angelo.stoik Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Γεια και χαρα , υπάρχει κάποιος φίλος που έχει απόδειξη αγοράς από Sandisk Extreme 32 GB (45mb/s) SD . Έχω χάσει την δικιά μου απόδειξη και η κάρτα έχει πρόβλημα πρέπει να πάει για αντικατάσταση . Μία σάρωση χρειάζεται (ή και φωτογραφία ) μόνο . Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!! Αγγελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Παρε τηλ στο μαγαζι που την πηρες μηπως εχουν την παραγγελια καταχωρημενη στο συστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelo.stoik Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εχω εξαντλησει καθε αλλο σεναριο ... Ευχαριστω παντως ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δυστυχως εχω μονο cf κάρτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 ξανα αγορασε την ιδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thepoint Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 ξανα αγορασε την ιδια Είσαι έτη φωτός μπροστά. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα