Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό τις εχει και τις  30

http://testdriver.gr/autokinhto.php

Το κανει η κορη μου που θα δωσει μεσα στην εβδομαδα .Το εκανα κι εγω πανω από 10 φορες και το περασα... μονο 1 με πανω από 5 λαθη κάθε άλλη φορα .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάγωσαν» οι εξετάσεις για νέα διπλώματα οδήγησης

Φανταστειτε τι εχει να γινει οταν ξαναρχισουν.Αναμονη μηνων για εξετασεις και παλι αναμονη για εκδοση αδειας οδηγησης.

Αιτησεις αραγε υποβαλλοντε για να υπαρχει σειρα προτερεοτητας ?

Δημοσ.

Εγω διαβασα απο βιβλιο που δεν ειχε ολες τις ερωτήσεις και τα περασα 30/30 πριν 3 βδομαδες, ο καθηγητής μου μου ειπε οτι οι υπόλοιπες απλα δεν μπαίνουν. Δυστυχώς οπως μαζι με αλλους χιλιαδες περιμενω κ εγω για τη ληξη της απεργίας. Λογικα μετα τη ληξη δίνω σε 3 εβδομάδες αν υπαρχει καποια σειρά.

Δημοσ.

Εγω διαβασα απο βιβλιο που δεν ειχε ολες τις ερωτήσεις και τα περασα 30/30 πριν 3 βδομαδες, ο καθηγητής μου μου ειπε οτι οι υπόλοιπες απλα δεν μπαίνουν. Δυστυχώς οπως μαζι με αλλους χιλιαδες περιμενω κ εγω για τη ληξη της απεργίας. Λογικα μετα τη ληξη δίνω σε 3 εβδομάδες αν υπαρχει καποια σειρά.

Εχεις κανει αιτηση να δωσεις πορεια ?Και η κορη μου με 30/30 τα περασε και εχει αρχισει και πρακτικα μαθηματα.

Δημοσ.

Εχεις κανει αιτηση να δωσεις πορεια ?Και η κορη μου με 30/30 τα περασε και εχει αρχισει και πρακτικα μαθηματα.

Πρακτικα είχα ξεκινήσει πριν δωσω γιατι θα εδινα δυο εβδομαδες μετα τα σήματα. Απλα τωρα σταματησα να τα ξεκινησω πάλι μολις τελειωσει η απεργία. Την αιτηση μου την εκαναν απο τη σχολή.
Δημοσ.

Πρακτικα είχα ξεκινήσει πριν δωσω γιατι θα εδινα δυο εβδομαδες μετα τα σήματα. Απλα τωρα σταματησα να τα ξεκινησω πάλι μολις τελειωσει η απεργία. Την αιτηση μου την εκαναν απο τη σχολή.

Ευχαριστω.Θα εχεις προτεραιοτητα όταν αρχισουν παλι οι εξετασεις ?

Δημοσ.

Ευχαριστω.Θα εχεις προτεραιοτητα όταν αρχισουν παλι οι εξετασεις ?

Δεν γνωριζω.

Οταν εδωσα σήματα η απεργια ηταν στην πρωτη της βδομαδα και αν δεν γινοταν θα εδινα οδηγηση δυο βδομαδες μετα . Αρα τρεις βδομαδες μετα τη ληξη θα δωσω. Ετσι ειναι το λογικο, ετσι μου ειπαν και απο τη σχολη. 100% σιγουρο δεν ειναι. Θα δείξει!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...