Δημοσ.

Υγ. Η δικη μου πηγη προερχεται απο το βιβλιαρακι του κινητου :D για την αμερικη δινει αλλα νουμερα αλλα δεν τα εγραψα καν

Οποτε καταλαβενεις οτι ο καθενας γραφει οτι νανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...