Προς το περιεχόμενο

w3680 overclock

valexandros2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η ρυθμιση για turbo on/off εξαφανιζεται μολις γυρναω απο auto settings σε manual στο bios. Αλλο κουλο ειναι οτι δεν μπορω να αλλαξω παραπανω ή παρακατω τον multi. Ειναι σαν να εχει κολλησει στα 20. Μεσα απο τα windows αν αλλαξω απο επιδοσεις σε εξοικονομηση τοτε ανεβοκατεβαινει. Θα περασω τα 10αρια στον ssd απο το δευτερο μη ετοιμο μηχανημα και θα ξανα δω τι παιζει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα και πάλι, όλα οκ, ανέβασα και το uncore στα 3.900ghz και τελικό στο cinebench τώρα είναι 1035.

Θέλω όμως please να ρίξετε μια ματια στο παρακάτω screen shot που έχω βγάλει μετά από μισή ώρα prime95.

Αυτά που βλέπετε είναι safe ή θα τον κάψω κατά την άποψη σας? Είμαι στα 171 watt max..

HWMonitor2.jpg

Πολύ είσαι... BIOS 1.3-1.3125 max γιατί ανεβάζει με το LLC.

Όπως είπε ο Shero ρίξε κάπου στα 3600.

Βασικά δεν μας λες τι θέλεις, max bench ή 24/7;

Λίγο οριακά είσαι για 24-7

Εγώ 3.2 είμαι με 1.23. Δεν μπορεί 3.6 με περίπου 1.26-1.28?

Εσύ είσαι περίεργος ; Παίζεις πάτωμα QPI και δίνεις και ρεύμα :D

Καλημέρα, όπως θα δεις είμαι 1.36 λόγω του vdrop, μου κάνει πολύ vdrop βρε παιδια. Είναι παλια η μαμα μου (gigabyte ex58 upd5) και δεν έχει επίπεδα LLC. Έχει απλά enable disable LLC. θέλει 1.38 στο bios για να μου βγάζει 1.36 στο cpuz. Αν βάλω 1.36 στο Bios μου βγάζει 1.344 στο cpuz και όταν ξεκινάει στο prime μου πέφτει ακόμα περισσότερο στα 1.328 και φυσικα τρώω blue screen! Εσάς μάλλον δεν σας κάνει τόσο vdrop.. Αφού στο HWMonitor max vcore βλέπω 1.36 καλά δεν είμαι βρε παιδία για 24/7??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...