Πέτρος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καλά κάνουν και κοροίδευουν; Εννοείς που τους αναβαθμίζουν όλους ανεξαιρέτως σε windows 10, ενώ θα μπορούσαν να τους γράψουν στα @@ τους όπως κάνουν οι άλλοι για να προωθήσουν νέα μοντέλα, και που απλά απέτυχαν στο στόχο που είχαν βάλει να τα βγάλουν νωρίτερα; Με ξεπερνάει.... Όχι όλους ανεξαιρέτως. Τηλέφωνα τα οποία μια χαρά σηκώνουν τα 10ρια (HTC 8X, Samsung AtivS και κάποια ακόμα), προς το παρόν είναι εκτός διάθεσης αναβάθμισης (ούτε καν με insider) και το αν θα πάρουν τελικά τα 10 είναι τουλάχιστον αμφίβολο. Δεν είναι ακριβώς θέμα/πρόβλημα της MS (σαφώς και "φταίνε" οι κατασκευαστές), απλά διευκρινίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Όχι όλους ανεξαιρέτως. Τηλέφωνα τα οποία μια χαρά σηκώνουν τα 10ρια (HTC 8X, Samsung AtivS και κάποια ακόμα), προς το παρόν είναι εκτός διάθεσης αναβάθμισης (ούτε καν με insider) και το αν θα πάρουν τελικά τα 10 είναι τουλάχιστον αμφίβολο. Δεν είναι ακριβώς θέμα/πρόβλημα της MS (σαφώς και "φταίνε" οι κατασκευαστές), απλά διευκρινίζω. Και ομως η MS μπηκε στην διαδικασια να τα τεσταρει για τα wm 10,κατι που δειχνει οτι ξαχνει τροπους για να αναβαθμηστουν ολες οι συσκευες που τρεχουν 8.1. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δεν το γνωρίζω αυτό που λες, καλοδεχούμενο σαν νέο. Έτσι κι αλλιώς, το 950 αρχίζει να πλησιάζει τα όρια που έχω θέσει...το καλοκαιράκι θα είναι μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ηρθε σε κανεναν; και WC δεν υπάρχει καποιο νεο. Ισως ηταν ακομη μια φημη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razorbladeromance Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 καΙ ΒΕΒΑΙΑ εχει προβληματα η 8.1.προβλημα με τον internet explorer που αμα δεν εχεις τερμα σημα στο wi-fi κολλαει και φορτωνει για ωρες οπως επισης και οταν μπαινεις φβ σου κοτσαρει την σελιδα τερμα δεξια και βλεπεις την μιση η στην εξαφανιζει τελειως.με τα 10 επειδη ειμαι insider δεν αντιμετωπισα τετοια προβληματα .επισης η ανταποκριση της οθονης αφης ειναι χαλια με τα 8.1 τερμα bugs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 καΙ ΒΕΒΑΙΑ εχει προβληματα η 8.1.προβλημα με τον internet explorer που αμα δεν εχεις τερμα σημα στο wi-fi κολλαει και φορτωνει για ωρες οπως επισης και οταν μπαινεις φβ σου κοτσαρει την σελιδα τερμα δεξια και βλεπεις την μιση η στην εξαφανιζει τελειως.με τα 10 επειδη ειμαι insider δεν αντιμετωπισα τετοια προβληματα .επισης η ανταποκριση της οθονης αφης ειναι χαλια με τα 8.1 τερμα bugs. Σε βρίσκω υπερβολικό, δοκίμασε και τον Edge... Καλύτερα η Ms να πλήρωνε και να αγόραζε τον Dolphin αυτούσιο και να τον μετέφερε στα wp ως δικό της και να τον ονόμαζε όπως θέλει. Δεν είναι δυνατόν μια συσκευή του 2013 να ξεφτιλίζει σε αυτό το τομέα το Lumia 950 και να μιλάνε ακόμα κάποιοι για εμπειρία χρήσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Holism Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καλά είναι σχεδόν αναμενόμενο ότι το update θα γίνει σταδιακά κι όχι ταυτόχρονα σε όλες τις συσκευές την 1η μέρα... Το αναμενόμενο βασικά θα ήταν το update να έχει γίνει μήνες τώρα, αλλά νταξει τώρα τι λέω και γω, κινητό τους αγόρασα και θέλω και update? Σκεφτηκα να σε τρολλαρω και να γραψω οτι το δικο μου ενημερωθηκες, αλλα μετα λεω αστο μη γινει καμια ζημια... Σε ευχαριστώ που με νοιάστηκες. Σε αγαπάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Το αναμενόμενο βασικά θα ήταν το update να έχει γίνει μήνες τώρα, αλλά νταξει τώρα τι λέω και γω, κινητό τους αγόρασα και θέλω και update? Άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giotis7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Φαντάζομαι ότι έχεις τελείως άγνοια από IT. Αυτοί που αποκαλείς βλαμμένους κάνουν μια δουλειά 1000 φορές πιο πολύπλοκη από αυτή που κάνεις εσύ. Θα μου πεις, εσύ τι θίκτικες; Σε αυτό τον τομέα είμαι και εγώ, και μου τι δίνουν λίγο οι απλοί user που βρίζουν έτσι επιπόλαια χωρίς να έχουν ιδέα, Φίλε μου χρήστης Windows 10 Mobile είμαι, είμαι αρκετά fan boy της MS και είμαι υπέρ της πολιτικής της. Επίσης ας αργήσουν όσο θέλουν αρκεί να τα βγάλουν stable όπως και στην τελευταία insider build. Το ότι κάνουν σαρκαστικά σχόλια κάποιες φορές δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουμε τη δουλειά που κάνει η εκάστοτε εταιρία. Φιλικά πάντα! Καλή σου μέρα! Υ.Γ. Fan boy δεν σημαίνει ότι έχω παρωπίδες και δεν ακούω τίποτα. Απλά προσωπικά επιλέγω αυτό που μου αρέσει έμενα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στον άλλον δεν θα προτείνω να στραφεί αλλού. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Φίλε μου χρήστης Windows 10 Mobile είμαι, είμαι αρκετά fan boy της MS και είμαι υπέρ της πολιτικής της. Επίσης ας αργήσουν όσο θέλουν αρκεί να τα βγάλουν stable όπως και στην τελευταία insider build. Το ότι κάνουν σαρκαστικά σχόλια κάποιες φορές δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουμε τη δουλειά που κάνει η εκάστοτε εταιρία. Φιλικά πάντα! Καλή σου μέρα! Υ.Γ. Fan boy δεν σημαίνει ότι έχω παρωπίδες και δεν ακούω τίποτα. Απλά προσωπικά επιλέγω αυτό που μου αρέσει έμενα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στον άλλον δεν θα προτείνω να στραφεί αλλού. ΟΚ, απλά δεν το έπιασα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρκίνος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ήρθε η αναβάθμιση σε Lumia 930 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cleancut Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Κατεβάζω τώρα την αναβάθμιση σε Lumia 640 LTE. Προσοχή, πρέπει να την κατεβάσετε μέσω του UpdateAdvisor... http://mspoweruser.com/microsoft-finally-announces-windows-10-mobile-update-roll/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimikanakis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Κατεβάζω τώρα την αναβάθμιση σε Lumia 640 LTE. Προσοχή, πρέπει να την κατεβάσετε μέσω του UpdateAdvisor... http://mspoweruser.com/microsoft-finally-announces-windows-10-mobile-update-roll/ Και αν δεν το βρισκεις στο store τι μπορει να φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ήρθε η αναβάθμιση σε Lumia 930 Μέσω Update Advidor ή κανονικά από το Phone Update στα Settings? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Συνεχίζουμε εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις