Προς το περιεχόμενο

Cannon Mx925 απορία για τα μελανια


tmgiorgio24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα ο εκτυπωτής χρησιμοποιεί 5 μελάνια,3 έγχρωμα κ 2 μαύρα(ένα φωτογραφικό κ ένα απλό) κάνω το απλό refill κ τα υπόλοιπα είναι γνήσια γεμάτα.Στο κατάστημα μου είπαν ότι το μελάνι θα φαίνετε άδειο Αλλά θα εκτυπώνει κανονικά όπως κ έγινε.το θέμα είναι ότι άδειασαν κ όλα τα έγχρωμα χωρίς να Εκτύπωση τπτ έγχρωμο.Μήπως επειδή διαβαζει άδειο το μαύρο κανει μίξη κ εκτυπώνει με τα έγχρωμα Κ τελειώνουν;τι μπορώ να κάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολλά μοντέλα, από όλες σχεδόν τις εταιρίες (συνήθως τα πιο ακριβά και όχι αυτά των 50 ευρώ) είναι ρυθμισμένα να χρησιμοποιούν σε κάθε εκτύπωση στιγμιαία και ελάχιστα και τα έγχρωμα μελάνια, για να μην βουλώσουν τα ακροφύσια τους. Αν εσύ τελείωσες ήδη μια φορά τα μαύρα και μετά τα γέμισες και τα ξανατελείωσες είναι πιθανό να έφτασες και τα έγχρωμα στο τέλος τους (που υποθέτω είναι και τα μικρά της αρχικής συσκευασίας και όχι τα XL).

 

Μην το βλέπεις σαν κάτι κακό. Στην πραγματικότητα αυτό το feature σώζει σε μεγάλο βαθμό την κεφαλή σου από βούλωμα. Βέβαια θα χρειάζεται που και που να εκτυπώνεις και έγχρωμα, επειδή μόνο με αυτό δεν σώζεται η κεφαλή από βούλωμα. Δεν αρκεί. Απλά σου δίνει ένα μεγαλύτερο χρονικό παράθυρο από εκτύπωση σε εκτύπωση. Αν εσύ έχεις τελειώσει ήδη δύο φορές τα μαύρα χωρίς καμία έγχρωμη εκτύπωση είσαι σε επικίνδυνο σημείο για βούλωμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...