Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικά βλέπω λίγο στην αρχή κάθε φορά και μετά κλείνω και φεύγω. 80% νομίζω ότι η Πόπη Παπαμιχαήλ (η γυναίκα του γκρουπ) πετάει κουτσομπολίστικα και κατινίστικα σχόλια, κακίες, κλπ. Κι έχει και το ύφος να λέει ατάκες σαν: "Θα πω κι ας μου κάνουν μήνυση...". Οι άλλοι ή την φιλτράρουν μερικές φορές γιατί πετάγεται συνέχεια ή της μιλάνε λίγο, αλλά γενικά δεν την μπορώ.
~mxls~ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Και ξανά απαράδεκτος ο Μαξ. Αυτή τη φορά όμως δεν γλύτωσε την ποινή.
panos2171 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 To κουλό είναι ότι δώσαν ποινή και στο Φέττελ για κάτι που ναι μεν κατηγορούσε αλλά στην προκειμένη περίπτωση αναγκάστηκε να κάνει γιατί α) ο Φερστάπεν για άλλη μια φορά απέδειξε την αλήτικη συμπεριφορά του απέναντι στους άλλους αγωνιζόμενους και β) έγραψε στα @@ του την ίδια του την ομάδα. Οι αγωνοδίκες πάντως τα έχουν κάνει παντελώς μαντάρα φέτος.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Άντε, και από του χρόνου, πάλι Ferrari power! (έτσι λέω κάθε χρονιά... ) ΥΓ. Όχι, δεν παίρνω λεφτά, αλλά 1000 φορές καλύτερα ο ΟΤΕ που μιλάνε 2 άτομα και φέρνει πιο πολύ στα παλιά, παρά η φαρμακόγλωσσα της ΕΡΤ, εκτός αν την έβγαλαν, αλλά έχω να δω μήνες πια από εκεί.
Raikkonen86 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πιστεύω θα τους αλλάξουν για του χρόνου... Θα έρθουν ξανά Σειταν, Πουρναρακης κλπ. Νταξει καλή η φάρσα για φέτος αλλα χορτασαμε...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Είσαι σίγουρος ότι θα αλλάξουν; 1
vrwmiaris Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Προτιμώ να μην τα πάρει κανένας για του χρόνου παρά να πληρώνω αυτούς στην ΕΡΤ. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Rosberg announces his retirement from F1 racing
~mxls~ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Όχι ρε φίλε, δεν το περίμενα. Πολύ νέος για κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα