Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έφεραν δώρο πριν 6 μήνες ένα Samsung Galaxy S6 edge από Dubai.Πριν λίγες μέρες μου έπεσε νερό στο τηλέφωνο.Επειδή βρίσκομαι επαρχία και δε μπορούσα να το πάω άμεσα στο service το απενεργοποίησα,το έβαλα σε σακούλα με ρύζι κλπ.Σήμερα το πήγα στο επίσημο service της samsung.Με είχαν 40 λεπτά και περίμενα για να μου πουν τελικά,αφού έλεγξαν το ΙΜΕΙ,ότι επειδή είναι από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν πρόκειται να φτιάξουν το τηλέφωνο,όυτε καν να δουν αν έχει οξειδωθεί η πλακέτα.Τους είπα ότι δε με ενδιαφέρει η εγγύηση ή κατι τέτοιο αλλά έστω να το δουν και μου απάντησαν αρνητικά.Πήρα τηλέφωνο και στα κεντρικά της Samsung και η απάντηση τους ήταν:Είμαστε σοβαρή εταιρία να πάτε να το φτιάξετε από εκεί που το πήρατε.Απαράδεκτη εταιρία κατά τη γνώμη μου.Δεν πρόκειται να ξαναδούν ούτε cent από εμένα.Καμιά βοήθεια για το τι να κάνω;

Δημοσ.

το πιο πιθανο ειναι να μην ανοιξει ποτε ξανα και η επισκευη του να στοιχιζει οσο ενα νεο s6. οποτε προχωρα παρακατω και παρε αλλη μαρκα

Δημοσ.

To κινητό ανοίγει και δουλεύει αλλά κάποιες φορές σβήνει και γενικά η ένδειξη της μπαταρίας είναι ότι να ναι...Μπορεί να θέλει είτε μία αλλαγή μπαταρίας είτε να έχει οξειδωθεί η πλακέτα.Θα το πάω στο irepair και ο θεός βοηθός.Ποτέ ξανά samsung.

Δημοσ.

Μαλλον επεσες σε υπαλληλο που ειχε τις κακες του.Δοκιμασε κ σε καποιο αλλο "επισημο" κ αν δεν -που δεν- πηγαινε το σε κανα σερβις συνοικιακο.Πολυ πιθανον να κανεις τη δουλεια σου κ πολυ οικονομικοτερα μιας κ τα "επισημα" δεν ασχολουνται με επισκευες πλακετων κλπ,αλλα απευθειας αντικαταστασης ανταλλακτικου,μετακυλωντας το κοστος στον πελατη.

• Like 1
Δημοσ.

Μου έφεραν δώρο πριν 6 μήνες ένα Samsung Galaxy S6 edge από Dubai.Πριν λίγες μέρες μου έπεσε νερό στο τηλέφωνο.Επειδή βρίσκομαι επαρχία και δε μπορούσα να το πάω άμεσα στο service το απενεργοποίησα,το έβαλα σε σακούλα με ρύζι κλπ.Σήμερα το πήγα στο επίσημο service της samsung.Με είχαν 40 λεπτά και περίμενα για να μου πουν τελικά,αφού έλεγξαν το ΙΜΕΙ,ότι επειδή είναι από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν πρόκειται να φτιάξουν το τηλέφωνο,όυτε καν να δουν αν έχει οξειδωθεί η πλακέτα.Τους είπα ότι δε με ενδιαφέρει η εγγύηση ή κατι τέτοιο αλλά έστω να το δουν και μου απάντησαν αρνητικά.Πήρα τηλέφωνο και στα κεντρικά της Samsung και η απάντηση τους ήταν:Είμαστε σοβαρή εταιρία να πάτε να το φτιάξετε από εκεί που το πήρατε.Απαράδεκτη εταιρία κατά τη γνώμη μου.Δεν πρόκειται να ξαναδούν ούτε cent από εμένα.Καμιά βοήθεια για το τι να κάνω;

που ειναι το απαραδεκτο? επειδη ασχολουνται μονο με μοντελα που εισαγουν? ολες ετεριες ετσι ειναι και ηταν

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω συμφωνω με το παραπανω.Ειναι μοντελο απο χωρα που δεν καλυπτεται στην εγγυηση αρα που ειναι το κακο της υποθεσης?

