Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα αλλάξει τον κωδικό στο wifi και το laptop έμεινε με τον παλιό, θέλω να αφαιρέσω το δίκτυο και να το κάνω αναζήτηση ξανά άλλα δεν θυμάμαι από που να το κάνω σε windows 7.

Δημοσ.

Είχα αλλάξει τον κωδικό στο wifi και το laptop έμεινε με τον παλιό, θέλω να αφαιρέσω το δίκτυο και να το κάνω αναζήτηση ξανά άλλα δεν θυμάμαι από που να το κάνω σε windows 7.

Δεξί κλικ κάτω δίπλα στην ώρα στο εικονίδιο του WiFi, άνοιγμα κέντρου δικτύου, πάνω αριστερά διαχείριση δικτύων WiFi, κάνεις κατάργηση αυτό που θες και είσαι έτοιμος.

Οι οδηγίες μπορεί να παρεκκλίνουν λίγο στα ονόματα των επιλογών γιατί δεν είμαι από pc αυτή την στιγμή.

Δημοσ.

Οι οδηγίες μπορεί να παρεκκλίνουν λίγο στα ονόματα των επιλογών γιατί δεν είμαι από pc αυτή την στιγμή.

Γαμώτο έχω windows 8 και το θέμα είναι πως θέλω να το εξηγήσω σε έναν γνωστό μου που έχει windows 7.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν ψαξει για network and sharing center ή αμα παει στο εικονιδιο της συνδεσης και κανει δεξι κλικ εχει συνηθως το network and sharing center.αμα μπει μεσα εχει manage wireless networks.απο εκει σβηνεις το δικτυο ή μπορεις να το κανεις edit και να αλλαξεις τον κωδικο.\

https://technet.microsoft.com/en-us/library/gg252588%28v=ws.10%29.aspx?f=255&MSPPError=-2147217396

Δεξί κλικ κάτω δίπλα στην ώρα στο εικονίδιο του WiFi, άνοιγμα κέντρου δικτύου, πάνω αριστερά διαχείριση δικτύων WiFi, κάνεις κατάργηση αυτό που θες και είσαι έτοιμος.

μια χαρα τα εγραψες .σωστος εισαι.και σε google να το ψαξει θα το βρει.

Γαμώτο έχω windows 8 και το θέμα είναι πως θέλω να το εξηγήσω σε έναν γνωστό μου που έχει windows 7.

σου το εγραψα και εγω στα αγγλικα αμα εχει αγγλικα.αλλιως ας βαλει το παλιο password να μπει στο ιντερνετ και μπες με team viewer να του το σβησεις.η ας μπει με καλωδιο αν μπορει και μπαινεις και του το φτιαχνεις εσυ.ή ας το googlarei απο ενα κινητο πως κανει remove wireless network windows 7 και θα βγαλει 100 link σαν αυτο που σου βαλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...