spiros Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 ehoume kai leme... thelw na metaferw ola ta mail alla kai thn adress book mou apo to outlook twn 98 (palio den kserw ekdosh) sto kenurgio pou eine se XP... peite mou sas parakalw poly ton tropo!! exw pelagwsei! :evil:
tzoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Gia to address book den jero alla ta mail einai sto arxeio "outlook.pst" h se kapoio allo *.pst
Cristina Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Αν μιλάμε για το Outlook Express και για το ίδιο PC, Ενώ είσαι στα XP και στο Outlook Express: Αρχείο > Εισαγωγή > Μηνύματα > Επιλέγεις το πρόγραμμα Αν σου ζητήσει path, θα πας: C:\WINDOWS\Application Data\Identities Εκεί θα δεις έναν φάκελο με ένα όνομα σαν αυτό: {1234H23-ASD234-234KHG2-B234JK-234JH23}. Άνοιξέ τον. Μετά \Microsoft\Outlook Express κι έφτασες στον φάκελο που αποθηκεύει τα mails το Outlook Express. Αν μιλάμε για το Outlook Express και σε άλλο PC, ψάξε να βρεις τον φάκελο όπως σου περιέγραψα πριν και με κάποιον τρόπο μετέφερέ τα στο 2ο PC και κάνε την ίδια διαδικασία. Για το address book, δεν ξέρω κάποιον τρόπο που να είναι ο σωστός, αλλά εγώ το κάνω ως εξής: Ενώ είμαι στο address book, επιλέγω όλες τις επαφές και δεξί κλικ > αντιγραφή. Έπειτα κάνω επικόλληση σε έναν φάκελο και όταν μπαίνω στο λειτουργικό που θα τα μεταφέρω, ανοίγω το address book και τα βάζω είτε με drag & drop, είτε με copy/paste.
bigbrother Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 to address book einai arxeio .wab opote kane search kai bres *.wab kai auto exei olo to addressbook.
Cristina Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 to address book einai arxeio .wab opote kane search kai bres *.wab kai auto exei olo to addressbook. Με αυτόν τον τρόπο το μόνο που θα καταφέρει είναι να αντιγράψει το ίδιο το address book χωρίς τις επαφές. Οι επαφές είναι αρχεία *.vcf
noname Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 to address book einai arxeio .wab opote kane search kai bres *.wab kai auto exei olo to addressbook. Με αυτόν τον τρόπο το μόνο που θα καταφέρει είναι να αντιγράψει το ίδιο το address book χωρίς τις επαφές. Οι επαφές είναι αρχεία *.vcf Πας στο Address Book και κάνεις: File--> Export --> Address Book και ύστερα κάνεις αντίστοιχα: File--> Import --> Address Book Δες κι εδώ: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=367388
ggeorgee Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Ρε παιδια, εγω επαθα κατι αλλο. Κολλησε ο δισκος αλλα καταφερα να σωσω το outlook.pst Το αντεγραψα στο νεο setup και επανηλθαν ολα. Και τα contacts. Ομως το address book ειναι αδειο!!! Τι να κανω? (μιλαω για office xp και εννοειται οτι τα παλια data εχουν κανει φτερα....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.