Προς το περιεχόμενο

Ψυκτρα!!

life is music

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέχρι 35 δεν θέλω ν είναι μεγάλη γτ θέλω ν την βάλω στο bitfenix neos!!

Γτ θέλω ν κάνω στον επεξεργαστή ενός φίλου οverclok a10 5600k

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διλαδη ή tx3 evo δεν είναι καλη ;

αν θες να κανεις οβερκλοκ παρε την 212...

δε ξερω ποσο καλη ειναι η τχ3 αλλα ξερω οτι ι 212 ειναι σιγουρα καλυτερη....

Φιλέ ghost μια ερώτηση θέλω να σ κάνω το κουτί θα το πάρω μαύρο μαύρο και ή mobo exei 4 θέσεις γ μνήμες τα ντιμακια είναι δύο μαύρα και δύο κίτρινα αυτό π θέλω να μ πεις το μαύρο κουτί με τι χρώμα φανακια μπορώ να το ταιριαξω εννοώ γ το κουτί π ανεφερα ποιο πάνω!!

Απλος το λέω γτ θέλω να ταιριάζουν με τους χρωματισμούς της mobo Asus a88xm-plus

Φιλέ ghost μια ερώτηση θέλω να σ κάνω το κουτί θα το πάρω μαύρο μαύρο και ή mobo exei 4 θέσεις γ μνήμες τα ντιμακια είναι δύο μαύρα και δύο κίτρινα αυτό π θέλω να μ πεις το μαύρο κουτί με τι χρώμα φανακια μπορώ να το ταιριαξω εννοώ γ το κουτί π ανεφερα ποιο πάνω!!

Απλος το λέω γτ θέλω να ταιριάζουν με τους χρωματισμούς της mobo Asus a88xm-plus

ε τωρα τι να σου πω πανω σε αυτο...γουστα ειναι αυτα...

μαυρο κουτι με "χρυση" μητρικη ... δε ξερω ισως 1 κιτρινακι με κανα δυο λευκα ...

θα σε γελασω ... αν και το λευκο να ξερεις οτι δειχνει ποιο εντονα την οποια σκονη στο πισι...

Είναι ωραίο το λευκό σε pc tha δείχνει καλά?

μπες στο utube και δες διαφορα κουτια με χρωμματα και ανεμιστηρες να δεις τι ειναι στα γουστα σου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το τυπικό της υπόθεσης, το Bitfenix Neos δέχεται ψύκτρες μέχρι 155mm ενώ η Evo 212 είναι 159mm. Το χει δοκιμάσει κανένας ότι όντως χωράει; Μη την αγοράσεις και μετά σου μείνει.

Επεξ/σία από Physiciant
  • Like 2

Για τον τύπο το Bitfenix Neos δέχεται ψύκτρες μέχρι 155mm ενώ η Evo 212 είναι 159mm. Το χει δοκιμάσει κανένας ότι όντως χωράει; Μη την αγοράσεις και μετά σου μείνει.

Εγώ νόμιζα λανθασμένα ότι χώραγε η evo στο neos, καλά που το τόνισες :P.

Ψάχνω ψυκτρα γ fm2+ έχω κοιτάξει μια την tx3 evo της coolermaster έχετε να προτείνεται κάποια άλλη?

http://www.e-shop.gr/zalman-cnps8x-optima-high-performance-cpu-cooler-p-PER.815003

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...