Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα προσφατα αγορασα ενα κινητο  Samsung S6Edge plus
To οποιο το εχει και η κοπελα μου ακριβως το ιδιο με την διαφορα οτι το δικο μου μαλλον ηταν αγορασμενο απο  Cosmote

οταν ανοιγει μου δειχνει το λογοτυπο της Cosmote.
εχει διαφορα στο μενου πολυ ενοχλητικο στης κλησης και στα μηνυματα,

ενψ τις κοπελας μου που ηταν αγορασμενο εκτος κινητης τηλεφωνιας δεν υπαρχουν αυτα και ειναι ποιο καλα ..

τι επιλογες εχω>?
πως μπορω να το κανω οπως ενα κανονικο S6 edge plus χωρις λογοτυπα και οτιδηποτε εχει η cosmote μεσα?

Σας ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

καντε τα τραμπα μεταξυ σας + ετσι θα δεις αν σ αγαπαει αν δεχτει χωρις πολλα πολλα με ενα σμπαρο δυο τρυγονια

• Like 5
Δημοσ.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κατεβασεις το λειτουργικο απο samMobile και να το περασεις με το Odin.

Εσυ αν εχεις το G928F θα πρεπει να κατεβασεις την εκδοση που λεει Greece.

Γιατι υπαρχει και η Greece(Cosmote)που μαλλον αυτη εχεις...

Οδηγο θα βρεις εδω http://www.insomnia.gr/topic/599508-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-unroot-downgrade-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-bootloop-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83/?do=findComment&comment=54637553

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα προσφατα αγορασα ενα κινητο  Samsung S6Edge plus

To οποιο το εχει και η κοπελα μου ακριβως το ιδιο με την διαφορα οτι το δικο μου μαλλον ηταν αγορασμενο απο  Cosmote

οταν ανοιγει μου δειχνει το λογοτυπο της Cosmote.

εχει διαφορα στο μενου πολυ ενοχλητικο στης κλησης και στα μηνυματα,

ενψ τις κοπελας μου που ηταν αγορασμενο εκτος κινητης τηλεφωνιας δεν υπαρχουν αυτα και ειναι ποιο καλα ..

τι επιλογες εχω>?

πως μπορω να το κανω οπως ενα κανονικο S6 edge plus χωρις λογοτυπα και οτιδηποτε εχει η cosmote μεσα?

Σας ευχαριστω πολυ

http://www.sammobile.com/firmwares/download/66612/G928FXXU2BPB6_G928FEUR2BPB6_EUR/

κατεβαζεις αυτο το λινκ κατω εχει οδηγιες με βιντεο

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ!

οποτε αν περασω αυτη την εκδοση φευγει το  Cosmote?

ναι αλλα οταν το δωσεις για σερβις αν χρειαστει πρεπει να περασεις το firmware της cosmote 
αλλιως εγγηυση γιοκ αν σε παρουν γραμμη
  • Like 2
Δημοσ.

καταλαβα ! Σας ευχαριστω πολυ παιδια θα το προσπαθησω !

Χρειαζεται να κανω ROOT το κινητο?

Οχι βεβαια...
Δημοσ.

Μια βοηθεια ακομα!
κατεβαζω την εκδοση που μου ειπατε και το  odin απλα βαζω το κινητο στον υπολογιστη και τα περναει? 

καποιο link για  odin να μην κανω λαθος για το S6 edge plus

Δημοσ.

ναι αλλα οταν το δωσεις για σερβις αν χρειαστει πρεπει να περασεις το firmware της cosmote

αλλιως εγγηυση γιοκ αν σε παρουν γραμμη

Με καθε επιφυλαξει αυτο που λες δεν ισχυει γιατι KNOX δεν εχει γραψει.

Επισης περναει επισημο Firmwares οποτε δεν θα πρεπει να εχει θεμα...

Μια βοηθεια ακομα!

κατεβαζω την εκδοση που μου ειπατε και το odin απλα βαζω το κινητο στον υπολογιστη και τα περναει?

καποιο link για odin να μην κανω λαθος για το S6 edge plus

Ειναι για ολα τα Samsung.

Εδω ειναι http://www.insomnia.gr/topic/599503-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-odin-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-heimdall-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5/?do=findComment&comment=54637428

Δημοσ.

Και τι περιμενες να κατεβει γρηγορα!!!

Αυτο ετσι ειναι,πρεπει να περιμενεις....

• Like 1
Δημοσ.

Ψαξε στο xda ολο και καμια αλλη εκδοση unlocked uk συνηθως θα εχουν ανεβασει σε κανα cloud. Οποτε θα κατέβει αμεσως.

Κάνε search s6 edge plus xda και άρχισε να ψάχνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...