• Like 1
Δημοσ.

To κινητό ανοίγει και δουλεύει αλλά κάποιες φορές σβήνει και γενικά η ένδειξη της μπαταρίας είναι ότι να ναι...Μπορεί να θέλει είτε μία αλλαγή μπαταρίας είτε να έχει οξειδωθεί η πλακέτα.Θα το πάω στο irepair και ο θεός βοηθός.Ποτέ ξανά samsung.

Πηγαίνετε το σε ένα  service εκτός εταιρίας μπορεί να το γλυτώσεις με μικρο κόστος. 

• Confused 1
Δημοσ.

Απ ό,τι κατάλαβα ο πόστερ είχε θέμα με το οτι δεν κοίταξαν γενικά το κινητό ανεξαρτήτως της εγγύησης. Πόσο φθηνότερο ήταν στο Dubai το S6 edge για να το κάνουν δώρο από το να το αγοράσουν από ΕΕ; Πάντως η ευρωπαϊκή Samsung δεν έχει καμία υποχρέωση να επισκευάσει συσκευή που προοριζόταν για την Ασία.

Δημοσ.

Αναγκαστικα πηγαινε σε σερβις εκτος επισημης αντιπροσωπειας που θα παρεις και καλυτερη τιμη λογικα κ θα δεχτουν την επισκευη.

Δημοσ.

Εδω που τα λεμε ειναι εντελως ακυρη λογικη αυτη..Επειδη ειναι αγορασμενο απο αλλη χωρα κανουν λες κ τους πηγες κανα Sony ξερω γω..Κ μεχρι προτεινος το εκαναν κ για τα εντος ευρωπης ολες οι αντιπροσωπειες οχι μονο αυτοι..Λες κ ο αντιπροσωπος σχετιζεται με το καθε σκρουτζομαγαζο που κανει εισαγωγη κ πρεπει να τον καλυπτει η οχι.Απτη στιγμη που λεει samsung κ ειναι γνησιο τελος.

Δημοσ.

Εδω που τα λεμε ειναι εντελως ακυρη λογικη αυτη..Επειδη ειναι αγορασμενο απο αλλη χωρα κανουν λες κ τους πηγες κανα Sony ξερω γω..Κ μεχρι προτεινος το εκαναν κ για τα εντος ευρωπης ολες οι αντιπροσωπειες οχι μονο αυτοι..Λες κ ο αντιπροσωπος σχετιζεται με το καθε σκρουτζομαγαζο που κανει εισαγωγη κ πρεπει να τον καλυπτει η οχι.Απτη στιγμη που λεει samsung κ ειναι γνησιο τελος.

ειναι διαφορετικη εκδοση δεν εχουν ουτε λογισμικο να επεβεβεοσει την βλαβη, ουτε προσωπικο να την εντοπίσει δεν γινετε να τον εξυπηρετήσουν επισιμα.... ανεπισημα εκτος εταιριας δεν αναλαμβανουν εχουν τετοια συμφωνια που την ειδες την ακυρη λογικη?

Δημοσ.

Όταν λες μέχρι πρότινος οτι δεν δέχονταν να είναι αγορασμένο από άλλη χώρα εντός ΕΕ για πότε λες; Στις μόνες περιπτώσεις που δεν το επισκεύαζαν ήταν αν δεν γινόταν επίσημη εισαγωγή στη χώρα μας, ωστόσο ήταν και είναι υποχρεωμένοι να το στείλουν στη χώρα προέλευσης για επισκευή εφόσον είναι εντός ΕΕ γιατί η εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...