Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας
έχουμε πρόβλημα με το κινητό της κοπέλας μου (Samsung Galaxy S4 i9505) , μας κάνει κάτι περίεργα από όταν κάναμε την αναβάθμιση στο android 5

μερικές φόρες σταματάει ο ήχος γενικά ούτε μουσική μπορώ να ακούσω, ούτε το τηλέφωνο χτυπάει, ούτε το ξυπνητήρι, και αν τύχη και το ακούσουμε από δόνηση και το σηκώσουμε ο άλλος δεν ακούγεται για να το διορθώσουμε αυτό πρέπει ΜΟΝΟ να το απενεργοποιήσουμε τελείως (με την επανεκκίνηση δεν διορθώνεται)

κολλάει πολύ το κινητό (όταν το πιάσει η τρελά) πχ και στην συλλογή να είμαι για φώτο η γενικά οτι και να γίνει κολλάει και περιμένουμε να συνέρθει

κάνει επανεκκινήσεις μόνο του (μερικές φόρες κάνει επανελιμενες επανεκκινήσεις πριν καν βάλουμε το Pin ώσπου ξελιγώνεται η μπαταριά)

να πω ότι το έχουμε κάνει τουλάχιστον 2 με 3 φόρες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το "recovery mode" με φορματ και έτσι που σου έχει

γενικά το κινητό κάποιες φόρες δεν είναι για χρίση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με αυτό και μας έχει τύχη φυσικά και σε σημείο που το είχαμε ανάγκη και δεν ξέραμε τι να κάνουμε

αν θυμηθώ κάτι παραπάνω η αν θέλετε κάτι παραπάνω να πω για να καταλάβετε και να μπορέσετε να βοηθήσετε πείτε μου ή θα γράψω πιο μετά

ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση γιατί δεν παλεύεται άλλο :(

Δημοσ.

Γεια σας

έχουμε πρόβλημα με το κινητό της κοπέλας μου (Samsung Galaxy S4 i9505) , μας κάνει κάτι περίεργα από όταν κάναμε την αναβάθμιση στο android 5

μερικές φόρες σταματάει ο ήχος γενικά ούτε μουσική μπορώ να ακούσω, ούτε το τηλέφωνο χτυπάει, ούτε το ξυπνητήρι, και αν τύχη και το ακούσουμε από δόνηση και το σηκώσουμε ο άλλος δεν ακούγεται για να το διορθώσουμε αυτό πρέπει ΜΟΝΟ να το απενεργοποιήσουμε τελείως (με την επανεκκίνηση δεν διορθώνεται)

κολλάει πολύ το κινητό (όταν το πιάσει η τρελά) πχ και στην συλλογή να είμαι για φώτο η γενικά οτι και να γίνει κολλάει και περιμένουμε να συνέρθει

κάνει επανεκκινήσεις μόνο του (μερικές φόρες κάνει επανελιμενες επανεκκινήσεις πριν καν βάλουμε το Pin ώσπου ξελιγώνεται η μπαταριά)

να πω ότι το έχουμε κάνει τουλάχιστον 2 με 3 φόρες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το "recovery mode" με φορματ και έτσι που σου έχει

γενικά το κινητό κάποιες φόρες δεν είναι για χρίση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με αυτό και μας έχει τύχη φυσικά και σε σημείο που το είχαμε ανάγκη και δεν ξέραμε τι να κάνουμε

αν θυμηθώ κάτι παραπάνω η αν θέλετε κάτι παραπάνω να πω για να καταλάβετε και να μπορέσετε να βοηθήσετε πείτε μου ή θα γράψω πιο μετά

ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση γιατί δεν παλεύεται άλλο :(

Θα πρότεινα να μπεις εδώ και να κατεβάσεις το τελευταίο firmware της συσκευής. Στο τελευταίο στάδιο πριν το download σου λέει και τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσεις μέσω ODIN (tool για να περάσεις το αρχείο). 

Υπόψιν το site απαιτεί να φτιάξεις free λογαριασμό για να κατεβάσεις το οτιδήποτε.

Με όλη αυτή την διαδικασία καταφέρνουμε να κάνουν clean install όλο το android από την αρχή και λογικά θα λύσει τα όποια προβλήματα έχεις εφόσον αυτά είναι θέμα software και όχι hardware.

Δημοσ.

Θα πρότεινα να μπεις εδώ και να κατεβάσεις το τελευταίο firmware της συσκευής. Στο τελευταίο στάδιο πριν το download σου λέει και τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσεις μέσω ODIN (tool για να περάσεις το αρχείο). 

Υπόψιν το site απαιτεί να φτιάξεις free λογαριασμό για να κατεβάσεις το οτιδήποτε.

Με όλη αυτή την διαδικασία καταφέρνουμε να κάνουν clean install όλο το android από την αρχή και λογικά θα λύσει τα όποια προβλήματα έχεις εφόσον αυτά είναι θέμα software και όχι hardware.

ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση :)

το κινητό ειναι (Εκδοση βασικου φασματος) I9505XXUHOJ2 και το mist black (αν παίζει ρόλο ) android 5.0.1 όποτε με το πρώτο {2015-12-03 Greece (Black Edition) 5.0.1 I9505XXUHOJ2 I9505YXYHOJ1} θα είμαι οκ να κατεβάσω?

να υποθέσω οτι δεν θέλει root την συσκευή για αυτό σωστά?

μετά θα θελήσω να το κάνω Root δεν θα επηρεάσει σε κάτι λογικά ε? (για να ψάξω τον τρόπο)

ευχαριστώ πολύ και πάλι

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση :)

το κινητό ειναι (Εκδοση βασικου φασματος) I9505XXUHOJ2 και το mist black (αν παίζει ρόλο ) android 5.0.1 όποτε με το πρώτο {2015-12-03 Greece (Black Edition) 5.0.1 I9505XXUHOJ2 I9505YXYHOJ1} θα είμαι οκ να κατεβάσω?

να υποθέσω οτι δεν θέλει root την συσκευή για αυτό σωστά?

μετά θα θελήσω να το κάνω Root δεν θα επηρεάσει σε κάτι λογικά ε? (για να ψάξω τον τρόπο)

ευχαριστώ πολύ και πάλι

Οχι με τον οδηγο που σου εδωσα πας σε Official rom.

Και ρουταρισμενο να ειναι χανεται.

Μετα αν θες το ξανα ρουταρης κανονικα.

Σου εχω και οδηγο για root χωρις να γραψει το KNOX.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364799

Δημοσ.

Οχι με τον οδηγο που σου εδωσα πας σε Official rom.

Και ρουταρισμενο να ειναι χανεται.

Μετα αν θες το ξανα ρουταρης κανονικα.

Σου εχω και οδηγο για root χωρις να γραψει το KNOX.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364799

ευχαριστώ πολύ δεν είχα προσέξει την απάντηση σου :)

ήθελα να ρωτήσω αν είναι οκ να κατεβάσω το {2015-12-03 Greece (Black Edition) 5.0.1 I9505XXUHOJ2 I9505YXYHOJ1}  μιας και το κινητο μου ειναι (Εκδοση βασικου φασματος) I9505XXUHOJ2 και το mist black (αν παίζει ρόλο ) android 5.0.1? (μην έχω κανένα πρόβλημα φοβάμαι γιατί δεν το έχω ξανά κάνει) το έβαλα φυσικά να κατεβαίνει γιατί θα με πάρει κάνα 2ωρο μέχρι να το κατεβάσει :/ άλλα αν δεν είναι "συμβατό" να κοιτάξω για άλλο

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ δεν είχα προσέξει την απάντηση σου :)

ήθελα να ρωτήσω αν είναι οκ να κατεβάσω το {2015-12-03 Greece (Black Edition) 5.0.1 I9505XXUHOJ2 I9505YXYHOJ1} μιας και το κινητο μου ειναι (Εκδοση βασικου φασματος) I9505XXUHOJ2 και το mist black (αν παίζει ρόλο ) android 5.0.1? (μην έχω κανένα πρόβλημα φοβάμαι γιατί δεν το έχω ξανά κάνει) το έβαλα φυσικά να κατεβαίνει γιατί θα με πάρει κάνα 2ωρο μέχρι να το κατεβάσει :/ άλλα αν δεν είναι "συμβατό" να κοιτάξω για άλλο

Και αλλη να κατεβασεις το ιδιο ειναι.

Αρκει να ειναι για το συγκεκριμενω μοντελο.

Δημοσ.

α δηλαδή αρκεί να είναι για το GT-i9505 και δεν υπάρχει θέμα? δεν το ήξερα μια χαρά :) (παλιά που είχα ασχοληθεί με όχι smartphone νομίζω έπρεπε να είναι ίδιο γιαυτό και μπερδεύτηκα και εδω :) ) ευχαριστώ  πολύ για την βοήθεια σας! σήμερα μαζεύω ότι χρειάζομαι και το περνάω μπας και σωθούμε και ξανά έχουμε ένα κινητό που να μπορούμε τουλάχιστον να μιλάμε στο τηλ
ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

Ναι του GT-i9505 να ειναι.

Θεμα δεν θα εχεις και απο αλλη χωρα ας ειναι,αρκει να εχει Ελληνικα που στην προκειμενει περιπτωσει πρεπει να ειναι απο Ευρωπαϊκη χωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...