Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα.Θελω να βγαλω διπλωμα αυτοκινητου και εχω τις εξης αποριες σε σχεση με τα δικαιολογητικα:

1)Προκειμενου να εγγραφω στη σχολη,πρεπει να παραθεσω ολα τα απαραιτητα δικαιολογητικα κατα την εγγραφη ή εχω καποιο περιθωριο;

2)Τα παραβολα για γιατρους κλπ που ειναι συνολο 118 ευρω,πρεπει να τα εχω ηδη πληρωμενα μαζι μου και να τα παραθεσω στην επισκεψη μου στους γιατρους;

3)Τα παραβολα για θεωρητικη και πρακτικη εξεταση τα πληρωνω στην αρχη ή οταν ερθει η ωρα για την καθε εξεταση;

4)Οσο αφορα στις φωτογραφιες,θελει 4 τυπου διαβατηριου + 2 για τους γιατρους ή 4 συνολο;

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aν δεν έχεις τα δικαιολογητικά δεν υπάρχει λόγος να εγγραφείς. Ο φάκελος σου μπορεί να είναι έτοιμος λίγες μέρες πριν τελειώσεις τα μαθήματα οπότε όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο. Αρχικά δίνεις το ποσό για τα παράβολα και μετά συνεννοείσαι πως θα δώσεις τα υπόλοιπα αλλά και αυτό εξαρτάται από τη σχολή.

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα.Θελω να βγαλω διπλωμα αυτοκινητου και εχω τις εξης αποριες σε σχεση με τα δικαιολογητικα:

1)Προκειμενου να εγγραφω στη σχολη,πρεπει να παραθεσω ολα τα απαραιτητα δικαιολογητικα κατα την εγγραφη ή εχω καποιο περιθωριο;

2)Τα παραβολα για γιατρους κλπ που ειναι συνολο 118 ευρω,πρεπει να τα εχω ηδη πληρωμενα μαζι μου και να τα παραθεσω στην επισκεψη μου στους γιατρους;

3)Τα παραβολα για θεωρητικη και πρακτικη εξεταση τα πληρωνω στην αρχη ή οταν ερθει η ωρα για την καθε εξεταση;

4)Οσο αφορα στις φωτογραφιες,θελει 4 τυπου διαβατηριου + 2 για τους γιατρους ή 4 συνολο;

Στα 118 δεν ειιναι οι γιατροι που τους δινεις επι τοπου ενα 10ευρω στον καθενα  και σου κοβουν δικη τους αποδειξη .

Τα 118 στον δασκαλο για να σου ανοιξει  φακελο .

Τα υπολοιπα με συνενοηση.

Για να ξεκινησεις μαθηματα πρακτικα πρεπει να εχεις περασει πρωτα τα σηματα.

Πριν λιγες μερες ξεκινησε η μικρη μου

Δημοσ.

πως λειτουργεί το σύστημα

Tα πράγματα στα διπλώματα ειναι αστα να πανε

Πας στην σχολη του δινεις τα λεφτα και αυτός τα κανει ολα, γιατρούς, παράβολα ολα, αν δώσεις και ενα 200αρι εκεινη την ημερα, σου στελνουν και το δίπλωμα σπίτι,  αλλιώς σε κόβουν και τρέχεις να ξανα δώσεις.

Ελλας το μεγαλείο σου, τι δντ και κρίση, εκει δεν τους πιάνει τίποτα :fear: !!!

• Like 1
Δημοσ.

πως λειτουργεί το σύστημα

Tα πράγματα στα διπλώματα ειναι αστα να πανε

Πας στην σχολη του δινεις τα λεφτα και αυτός τα κανει ολα, γιατρούς, παράβολα ολα, αν δώσεις και ενα 200αρι εκεινη την ημερα, σου στελνουν και το δίπλωμα σπίτι,  αλλιώς σε κόβουν και τρέχεις να ξανα δώσεις.

Ελλας το μεγαλείο σου, τι δντ και κρίση, εκει δεν τους πιάνει τίποτα :fear: !!!

Αυτά μπορεις να τα κανεις και μονο σου για τα παραβολα κλπ

Για το λάδωμα οντως ισχυει αλλα κάθε κανονας εχει και εξαιρέσεις .

Δημοσ.

Εγώ από όσο θυμάμαι δεν έκανα τίποτα,έδωσα ότι ήταν να δώσω και όλα τα αλλά τα έκανε ή σχολή,ούτε εξετάσεις ούτε τίποτα ελλαδισταν ήμαστε μην ξεχνιομαστε

Δημοσ.

Όταν έβγαλα δίπλωμα είπα σε φίλο ότι πέρασα από γιατρούς και με κοίταζε σαν εξωγήινο.

Να προσέχεις τον δάσκαλο πάντως, αυτοί είναι τα μεγάλα λαμόγια.

Δημοσ.

Εγώ από όσο θυμάμαι δεν έκανα τίποτα,έδωσα ότι ήταν να δώσω και όλα τα αλλά τα έκανε ή σχολή,ούτε εξετάσεις ούτε τίποτα ελλαδισταν ήμαστε μην ξεχνιομαστε

Χωρις εστω "τυπικες" εξετασεις πρωτη φορα το ακουω...

Αυτό που είναι παραλογο ότι αν κοπεις ο δάσκαλος θελει αλλα 150 ευρω εξοδα παράστασης λες και θα δουλευει 3 μερες .

Ξεκινησε πολύ πρσφατα η κορη μου αλλα μου ειπε ο δάσκαλος ότι αν κοπει μονο το κρατικο παραβολο των 10 ευρω θα ξαναπληρωσει και τιποτα ο δάσκαλος

Γιατρους περασε κανονικα με 10 ευρω με δικη τους αποδειξη ο καθενας.

Ο οφθαλμίατρος την εξετασε αν και φοραει γυαλια .Ο παθολόγος όχι .

Δημοσ.

Αυτό που είναι παραλογο ότι αν κοπεις ο δάσκαλος θελει αλλα 150 ευρω εξοδα παράστασης λες και θα δουλευει 3 μερες .

Εμένα ο δάσκαλος ενώ είχα συννενοηθεί για λάδωμα με κόψανε την πρώτη φορά προφανώς για να μου φάει τα 150(ή λιγότερα αν όντως υπάρχει ένα ποσό παράστασης). Την δεύτερη φορά που έδωσα μιλούσα με ένα παιδί από άλλη περιοχή και μου είπε ότι ο δικός του δάσκαλος ζητούσε 50 ευρώ για παράσταση. Αυτό που ισχυρίζονται και καλά είναι ότι τα 150 είναι κρατικό παράβολο.

Δημοσ.

Εμένα ο δάσκαλος ενώ είχα συννενοηθεί για λάδωμα με κόψανε την πρώτη φορά προφανώς για να μου φάει τα 150(ή λιγότερα αν όντως υπάρχει ένα ποσό παράστασης). Την δεύτερη φορά που έδωσα μιλούσα με ένα παιδί από άλλη περιοχή και μου είπε ότι ο δικός του δάσκαλος ζητούσε 50 ευρώ για παράσταση. Αυτό που ισχυρίζονται και καλά είναι ότι τα 150 είναι κρατικό παράβολο.

118  ευρω είναι όλα τα αρχικα παραβολα μαζι με την πρωτη εξεταση ....Δεν είναι δυνατον να είναι 150 της επανεξέτασης ουτε ο "δικος" μου δάσκαλος να τα βαζει από την τσεπη του.

Δημοσ.

118  ευρω είναι όλα τα αρχικα παραβολα μαζι με την πρωτη εξεταση ....Δεν είναι δυνατον να είναι 150 της επανεξέτασης ουτε ο "δικος" μου δάσκαλος να τα βαζει από την τσεπη του.

Απλά έχουν βρει τρόπο να τα παίρνουν όταν σε κόβουν γιατί το λάδι πάει περισσότερο στους εξεταστές , εε να μην βγάλουν το εξτραδάκι τους και οι δάσκαλοι; 

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε εγω περασα γιατρους, ολα η σχολη τα εκανε.. Χωρις να συννενοηθω βεβαια, απλα ετσι σχεδον ολες οι σχολες το κανουν πλεον..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...