fsbmaniac Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 iPhone 6s antenna reception issues .Google it και θα δείτε ποσό κορυφαίο είναι. Ή αυτονομία του ?Απαράδεκτα πράγματα
Razor333 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΕΞΕΧΕΙ?! αχεμ, συγνώμη, συνεχίστε τον fanboyισμό σας. Με τοσο μικρο παχος συσκευης δυο ενδεχομενα παιζουν ή κανουν ολη την συσκευη πιο χοντρη για να μην εξεχει η καμερα ή ριχνουν την ποιοτητα της καμερας. Νομιζω κανενας δεν θελει τιποτα απο τα δυο, οποτε η λυση ειναι αυτη, καρουμπαλο στην καμερα. Και μέχρι να βγει το 7... Β-Ε-Ν-Τ-Ο-Υ-Ζ-Α. Αναμενόμενο από τους clopycats. Octa-Core. Παιζει οι 8 πυρηνες του s7 να εχουν το ιδιο μεγεθος με τους 2 πυρηνες του 6s και μονο υπο συγκεκριμενες εφαρμοφες να αποδιδουν καλυτερα, αλλα τεσπα. Γενικα η συγκριση ειναι λιγο ψιλοακυρη, παει πρωτα και ανοιγει μενου και εφαρμογες της samsung, ε το εχασες το παιχνιδι εξαρχης. Επισης επικο comment απο κατω που λεει ''your finger goes faster with iphone'', ε ναι ρε φιλε ισχυει δεν ισχυει, χαλαρα μπορεις σε αυτο το συγκριτικο να βγαλεις οποιο θελεις πιο γρηγορο. Και κατι που παρατηρησα στην αρχη του video και υποθετοντας οτι το s7 edge δεν βγαινει σε 5.1'' πλεον, η apple πρεπει να μαζεψει το μεγεθος, αν θελει να δωσει σημαντικο κινητρο να παει κοσμος στο ακριβοτερο 5.5 και κινητρο σε οσους εχουν 6/6s plus να το αλλαξουν.
liberostelios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Με τοσο μικρο παχος συσκευης δυο ενδεχομενα παιζουν ή κανουν ολη την συσκευη πιο χοντρη για να μην εξεχει η καμερα ή ριχνουν την ποιοτητα της καμερας. Νομιζω κανενας δεν θελει τιποτα απο τα δυο, οποτε η λυση ειναι αυτη, καρουμπαλο στην καμερα. Για το iPhone, ιδίως, νομίζω ότι το πάχος είναι αστεία μικρό! Απλά περιορίζει την μπαταρία ενάντια στην "αισθητική" (η οποία ακυρώνετα, βέβαια, γιατί το 90% των χρηστών του βάζουν θήκη) και τελικά καταλήγεις με μικρότερη μπαταρία και κάμερα που εξέχει. Νομίζω ότι οι περισσότεροι συνειδητοποιημένοι χρήστες iPhone θα σου έλεγαν ότι δε θα είχαν κανένα πρόβλημα να παχύνει λίγο το κινητό για να έχουν καλύτερη μπαταρία και κάμερα που δεν εξέχει. Octa-Core. Καλό είναι να τελειώνετε με αυτό το επιχείρημα, είναι του ίδιου επιπέδου με το "τετραπύρηνο είναι καλύτερο από διπύρηνο"! Όχι δεν είναι, όπως δεν είναι το διπύρηνο χειρότερο από τετραπύρηνο. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι η μισή "μαγεία" του σούπερ-ντούπερ λειτουργικού συστήματος που λέγεται iOS βρίσκεται στο hardware, το οποίο η Apple "τουμπανιάζει" με μνήμη cache για να μπορεί να τρέχει τόσο ομαλά. Έτσι ο μέσος "ψαγμένος" χρήστης iOS έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι ζήτημα αποκλειστικά λογισμικού αυτό που συμβαίνει, ενώ στην πράξη απλά αγόρασε έναν επεξεργαστή με πολλή (και ακριβή) μνήμη cache. Προφανώς και το iOS έχει ένα επιπλέον θετικό, την ύπαρξη "μαντριού" με την οποία ελέγχει η μαμά-εταιρεία το τι θα τρέξει. Αλλά το βασικό είναι ότι αγόρασες έναν πανάκρινο επεξεργαστή και τον πλήρωσες. Το ότι είναι διπύρηνος ενώ ο άλλος είναι οκταπύρηνος, είναι συζήτηση που αφορά περισσότερο τους άσχετους με πληροφορική. Δεν υπαρχει ιχνος lag ουτε στο touchwiz απο περσι, Εχει βελτιωθει παρα πολυ. Διαφωνώ κάθετα σε αυτό. Έχω το Galaxy S6 και του έχω περάσει ελάχιστες εφαρμογές (το χρησιμοποιώ ως κάμερα, κυρίως) και το lag του είναι απαράδεκτο για συσκευή αυτής της αξίας και των χαρακτηριστικών! Το Nexus 4 που είχα έτρεχε σαφώς καλύτερα και, αν δεν ήταν η κάμερα, θα το κρατούσα ακόμα κι ας είναι κινητό 3,5 ετών. 1
Neg Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μακάρι να αλλάξει τουλάχιστον το βασικό μέγεθος της μνήμης γιατί με 16 όπως το 6s δεν κάνει τίποτα
Fotis13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μακάρι να αλλάξει τουλάχιστον το βασικό μέγεθος της μνήμης γιατί με 16 όπως το 6s δεν κάνει τίποτα Δεν ειναι το βασικο μεγεθος μνημης τα 16 ,το μινιμουμ ειναι ελεος . 2
zio10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Πρώτη φορά δεν θα έχει εντελώς νέα εμφάνιση από το s στο επόμενο (με εξαίρεση το πρώτο με το 3g) αν επιβεβαιωθούν οι φήμες πάντως.
lagman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 θα ειναι καλυτερο ως προς τι?γτ γενικα να ξερεις στην πρακτικοτητα δεν ειναι οταν το android μπορω να το κανω οπως θελω κλπ κλπ ουτε στα updates που δεν γυρνας ευκολα πισω και αν πας ενα βημα μπροστα και εχεις παλιο κινητο δεν παει μια. εχεις δουλεψει s2-s3 με μια καλη ρομ να δεις αν ακομα εχουν θεμα? δεν εχουν και ειναι κινητα του 2011-2012 ενω τα iphone τα παλια που ξεκιναγαν απο 700€ εχουν. η μηπως δεν εισαι power user για να κανεις root και θες η συσκευη σου να λειτουργει "out of the box"?α ξεχασα προτιμας να αγοραζεις νεο τηλεφωνο καθε χρονο. και μην ξεχνας πια τα android δεν λαγγαρουν καθολου. το θεμα ειναι να αγοραζουμε ενα smartphone που τα κανει ολα, ειναι πρακτικο, ειναι ΦΤΗΝΟ και δεν κολλαει. με το iphone δεν επιτυχανουμε αυτο ουτε ακομα και με το s5-s6, g4, note κλπ. οσοι απο εσας θελετε να δινετε αν εχετε χρηματα σε τηλεφωνα εχει καλως και μπραβο σας. (και εγω γουσταρω να αγοραζω μηχανικα πληκτρολογια και υδροψηξεις αλλα δεν λεω σε ολο τον κοσμο ποσο καλυτερο equipment εχω γτ ειμαι απλα enthusiast οπως και εσεις με τα ακριβα κινητα). αλλα δεν παυει να ειναι ενα smartphone με τις ιδιες δυνατοτητες καθε χρονο (και το iphone και οι ναυαρχιδες των android). ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΩΔΗ ΛΟΓΟ. οσοι ειχαν s3, nexus 4, nexus 5,g2, και παει λεγοντας καταλαβαν πως καθε νεο μοντελο ηταν απλα πιο ακριβο και πανομοιοτυπο με τα δικα τους ενω πηραν ενα smartphone που το χουν 2-3 χρονια και ακομα δεν εχει τιποτα. (κατοχος g2. smooth και μεγαλη μπαταρια σαν την πρωτη μερα) Έτσι όπως γράφεις έχω την εντύπωση πως δεν είχες ποτέ στην κατοχή σου iphone. Α ξέχασα δεν μπορείς να αγοράσεις παλιότερο και φθηνότερο iphone δε θα μπορείς να πουλήσεις μόστρα . Επειδή όμως το ζητάει ο οργανισμός σου σε πληροφορώ ότι σχεδόν όλα τα Android δεν είναι συμβατά με το Ford Sync πράγμα που σημαίνει όταν δέχεσαι μια κλήση μέσω Bluetooth παίζεται εάν θα μπορέσεις να μιλήσεις. Επειδή είχα το iphone 4 έγραφε πολύ καλύτερο ήχο σε συναυλίες από LG G2, Nexus 5 , Samsung galaxy s5 κλπ Μην λες για custom rom όταν οι official rom έχουν bugs.Είπαμε να χρησιμοποιούμε τα smartphones άλλα όχι να γίνουμε betatesters στο xda. Χρησιμοποιώ smartphones από εποχή Windows mobile 6.5 Την χειρότερη εμπειρία χρήσης την είχα με Nexus 5, Την καλύτερη εμπειρία χρήσης την είχα με το iphone 4. Τώρα έχω lg g2 και η επόμενη συσκευή θα είναι iphone για λόγους συμβατότητας,εμπειρία χρήσης,αξία μεταπώλησης,περισσότερες επιλογές σε αξεσουάρ κλπ κλπ 2
lagman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 εφοσον μιλαμε για iphone, καλο ειναι να κοιταμε αντιστοιχα και τις ναυαρχιδες των android, και οχι την σαβουρα, και φυσικα το implementation που εχει κανει η καθε εταιρεια στο android. παρε συγκρινε για παραδειγμα ενα iphone και ενα HTC M9 και ψαξε να βρεις lag. πιο πιθανο ειναι να λαγκαρει το iOS παρα το HTC Sense. το οτι η samsung εχει lag λογω UI, δεν σημαινει οτι ισχυει για ολες τις εταιρειες και για ολα τα μοντελα. Είδα και τη Ναυαρχίδα την απόλυτη εμπειρία του Android το Nexus 5 που έβαζα δημοφιλή εφαρμογές και ήταν ξεχειλωμένες για άλλες οθόνες... Το πιο εύκολο πράγμα είναι να πάρεις μια ναυαρχίδα Android συσκευή και να αρχίζεις να σημειώνεις bugs στο λειτουργικό και τις εφαρμογές. 1
applesnk Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Όχι δεν έχω iPhone. Είχα το 4s. Αλλά έχω Ford. Και το πρόβλημα που λες δεν υπάρχει. Ρομ περνάμε στα παλιά κινητά για να τα κρατήσουμε ακόμα εν ζωή. Πάρε οποίο Android θες σήμερα και βάλε το launcher της αρεσκείας σου... Δεν θα κολλήσει. Το ότι σε nexus 5 είχες άσχημη εμπειρία χρήσης τι να σου απαντήσω σε αυτό? Δλδ τι δεν σ άρεσε σε ένα από τα πιο vfm κινητά ever.? Τα σχόλια σου είναι αβασιμα. Ο κόσμος θέλει κινητά vfm. Όχι ότι έχω με 700 ευρω να έχω και με 300.να πάρω s6 και iPhone για να δω τι παραπάνω από το g2 μου? Κάμερα? Είχα iPhone 4 και το μετάνιωσα άπειρα. Το άλλαξα με s3 ακόμα ζει και βασιλεύει και δεν έδωσα 500+.
Chocobo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Πως να το κρατησει καποιος 5 χρονια οταν οι αναβαθμίσεις το κανουν ποιο αργό και απο φθηνό android Τι android τι ios.....εγώ απλά δεν ξανακάνω update σε κανένα. 1
lagman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Όχι δεν έχω iPhone. Είχα το 4s. Αλλά έχω Ford. Και το πρόβλημα που λες δεν υπάρχει. Ρομ περνάμε στα παλιά κινητά για να τα κρατήσουμε ακόμα εν ζωή. Πάρε οποίο Android θες σήμερα και βάλε το launcher της αρεσκείας σου... Δεν θα κολλήσει. Το ότι σε nexus 5 είχες άσχημη εμπειρία χρήσης τι να σου απαντήσω σε αυτό? Δλδ τι δεν σ άρεσε σε ένα από τα πιο vfm κινητά ever.? Τα σχόλια σου είναι αβασιμα. Ο κόσμος θέλει κινητά vfm. Όχι ότι έχω με 700 ευρω να έχω και με 300.να πάρω s6 και iPhone για να δω τι παραπάνω από το g2 μου? Κάμερα? Είχα iPhone 4 και το μετάνιωσα άπειρα. Το άλλαξα με s3 ακόμα ζει και βασιλεύει και δεν έδωσα 500+. Θα έπρεπε να σε προβληματίζει το γεγονός ότι δεν βρίσκεις πλεονεκτήματα... Δε θέλω να σε προσβάλω αλλά αν εσύ δεν βρίσκεις πλεονεκτήματα η μειονεκτήματα σε μια συσκευή δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Μια και το τραβάει ο οργανισμός σου συνεχίζω με link πως ξεφτιλίζει ένα iphone 4 το nexus 5 και το G2 σε συναυλίες. Nexus 5 G2 Iphone 4 Samsung galaxy S5 awful concert audio Θα σου βάλω και άλλα link δεν έχω τελειώσει, θα ήθελα να μου πεις τι σου δουλεύει σωστά με το ford και το bluetooth. Known Issues Nexus 5 Υπήρχαν παρτίδες Nexus 5 που είχαν θέμα με το gps πέτυχα αυτή. Το Gps έχανε το σήμα στα καλά καθούμενα. Προβλήματα με το wifi Άπειρα σκασίματα σε εφαρμογές. Εννοείτε δοκίμασα και cyanogen με προβλήματα φυσικά. Επειδή πήγα στον επίσημο αντιπρόσωπο της Ford λύση δεν υπάρχει, μάλιστα ανοίξανε site συμβατότητας με το Ford sync οπου στην αρχική έκδοση του site αναφέρανε τη λειτουργία hands free και οι περισσότερες android συσκευές δεν είναι συμβατές. Όταν συνδέεται με bluetooth η συσκευή ξεκινάει αυτόματα και παίζουν τα μουσικά κομμάτια της συσκευής στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου ως εδώ καλά. Την ώρα που ακούς μουσική μπορεί να δεχθείς κλήση,σταματάει η μουσική πατάς από το χειριστήριο να απαντήσεις τη κλήση και δεν ακούγεται τίποτα , κλείνει η γραμμή σε καλούν ξανά μπορείς να μιλήσεις από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Τα προβλήματα με τις κλήσεις είναι σίγουρα αλλά random και φυσικά προβλήματα είχα και με το Nexus 5. Μουσική, κλήσεις μεσω bluetooth και Ford Sync δεν λειτουργούν σωστά σε αντίθεση με iphone 4 που λειτουργούσαν όλα άψογα.
paulchro Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Κρίμα που θα το πω αλλά, μήπως αρχίζει ο κατήφορος για τα iPhone; Γιατί το ίδιο design; Δεν είδαν τις πωλήσεις του 6s; Αφού έχουν καταλάβει τι θέλουν οι καταναλωτές! Δεν αμφιβάλλω πως θα είναι και πάλι top σαν τηλέφωνο αλλά και πάλι...δεν. Καθε χρονια τα ιδια.... 1
allure_boy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δηλαδή έχεις το 4S ? γιατι κακο ειναι να εχει κανεις το 4ς ; κηνιταρα ηταν .. το ειχα και εγω και τωρα εχω 5ς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα