Προς το περιεχόμενο

F1 2016 Season

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας πει κάποιος στον μικρό ολλανδο ότι η φορμουλα 1 δεν είναι συγκρουομενα...

Οι αγωνοδικες πρέπει να είναι υπο την επιρεια ναρκωτικών ουσιών...

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτοί που έκαναν περιγραφή είναι οι ίδιοι σε κάθε αγώνα ή μπορεί κάποια στιγμή να τύχουν και άτομα που να μην τρολάρουν;

Δημοσ.

Τότε θα πρότεινα να τους άλλαζαν μια φορά, επιλέγοντας όμως αυτή τη φορά, άτομα σχετικά και χωρίς τόσα μεγάλα προβλήματα μυωπίας.

Δημοσ.

Ίσως το πιο τρανταχτό ήταν που σε ένα συμβάν με 3 εμπλεκόμενα μονοθέσια, αντί να δουν τι το προκάλεσε (ο Φέτελ που έστριψε άτσαλα πέφτοντας πάνω στον Ράικονεν) για να βρουν ποιος έφταιγε, έριχναν το φταίξιμο στον τρίτο και άτυχο της παρέας (Φερστάπεν, που ήταν κι αυτός δίπλα στον Ράικονεν). Αν στην φάση, δεν υπήρχε ο Φέτελ, δεν θα γινόταν τίποτα. Αν δεν υπήρχε ο Φερστάπεν, πάλι θα υπήρχε σύγκρουση.

Έπειτα από καμιά 20ρια ριπλέι από όλες τις πιθανές λήψεις, που το έδειχναν ξεκάθαρα, αυτοί εκεί... κολλημένοι... να μετράνε αντίστροφα την ποινή του Ολλανδού από τους αγωνοδίκες, που ποτέ δεν ήρθε.

Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι το φταιξιμο ηταν ξεκάθαρα του Φερσταπεν. Τέτοια βουτιά με το μονοθέσιο πάνω στα κερμπ δεν κάνεις. Αμα έπαιζε gran turismo οκ αλλα στην f1 οχι. Δηλαδή τι προσπάθησε να κάνει απο την στιγμή που τον είχαν περάσει καθαρά και ο Raikkonen και ο Vettel?

Δημοσ.

Εμένα μου έκανε τρομερά αρνητική εντύπωση η κίνηση του Μαξ στον Κίμι εκ των υστέρων.

Στο τέλος της ευθείας που βγάζει εκτός πίστας (les combes), αφού είχε προηγηθεί το χτύπημα.

Γενικά τραγικός ο Φερστάπεν σε αυτο το GP.

Δημοσ.

Σε πολλούς κάνει τρομερά αρνητική εντύπωση όταν αυτός που υποστηρίζουν προσπαθεί να προσπεράσει κάποιον που απλά υπερασπίζεται την θέση του αντί να πράξει σαν να είχε... μπλε σημαία.

Για μένα αρνητική εντύπωση, στην φάση που λες, έκανε η λέξη "λαθάκι" που ξεστόμισε κάποιος από τους εκφωνητές, θυμίζοντάς μου τις "διορθώσεις" του Τάκη, αναφερόμενος σε έναν συγκεκριμένο οδηγό, την στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι έκαναν οδηγικά λάθη. Αν δεν άντεχε την πίεση ο Φερστάπεν κι έκανε αυτός το λάθος, το "λαθάκι" θα γιντόταν από "απειρία" μέχρι "λαθάρα".

Δημοσ.

Άλλο το υπερασπιζομαι την θεση μου νορμαλ και αποδέχομαι ότι κάποιος με προσπερασε και αλλο το δεν με νοιάζει πόσα μονοθέσια θα βγάλω εκτός προκειμένου να μην χασω την θέση μου.

Δημοσ.

Σε πολλούς κάνει τρομερά αρνητική εντύπωση όταν αυτός που υποστηρίζουν προσπαθεί να προσπεράσει κάποιον που απλά υπερασπίζεται την θέση του αντί να πράξει σαν να είχε... μπλε σημαία.

Για μένα αρνητική εντύπωση, στην φάση που λες, έκανε η λέξη "λαθάκι" που ξεστόμισε κάποιος από τους εκφωνητές, θυμίζοντάς μου τις "διορθώσεις" του Τάκη, αναφερόμενος σε έναν συγκεκριμένο οδηγό, την στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι έκαναν οδηγικά λάθη. Αν δεν άντεχε την πίεση ο Φερστάπεν κι έκανε αυτός το λάθος, το "λαθάκι" θα γιντόταν από "απειρία" μέχρι "λαθάρα".

Στο προηγούμενο thread της Φ1 εδώ, είχα ποστάρει σε κάποιους αγώνες πόσο απίστευτος ήταν.

Πέρσι στο Σπα ξανά: http://www.insomnia.gr/topic/561806-f1-2015-season/page-3?do=findComment&comment=54230063

Υπάρχει και άλλη φάση που πάλι "έκοψε" σε ευθεία με κίνδυνο να καρφωθεί ο Κίμι με DRS πάνω του στην Kemmel.

Φέτος οδήγησε σαν αματέουρ σε F1 Pc Game, rules off. Εντελώς απαράδεχτος.

Και άσχετο: πόσο υποτιμημένος ο Ρικιάρντο;

Δημοσ.

Αν το πάθος του μικρού παραμείνει σε τέτοια επίπεδα, έχει όλα τα φόντα να θεωρηθεί διάδοχος του Σένα.

Για την Kemmel, κάποτε είχαν δικαίωμα να αλλάξουν μια φορά την γραμμή τους. Αν έπαψε να ισχύει, τότε συμφωνώ πως έπρεπε να τιμωρηθεί. Δεν μπορώ να διακρίνω αν έκοψε ο Φερστάπεν ή αν έκοψε ο Ράικονεν γιατί με drs και slipstream και το κλείσιμο θα έπεφτε πάνω του.

Ωραίος ο Ρικιάρντο.

Δημοσ.

Ο Φερσταπεν αυτην την περιοδο της καριερας του εχει αγνοια κινδυνου. Στον βωμο του Pure racing ( το οποιο πρεπει να ειναι παντα μεσα στα ορια των κανονισμων) κανει πολλες βλακιες, οι οποιες περνανε απαρατηρητες απο την fia και τους αγωνοδικες του εκαστοτε gp. Αν τον παρατηρησει καποιος απο το ντεπουτο μεχρι τωρα θα δει οτι πολλα απο τα "εκληπτικα προσπερασματα που απαιτουν θρασος" θα μπορουσαν ανετα να ειχαν καταληξει σε εγκαταληψη για τον ιδιο η τον αντιπαλο πιλοτο. Αλλα μεχρι ενος σημειου δικαιολογημενος λογο ηληκιας. Εμενα με νευριαζει το γεγονος οτι κανεις δεν δειχνει προθυμος να τον φερει στα ισια του.  Ουτε η Red Bull αλλα ουτε και ο πατερας του απο οτι φαινεται. Δεν γινεται ενα 18χρονο παιδακι ( κυριολεκτικα) να "βγαζει γλωσσα" σε πιλοτους επιπεδου Raikkonen , Vettel , Hamilton που ειναι παγκοσμιοι πρωταθλητες και εχουν φαει την formula 1 με το κουταλι ( ειδικα ο Raikkonen).  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...