meleniv1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 καλησπέρα αγόρασα ένα lenovo 80L0 και μόλις του εγκατέστησα τα windows 10 η οθόνη μαύρισε και μου έβγαλε τα εξής μηνύματα EF Network 0 for IPV4 (68-F7-28-E3-DS) Boot failed με enter με πήγε στο εξής μήνυμα default boot device missing or boot failed insert recovery media ant hit any key Then select "boot manager" to shoose a new boot device or to boot recovery media και μετά με βάζει στο Boot manager Boot option menu EFI PXE Network αλλά δεν μετακινείτε με τα βελάκια είναι μόνιμα στο EFI PXE Network μια βοήθεια για να δουλέψει ευχαριστώ
Xristaras12 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 πάει να ξεκινήσει απο δίκτυο το λαπτοπ. bios μπαίνει; εαν ναι ο δίσκος εμφανίζεται; πως περασες 10αρια; ειχε αλλο λογισμικό πριν;
meleniv1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 το αγόρασα πριν ένα μήνα είχαν τα 8 επάνω και μου έδωσε να κάνω αναβάθμιση αμέσως. στο bios μπορώ να μπώ με fn+f2 τον σκληρό τον βλέπω στο information που μου λέει τι μοντέλο και στο security όταν το ανοίγω βγάζει το λογότυπο και μετα μαυρίζει και βγάζει αυτά που έγραψα παραπάω=νω μίλησα με την αντιπροσωπεία και κτύπησε ο σκληρός πάει για αλλαγή σκληρού από την αντιπροσωπεια ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα