madnifestah Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Ήρθε σιγά σιγά ο καιρός να αναβάθμισω τον κινέζο που είχα (no name w 330 50 ευρώ από e bay ) Τα τελευταία 2 χρόνια! Χωρίς ακόμη να έχει πρόβλημα μόνο και μόνο επειδή θέλω καλλίτερη κάμερα. Games κτλ δεν παίζω,έχω κάποιες βασικές εφαρμογές μόνο, και γενικά δεν ασχολούμε πολύ με το κινητό μου. Μια καλή οθόνη, κάμερα και κατασκευή είναι αυτά που ζητάω. Και κάπως εδώ έφτασα στο lg zero. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση στα λεφτά που ζητάει το zero? Ή κάποιος λόγος για να μην το πάρω? Γιατί όπου και αν κοίταξα μόνο καλές κριτικές έχει..
newsformobiles Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Απ' ότι βλέπω στο skroutz ξεκινάει από 150€ περίπου. Εφόσον είχες κινέζο, γιατί δεν παίρνεις το XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone, που είναι στα ίδια λεφτά και είναι καλύτερο!?
madnifestah Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Θα προτιμούσα κάτι από Ελλάδα, εκτός από αυτό ψιλό φοβάμε τα entry level κινέζικα. Όπως και αυτό που έχω, από ποιότητα κατασκευής, αισθητήρες για το GPS Κτλ πιστεύω είναι λίγο κατο. Βέβαια ή Xiaomi δεν είναι καμία μικρή εταιρία αλλά διαβάζω πως κινητά με μεγάλη μπαταρία της xiaomi 3000-4000 βγάζουν μια μέρα μόνο λόγο διαχείρισης μπαταρίας από το κινητό.
newsformobiles Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μα το LG Zero έχει μη αποσπώμενη 2050 μπαταρία! Πιστεύεις θα σε καλύπτει?
madnifestah Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 με της rom τι γινεται στα xiaomi τωρα? γιατι ειναι και αυτο ενα προβλημα. εχω σταματισει να ειμαι με το κινητο στα χερια χρονια τωρα. και δεν θελω να κανω στην ουσια τιποτα στο κινητο. γιαυτο και δεν πιστευω να εχω θεμα με την μπαταρια γιατι μιλαμε για μικρη χρηση.. 15-30 λεπτα τηλεφωνο την μερα και αλλα τοσα internet το πολυ. (οποτε τι 4 τι 8 core. και 15 να εχει, αραχνες θα πιασουν ολοι )
GianniSM Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καλύτερη επιλογή για μένα το Moto G 3rd gen φοβερή κάμερα, πολύ καλή μπαταρία με την γνωστή αξιοπιστία της εταιρίας. 1
ziaba Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καλύτερη επιλογή για μένα το Moto G 3rd gen φοβερή κάμερα, πολύ καλή μπαταρία με την γνωστή αξιοπιστία της εταιρίας. +1 και από μένα για το moto g3
madnifestah Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 τελικά κατέληξα στο moto G 3rd gen λόγο τις ανθεκτικότητας στο νερό κύριος, πράγμα που θα με βολεύει στην δουλειά που κάνω. δεν θα φοβάμαι να πιάσω το κινητό με βρεγμένα χερια πλέων. ήμουν σε δίλημμα όμως μεταξύ 1gb/8gb και 2gb/16gb, και αν αξίζει η υπέρβαση. βλέποντας reviews στο skroutz τις τελευταίες μέρες τσούπ πετάχτηκε! το 2gb μοντέλο με 183 euro! 40 euro διαφορα με το "μικρό"... δεν έχει φορτιστή βεβαια, αλλα σε κανένα κατάστημα δεν δίνουν. μονο ένα usb απ'ότι έχω δει περιέχει το κουτί. τι λέτε?? https://www.ekos.gr/index.php?route=product/product&product_id=69466
BACK12345 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 τελικά κατέληξα στο moto G 3rd gen λόγο τις ανθεκτικότητας στο νερό κύριος, πράγμα που θα με βολεύει στην δουλειά που κάνω. δεν θα φοβάμαι να πιάσω το κινητό με βρεγμένα χερια πλέων. ήμουν σε δίλημμα όμως μεταξύ 1gb/8gb και 2gb/16gb, και αν αξίζει η υπέρβαση. βλέποντας reviews στο skroutz τις τελευταίες μέρες τσούπ πετάχτηκε! το 2gb μοντέλο με 183 euro! 40 euro διαφορα με το "μικρό"... δεν έχει φορτιστή βεβαια, αλλα σε κανένα κατάστημα δεν δίνουν. μονο ένα usb απ'ότι έχω δει περιέχει το κουτί. τι λέτε?? https://www.ekos.gr/index.php?route=product/product&product_id=69466 215 κανει στο σκρουτζ αλλα αν το βρεις στα 180 τοτε πιστευω πως αξιζει, αρκει να ειναι αξιοπιστο καταστημα
madnifestah Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 215 κανει στο σκρουτζ το ειχε ενα καταστημα στο σκρουτζ στα 180 για 2 μερες. μετα εξαφανιστηκε το αποθεμα.. αυτο ηταν https://www.ekos.gr/tilefwnia/kinita/motorola-xt1541-moto-g-4g-3rd-16gb-without-charger-white-eu?mfp=manufacturers[29] βλακεια εκανα που δεν το τσιμπισα αμεσως...
BACK12345 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 το ειχε ενα καταστημα στο σκρουτζ στα 180 για 2 μερες. μετα εξαφανιστηκε το αποθεμα.. αυτο ηταν https://www.ekos.gr/tilefwnia/kinita/motorola-xt1541-moto-g-4g-3rd-16gb-without-charger-white-eu?mfp=manufacturers[29] βλακεια εκανα που δεν το τσιμπισα αμεσως... ναι, ηταν καλη ευκαιρια... αλλα τωρα μπορεις να δεις το μοτο γ στην μικροτερη εκδοση ή το j5 ή το μειζου μ2 νοτε αντι για το lg zero που ειναι καλυτερες επιλογες
madnifestah Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 ναι το zero το άφησα τελείως απ'έξω.. θα επικοινωνήσω με το κατάστημα την δευτερα να ρωτήσω αν και ποτε θα το ξαναφέρουν Και αν θα είναι πάλι σε αυτή την τιμή. αλλιώς περνώ το 1gb και με μια κάρτα μνήμης θα είμαι μια χαρά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα