Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια πιστωτικη εδώ και κάτι μήνες.

Έρχεται έντυπος λογαριασμός στο σπίτι όπου και γράφει ένα πόσο, συνήθως 80-85€ και ελάχιστη καταβολή 15€.

Έχω μέχρι 26/3 να δώσω 83.80 , αν κατανάλωση άλλο πόσο π.χ 50€ τι γίνεται;

Έρχεται στον επόμενο μήνα η διάφορα τοκισμενη;

Δημοσ.

Έχω μια πιστωτικη εδώ και κάτι μήνες.

Έρχεται έντυπος λογαριασμός στο σπίτι όπου και γράφει ένα πόσο, συνήθως 80-85€ και ελάχιστη καταβολή 15€.

Έχω μέχρι 26/3 να δώσω 83.80 , αν κατανάλωση άλλο πόσο π.χ 50€ τι γίνεται;

Έρχεται στον επόμενο μήνα η διάφορα τοκισμενη;

Ναι εάν πας και βάλεις μικρότερο ποσό τοκίζεται το υπόλοιπο.

Δηλαδή έχεις οφειλή 100 ευρώ και πας να βάλεις 50 ευρώ τα υπόλοιπα 50 ευρώ τοκίζονται μια φορά με επιτόκιο 17% περίπου( το βλέπεις από το λογαριασμό σου) θα σου έρθουν τα 50+8 ευρώ ο τόκος περίπου συν τις άλλες χρεώσεις που θα έχεις κάνει.

Δημοσ.

Και το νου σου, ότι μετά, ότι ποσό βάλεις, πρώτα θα χρησιμοποιηθεί για να πληρώσει τους τόκους και μετά το κεφάλαιο.

Συνεπώς, αν δεν θες να μπλέξεις και να δίνεις τσάμπα λεφτά, πλήρωνε όλο το λογαριασμό. Για το ελάχιστο ποσό δεν το συζητάμε καν....

• Like 1
Δημοσ.

Εγω λεω αν δεν εχεις λεφτα να επιστρεψεις την καρτα στην τραπεζα

γιατι να το κανει αυτο; μην δελεαστει και ξοδεψει; ενηλικας ειναι, πιστευω μπορει να ελεγξει τον εαυτο του...

Δημοσ.

γιατι να το κανει αυτο; μην δελεαστει και ξοδεψει; ενηλικας ειναι, πιστευω μπορει να ελεγξει τον εαυτο του...

Ολοι οσοι χρωστανε στις τραπεζες ενηλικοι ειναι

• Like 4
Δημοσ.

Και εγώ θα έλεγα να την ακυρώσεις. Το επιτόκιο είναι υπερβολικό και οι νόμοι εδώ είναι αρκετά υπέρ των τραπεζών. Ετσι αν είσαι άτυχος και παθεις κάποιο σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, έχοντας την κάρτα χρεωμένη, παίζει να χάσεις ότι έχεις στο όνομα σου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντησεις, απλά μια διευκρίνηση ήθελα. Δε νομίζω να ανεφερα ούτε ότι δεν έχω, ούτε ότι την έχω φεσώσει και σκέφτομαι να τους ρίξω κανόνι.

Δημοσ.

Ολοι οσοι χρωστανε στις τραπεζες ενηλικοι ειναι

τι λογικη ειναι αυτη; το οτι αρκετοι πιστευαν οτι οι τραπεζες τους χαριζουν λεφτα και ξοδευαν αβερτα, δεν σημαινει οτι η πιστωτικη καρτα ειναι επικινδυνη και πρεπει να την κοψει, αν ξερει να τη χρησιμοποιησει ειναι χρησιμοτατη. αν εσυ (οχι εσυ συγκεκριμενα) δεν ξερεις να χρησιμοποιησεις την καρτα σου, δεν φταιει η καρτα για αυτο. 

Δημοσ.

Αν κάνεις άλλες αγορές οι χρεώσεις θα εμφανιστουν στον επομενο μηνα. Απο τη στιγμη που εκδίδεται ο λογαριασμός σου κάθε επομενη κίνηση αφορά τον επόμενο μηνα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...