Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, ενας φιλος εβαλε γραμμη του ote. Νομιζω VDSL δεν ξερω. Τεσπα, δεν ηθελε το spliteraki που ειχε μεσα μαζι με το router και του λεω δε μου το δινεις να το βαλω γιατι το δικο μου ειναι παλιο; 

Ε και μου το δωσε. Το θεμα ειναι οτι με το splitter που πηρα χανω πολλα kbps στο upstream. Κλειδωνει στα ~300kbps ενω με αυτο που ειχα το οποιο ηταν της hol κλειδωνω στα ~970kbps.

Να πω οτι εχω ADSL συνδεση της HOL με router net faster iad 2. Και η γραμμη εχει γινει fast path.

Δικαιολογει τοσο πολυ αυτη την διαφορα το οτι ειναι διαφορετικων παροχων το splitter? (που δεν νομιζω).

Και πως ειναι δυνατον ενα καινουριο splitter να χανει τοσο πολυ στο συγχρονισμο? 

Στο downstream δεν χανω τιποτα.

Επεξ/σία από BloodDonor89
Δημοσ.

Απο προσωπικη εμπειρια,εχω αλλαξει σπλιτερ σε συνδεση που κλειδωνε 45.000+ και επεσε με το νεο στα 30.000,φαντασου διαφορες...

Παλαιου τυπου σπλιτερ σε νεες συνδεσεις δε νπανε καλα και το αντιθετο....Οσο και να λενε καποιοι οτι τα vdsl με τα adsl σπλιτερακια εινα ιδια,δυστηχως πιστευω οτι εχουν διαφορες καποιες...

Παραπανω θα σου πει ο Πουλινος,εγω μιλαω με δοκιμες δικες μου...13 σπλιτερ εχω ,χαχαχα (συλογη)

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχήν έχει σημασία αν είναι vdsl και επίσης αν έχει isdn.

Τα splitter είναι 4 kHz low-pass και θεωρητικά δεν έχουν καμία διαφορά αφού το μόνο που κάνουν είναι να φιλτράρουν της υψηλές συχνότητες επιτρέποντας με τον τρόπο αυτό να περάσουν μόνο οι χαμηλές συχνότητες προς τις τηλεφωνικές συσκευές (εξού και το low-pass).
Όλα τα παραπάνω εφόσον μιλάμε για το ίδιο annex.
Σε διαφορετικό annex θα δεις διαφορά λόγω των διαφορετικών συχνοτήτων (όσον αφορά την φωνή) του isdn.

Αν το splitter παρόλα αυτά είναι universal (και low-pass και high-pass) τότε το vdsl splitter δουλεύει σε adsl γραμμή ενώ το adsl splitter δεν δουλεύει στην vdsl γραμμή.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...