Προς το περιεχόμενο

Αγορα software

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασαμε στην υπηρεσια που εργαζομαι ενα προγραμμα για μισθοδοσια εκτακτου προσωπικου (για το μονιμο προσωπικο υπαρχει αλλο προγραμμα...) και μου εκανε εντυπωση οτι ηρθαν , πηραν τον υπολογιστη και τον ξαναφεραν με το προγραμμα περασμενο.Δεν καταλαβα γιατι δεν εφεραν το προγραμμα στο γραφειο για να το εγκαταστησουν....

Τελος παντων σημερα ηρθαν για την πρωτη επιδειξη του προγραμματος.Οταν τους ρωτησα αν θα μας παραδωσουν το προγραμμα σε δισκεττες ή καποιο αλλο αποθηκευτηκο μεσο μου ειπαν οτι ειναι περασμενο στο pc και οτι αν ηθελα μπορουσαν να μου το γραψουν σε δισκεττα σε zip μοεφη ή σε cd...

Κανονικα δεν επρεπε να μας δωσουν και το προγραμμα σε καποιοα αλλη μορφη με το ονομα του σε ενα αποθυκευτηκο μεσο πριν την εγκατασταση του στο pc??? Ειμαι ολιγον ασχετος απο original προγραμματα και σας ρωταω...Ισως κανω λαθος αλλα κατι δεν μου παει καλα...Την εταιρεια για ευνοητους λογους δεν την αναφερω εδω.Οποιος θελει να την μαθει ας μου στειλει pm.Φυσικα ειναι Ελληνικη εταιρεια software και το προγραμμα κανει 880 ευρω + ΦΠΑ. :?: :?: :?: :?:

Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Άμα πάτε να αλλάξετε και το παραμικρό,Γιάννη μου,στο hardware,θα τους χρειαστείτε...

Μάλλον περάσανε ΟΛΑ τα id των εξαρτημάτων του computer στο πρόγραμμα,ώστε να είναι αδύνατη η εγκατάσταση σε άλλο μηχάνημα.Αφού ΟΛΑ πια ξεκλειδώνουν,προσπάθησαν το καλύτερο γι αυτούς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...