Προς το περιεχόμενο

Για τις 17 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί η αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators

Καλά είναι σχεδόν αναμενόμενο ότι το update θα γίνει σταδιακά κι όχι ταυτόχρονα σε όλες τις συσκευές την 1η μέρα...

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ τα τρέχω μερικές μέρες τώρα ( Insider ) στο 1020.

Είχα κάποιο πρόβλημα με την κάμερα στην αρχή ( δεν άνοιγε καθόλου και κολλούσε ). Έκανα επαναφορά και ξανακατέβασα τα διαθέσιμα updates και μετά δούλευε μια χαρά... μέχρι που χρειάστηκε να ανοίξω το Here.

ενεργώ τοποθεσία και δεν βγαίνει ούτε εικονίδιο και το Here ψάχνει για Gps...

Απενεργοποίησα την εφαρμογή και την ξανακατέβασα και τώρα παραδόξως δουλεύει σωστά...

πολύ ψαρωτικά τα 10άρια...

με 16 επιλογές πλέον στο drop down από 4 που είχαν τα 8.1.

Καλά νέα αυτά, ειδικά για το 1020, σαν παλιότερη συσκευή.

Αλλά το Here, γιατί το κατέβασες?

Γιατί δεν έμεινες με τους "χάρτες"?

Έτσι κι αλλιώς, πολύ σύντομα θα πρέπει να την κάνεις τη μετάβαση!

17/3 και το κινητό μου is up to date με τα 8.1

Το επόμενο κινητό μου μάλλον θα είναι iPhone.

Βασικα περιμενε μεχρι την αλλαγη και μετα ;) Είναι και βλαμμενοι αυτοι στη Μ$ μπορει να το πανε με άλλη ζωνη ωρας

• Like 1

Βασικα περιμενε μεχρι την αλλαγη και μετα ;) Είναι και βλαμμενοι αυτοι στη Μ$ μπορει να το πανε με άλλη ζωνη ωρας

Φαντάζομαι ότι έχεις τελείως άγνοια από IT. Αυτοί που αποκαλείς βλαμμένους κάνουν μια δουλειά 1000 φορές πιο πολύπλοκη από αυτή που κάνεις εσύ. Θα μου πεις, εσύ τι θίκτικες; Σε αυτό τον τομέα είμαι και εγώ, και μου τι δίνουν λίγο οι απλοί user που βρίζουν έτσι επιπόλαια χωρίς να έχουν ιδέα,

• Like 3

Τι ανασφάλεια και αυτή ρε παιδί μου.

Η αναβάθμιση θα γίνει ΣΙΓΟΥΡΑ. Αν όχι αύριο, αρκετά σύντομα.

ΟΛΑ τα LUMIA με windows 8 θα γίνουν WINDOWS 10.

Τα έχουν πει 100000 φορές.

ΝΑΙ ΟΚ αλλα δεν μπορουν ολοι να διαθεσουν λεφτα να παρουν νεο κινητο οπως εκανα εγω φιλε μου που ηθελα τα official WM10 (γιατι πριν που ειχα το 640XL με το Windows Insider μια κατι δουλευε μια κατι αλλο χαλουσαν) και πηρα το 950XL που εκει μπορω να πω οτι εκαναν καλη δουλεια στο λειτουργικο (στην εμφανιση μετριοτατο το 950xl). Αρα οταν ενα λειτουργικο αναμενεται δεκεμβρη (για τα 8.1) και εχουμε περασει στα μισα του μαρτιου ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ και κοροιδευουν.  Τοσο απλο. Ενω τουλαχιστον για καποιον που εχει android μπορει να περασει καποια αλλη rom (που σιγουρα θα βρεθει καμμια stable rom).

Το αρκετα γρηγορα που λες εχει ηδη αργησει πολυ και ποιος ξερει τι βρισιες θα φανε ακομη μιας και με wp8.1 δεν εξαρταται απο την Microsoft, αλλα απο τις εταιρειες κινητης. ΑΡΑ απλα θα πεσει πολυ βρισιμο με οσους εχουν wp8.1. Σιγουρα πραματα.

Παντως μεχρι τωρα με lumia 950XL οι αναβαθμισεις γινονται αμεσα. Αντε να αργησει απο 1 εως 4 μερες απ οταν βγαινει καποιο σχετικο αρθρο.

Καλά κάνουν και κοροίδευουν; Εννοείς που τους αναβαθμίζουν όλους ανεξαιρέτως σε windows 10, ενώ θα μπορούσαν να τους γράψουν στα @@ τους όπως κάνουν οι άλλοι για να προωθήσουν νέα μοντέλα, και που απλά απέτυχαν στο στόχο που είχαν βάλει να τα βγάλουν νωρίτερα; Με ξεπερνάει....

• Like 1

Εισαι προγραμματιστης της ms retromaniac; δεν νομιζω ...και ναι εχουν δικιο ολοι οσοι μιλανε για καθυστερηση και κοροιδια.οποτε μη σε ξεπερναει τπτ οτι εχει να κανει με την ms.

Φαντάζομαι ότι έχεις τελείως άγνοια από IT. Αυτοί που αποκαλείς βλαμμένους κάνουν μια δουλειά 1000 φορές πιο πολύπλοκη από αυτή που κάνεις εσύ. Θα μου πεις, εσύ τι θίκτικες; Σε αυτό τον τομέα είμαι και εγώ, και μου τι δίνουν λίγο οι απλοί user που βρίζουν έτσι επιπόλαια χωρίς να έχουν ιδέα,

Χωρίς να θέλω να αντιπαρατεθώ μαζί σου, αλλά επειδή λες ότι δουλεύεις στο χώρο του ΙΤ, έχω να κάνω μετά από κάτι παραπάνω από 20 χρόνια στον χώρο, τις παρακάτω 3 παρατηρήσεις: 

1. Αυτοί που γκρινιάζουν και εννίοτε φωνάζουν -εκτός του ότι πολύ συχνά έχουν δίκιο- βοηθούν τα μέγιστα στην βελίτωση των προϊόντων και των υπηρεσιών...

2. Αυτοί είναι οι πελάτες σου, τους οποίους έχεις υποχρέωση να ακούς υπομονετικά & να κρίνεις με νηφαλιότητα. Άλλωστε στον κόσμο της πληροφορικής δίνεται η μοναδική δυνατότητα να βελτιώνεις ένα προϊόν ενώ εχει βγει στην παραγωγή, οπότε ο πελάτης είναι και εν δυνάμει δοκιμαστής και βελτιωτής...

3. Τέλος αν στη δίνουν οι απλοί χρήστες που καταλαβαίνουν 1/10 από αυτά που τους συμβαίνουν, καταλαβαίνεις πόσο πιο δύσκολο είναι να μιλάς με επαγγελματίες που τυχαίνει να είναι και πελάτες.... Όμως αυτοί είναι οι πελάτες χάρη στους οποίους επιβιώνεις σε έναν δύσκολο κόσμο. Δεν μπορείς να τους διαχωρίσεις σε καλούς και κακούς, αν στη δίνουν έχεις σοβαρό πρόβλημα...

Φιλικά,

• Like 1

17/3 και το κινητό μου is up to date με τα 8.1

Το επόμενο κινητό μου μάλλον θα είναι iPhone.

Σκεφτηκα να σε τρολλαρω και να γραψω οτι το δικο μου ενημερωθηκες, αλλα μετα λεω αστο μη γινει καμια ζημια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...