ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εγω περασα γιατρους αλλα ηταν ανεκδοτο, ο οφθαλμιατρος με "εξετασε", δηλαδη μου εδειξε δυο φωτογραφιες για να δει αν εχω μερικη αχρωματωψια, δεν εχω και τελειωσα. Οι εξετασεις ειναι παρωδια οπως και η γενικοτερη εκπαιδευση, σου μαθαινουν ο,τι χρειαζεται για να περασεις τις εξετασεις, οχι για να μαθεις πραγματικα να οδηγεις. Στις εξετασεις υπαρχουν δυο περιπτωσεις, να πετυχεις εξεταστη που δεν λαδωνεται και που λαδωνεται. Αν σου κατσει ο πρωτος θα σου κανει καψωνια (σε φαση θα σου πει τελευταια στιγμη να στριψεις σε μονοδρομο) αλλα αν δεν κανεις μαλακιες θα περασεις. Αν σου κατσει ο δευτερος υπαρχουν δυο υποπεριπτωσεις. Αν καποιοι λαδωσουν και εσυ οχι, εχεις κοπει πριν μπεις στο αυτοκινητο. Αν δεν λαδωσει κανενας θα βγαλουν ολα τα κομπλεξ τους αλλα θα σε περασουν. Αν λαδωσετε ολοι, υπαρχει περιπτωση να σε κοψουν (ναι εχει συμβει). Ο καλος ο δασκαλος ξερει ποιοι εξεταστες λαδωνονται, δεν σε παει προβατο στη σφαγη. Απλα αν εχεις εξεταστες που λαδωνονται, σκεφτεσαι οτι αν δν τα σκασεις θα πρεπει να ξαναπας, οποτε λες δεν γαμιεται και τα δινεις γιατι δεν υπαρχει καμια εξασφαλιση οτι τη δευτερη φορα θα σου τυχουν τιμιοι. Εγω αυτο εκανα, διναμε με κατι τερμα βυσματιες (μιλημενοι κι ετσι) οποτε τους τα εδωσα, περασα και τους ξεφορτωθηκα. Τελος μη χασεις τον καιρο σου με τοσα θεωρητικα, μιλα με τη σχολη και πες τους να τα αναπληρωσεις σε πορεια. Τα σηματα ειναι γελοια. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Για να ξεκινησει καποιος πρακτικα μαθηματα πρεπει να εχει περασει τα σηματα ? Οταν τα περασει του δινουν καποιο χαρτι ?
eliasjuve Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Όχι, από την πρώτη στιγμή μπορείς να ξεκινήσεις τα πρακτικά, τα θεωρητικά τα διαβάζεις μόνος σου συνήθως.Απ'ότι θυμάμαι σου ανοίγει φάκελο η σχολή οδηγών και εκείνοι σου κλείνουν το πότε θα πας να εξεταστείς στα σήματα. Τώρα αν θέλει χαρτί θα σε γελάσω ,ταυτότητα μόνο θυμάμαι. Πάντως στην εξέταση σε έχουν στη λίστα τους με τα ονόματα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Όχι, από την πρώτη στιγμή μπορείς να ξεκινήσεις τα πρακτικά, τα θεωρητικά τα διαβάζεις μόνος σου συνήθως.Απ'ότι θυμάμαι σου ανοίγει φάκελο η σχολή οδηγών και εκείνοι σου κλείνουν το πότε θα πας να εξεταστείς στα σήματα. Τώρα αν θέλει χαρτί θα σε γελάσω ,ταυτότητα μόνο θυμάμαι. Πάντως στην εξέταση σε έχουν στη λίστα τους με τα ονόματα. Γιατι λοιπον ο δασκαλος μου λεει οτι πρεπει πρωτα να περασει τα σηματα η κορη μου πριν ξεκινησει οδηγηση ?
eliasjuve Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ίσως ο καθενας λειτουργεί διαφορετικά. Εμένα με έβαλε να οδηγήσω με το που πήγα χωρίς καν να ρωτήσει αν ξέρω να οδηγώ ή όχι και διάβασα μόνος μου. Επίσης το να τους πεις ότι δεν θέλω να κάνω θεωρητικά για να πληρώσεις λιγότερο μπορεί να μην το δεχτούν. Ο δικός μου μου είπε θέλω τόσα και τέλος. Άσχετα με τα μαθήματα. Εξαρτάται τη σχολή και τον μαθητή. 1
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Για να ξεκινησει καποιος πρακτικα μαθηματα πρεπει να εχει περασει τα σηματα ? Οταν τα περασει του δινουν καποιο χαρτι ? Nαι, Ναι, αν δεν εχει αυτο το χαρτι η σχολη δεν εχει την αδεια να σε βαλει στο τιμονι και λογικο ειναι 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ίσως ο καθενας λειτουργεί διαφορετικά. Εμένα με έβαλε να οδηγήσω με το που πήγα χωρίς καν να ρωτήσει αν ξέρω να οδηγώ ή όχι και διάβασα μόνος μου. Επίσης το να τους πεις ότι δεν θέλω να κάνω θεωρητικά για να πληρώσεις λιγότερο μπορεί να μην το δεχτούν. Ο δικός μου μου είπε θέλω τόσα και τέλος. Άσχετα με τα μαθήματα. Εξαρτάται τη σχολή και τον μαθητή. Εμενα μου ειπε 500 ευρω για μαθηματα και αν χρειαστει επανεξεταση δεν παιρνει αλλα για παρασταση παρα μονο το 10ευρω παραβολο υπερ δημοσιου .Μου ειπε ομως οτι πριν περασει σηματα που μπορει να γινει μια εβδομαδα τουλαχιστον αφου βγηκε η καρτα υποψηφιου δεν μπορει να ξεκινησει οδηγηση . 1
eliasjuve Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μεχρι να βγει η κάρτα ίσως ναι, για το αν πρέπει να περάσεις πρώτα τα θεωρητικά δεν παίρνω κι όρκο , όποιος έχει βγάλει τώρα τελευταία ας μας διαφωτίσει. 1
Bayern Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Και εγω οταν εδωσα εξετασεις περασα πρωτα τα σηματα και μετα ξεκινησα την οδηγηση... 1
the other one Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Γιατι λοιπον ο δασκαλος μου λεει οτι πρεπει πρωτα να περασει τα σηματα η κορη μου πριν ξεκινησει οδηγηση ? Καλά σου λεέι αν είμαστε σοβαροί... είτε υποχρεούσαι είτε όχι θα πας να κάνεις μαθήματα πορείας χωρίς να ξέρεις θεωρία; αυτά είναι αστεία. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Καλά σου λεέι αν είμαστε σοβαροί... είτε υποχρεούσαι είτε όχι θα πας να κάνεις μαθήματα πορείας χωρίς να ξέρεις θεωρία; αυτά είναι αστεία. Καλα σιγα τη θεωρια, μια χαρα μπορεις να οδηγησεις ξεροντας τα βασικα σηματα (στοπ, μονοδρομος, προτεραιοτητες κλπ) για να μην εισαι επικινδυνος. Αλλωστε τα εκπαιδευτικα εχουν πενταλ και στον δασκαλο για να διορθωσει ο,τι μλκια παει να κανει ο εκπαιδευομενος. Ίσως ο καθενας λειτουργεί διαφορετικά. Εμένα με έβαλε να οδηγήσω με το που πήγα χωρίς καν να ρωτήσει αν ξέρω να οδηγώ ή όχι και διάβασα μόνος μου. Επίσης το να τους πεις ότι δεν θέλω να κάνω θεωρητικά για να πληρώσεις λιγότερο μπορεί να μην το δεχτούν. Ο δικός μου μου είπε θέλω τόσα και τέλος. Άσχετα με τα μαθήματα. Εξαρτάται τη σχολή και τον μαθητή. αν εχεις το διπλωμα πανω απο 3 χρονια, ισχυε αυτο που λες οταν ησουν υποψηφιος, απο το καλοκαιρι του 2013 αν θυμαμαι καλα εγινε υποχρεωτικο να εχεις περασει τα σηματα για να ξεκινησεις πορεια, και μαλιστα εβαλαν 25 μαθηματα για κατι που μαθαινεται μεσα σε δυο-τρια απογευματα...
meletis_m Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εμενα μου ειπε 500 ευρω για μαθηματα και αν χρειαστει επανεξεταση δεν παιρνει αλλα για παρασταση παρα μονο το 10ευρω παραβολο υπερ δημοσιου .Μου ειπε ομως οτι πριν περασει σηματα που μπορει να γινει μια εβδομαδα τουλαχιστον αφου βγηκε η καρτα υποψηφιου δεν μπορει να ξεκινησει οδηγηση . Τον Οκτώβρη που πήρα το δίπλωμα, μου κόστισε 550ευρώ. Πρέπει πρώτα να περάσεις τα σήματα, σου δίνουν την απόδειξη και μετά αρχίζεις τα πρακτικά μαθήματα. .Πρέπει να έχει ο καθηγητής την κάρτα υποψηφίου,για να είναι νόμιμος Όσο για τους εξεταστές είναι αναλόγως σε ποιούς θα πέσεις. Εάν κοπείς στα σήματα πληρώνεις 10 ευρώ(παράβολο) και έχεις δικαίωμα να εξεταστείς ξανά σε μια εβδομάδα. Εάν περάσεις με την 1η μέτα απο 1 εβδομάδα δίνεις και πράξη.Τουλάχιστον σε εμένα έτσι έγινε Καλή επιτυχία να έχετε. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ευχαριστω πολυ .... Πριν 5+ χρονια που εβγαλε ο γιος μου διπλωμα ,οχι οτι ηταν σωστο, απο την επομενη μερα που συμφωνησα με τον δασκαλο αρχισε οδηγηση και μολις ειχε κλεισει τα 18. Για οσους εχουν βγαλει διπλωμα προσφατα...Τα θεωρητικα μαθηματα για οσους εκαναν ηταν ατομικα ή ομαδικα ? Στο τελος τι αποδειξη εδωσε ο δασκαλος ?
the other one Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Καλα σιγα τη θεωρια, μια χαρα μπορεις να οδηγησεις ξεροντας τα βασικα σηματα (στοπ, μονοδρομος, προτεραιοτητες κλπ) για να μην εισαι επικινδυνος. Αλλωστε τα εκπαιδευτικα εχουν πενταλ και στον δασκαλο για να διορθωσει ο,τι μλκια παει να κανει ο εκπαιδευομενος. Το θέμα είναι να κοιτάς τι είναι το σωστό κι όχι να μετράς πόσες εκπτώσεις μπορείς να κάνεις για να μη πάρεις σβάρνα κανέναν... Η θεωρία δεν είναι μόνο τα σήματα όπως κι επίσης δε γίνεται να βασίζεσαι στο γεγονός πως είναι οκ να πας σιξυλος επειδή θα έχεις το δάσκαλο δίπλα να οδηγεί για σένα. τι λογικές είναι αυτές.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Καλα σιγα τη θεωρια, μια χαρα μπορεις να οδηγησεις ξεροντας τα βασικα σηματα (στοπ, μονοδρομος, προτεραιοτητες κλπ) για να μην εισαι επικινδυνος. Αλλωστε τα εκπαιδευτικα εχουν πενταλ και στον δασκαλο για να διορθωσει ο,τι μλκια παει να κανει ο εκπαιδευομενος. ...και χωρίς δίπλωμα μια χαρά οδηγείς, αλλα εδω μιλαμε για διαδικασία έκδοσης διπλώματος οδήγησης, πως λοιπόν θα βγεις στους δρόμους να δεν ξέρεις τα σήματα ή αν σε εχουν κόψεις σε αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα