nik5163 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Όπως αναφέρει και ο τίτλος, πότε πρέπει να ανοίξω το laptop και να το καθαρίσω; Το έχω λίγους μήνες μόνο και χωρίς υπερβολική χρήση.
george_gpu Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 καλημέρα , ανάλογα τη χρήση ( αν ειναι καθαρος ο χωρος π.χ) συνηθως κάθε 1 - 1 ,5 χρόνο ( + πάστα ) το καταλαβάινεις αν ζεσταίνετα εντονα και δεν βγάζει αέρα απο τις θυρίδες
ziaba Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Όπως αναφέρει και ο τίτλος, πότε πρέπει να ανοίξω το laptop και να το καθαρίσω; Το έχω λίγους μήνες μόνο και χωρίς υπερβολική χρήση. πριν ληξει η εγγυηση δεν το ανοιγουμε για κανεναν λογο
tsaptsap Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Καθε 6 μηνες ενα φυσημα στις γριλιες απο εξω προς τα μεσα Παστα 1 με 2 χρονια Σημειωτεον η παστα ξεραινεται γρηγοροτερα σε cpu και gpu με πολλα watt
nik5163 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Τι εννοείτε πάστα; σαν αυτή που έβαλα στην CPU του desktop; Και που ακριβώς την βάζω;
driverpit Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Όπως αναφέρει και ο τίτλος, πότε πρέπει να ανοίξω το laptop και να το καθαρίσω; Το έχω λίγους μήνες μόνο και χωρίς υπερβολική χρήση. Ναι σαν και αυτή που έβαλες στον επεξεργαστή του σταθερού σου υπολογιστή. Εξαρτάται από το laptop αν σου δίνει πρόσβαση στην ψήκτρα του επεξεργαστή για να το κάνεις μόνος σου. Μην το επιχείρησης μονός σου αν δεν γνωρίζεις. Εγώ στο δικό μου μια φορά τον χρόνο την αλλάζω την θερμοαγώγιμη πάστα. 1
nik5163 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Οπότε όταν έρθει η ώρα θα ψάξω κατά πόσο βγαίνει εύκολα/αναίμακτα η ψύκτρα του επεξεργαστή, διαφορετικά θα το καθαρίσω με απλό φύσημα αέρα. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας!
driverpit Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Οπότε όταν έρθει η ώρα θα ψάξω κατά πόσο βγαίνει εύκολα/αναίμακτα η ψύκτρα του επεξεργαστή, διαφορετικά θα το καθαρίσω με απλό φύσημα αέρα. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας! Δες το παρακάτω video πως αλλάζετε η θερμοαγώγιμη πάστα όταν σου δίνει πρόσβαση βγάζοντας μόνο το οπίσθιο καπάκι του laptop Η άλλη περίπτωση είναι να λύσεις ολόκληρο το laptop για να έχεις πρόσβαση στην ψήκτρα. 1
nik5163 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δες το παρακάτω video πως αλλάζετε η θερμοαγώγιμη πάστα όταν σου δίνει πρόσβαση βγάζοντας μόνο το οπίσθιο καπάκι του laptop Η άλλη περίπτωση είναι να λύσεις ολόκληρο το laptop για να έχεις πρόσβαση στην ψήκτρα. Ευχαριστώ, έχω το dell 5558 που ανοίγει το καπάκι του. Οπότε σε έξι μήνες με ένα χρόνο θα έχω δουλειά να κάνω...
SPANK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Κυρίως θα κοιτάς τις θερμοκρασίες σου να ξέρεις τι γίνεται και αμα υπάρχει θέμα θα φυσήξεις τις γρίλιες οπως ειπαν τα παιδιά και σε περίπτωση υπερθέρμανσης μονο θα μιλήσεις με αντιπροσωπεία
Ghost_Rider Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 εγω ευτυχως εχω το Energy Management και ειμαι καλυμμενος!
nik5163 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Κυρίως θα κοιτάς τις θερμοκρασίες σου να ξέρεις τι γίνεται και αμα υπάρχει θέμα θα φυσήξεις τις γρίλιες οπως ειπαν τα παιδιά και σε περίπτωση υπερθέρμανσης μονο θα μιλήσεις με αντιπροσωπεία Το θέμα είναι ότι αν δεν ανοίξω το καπάκι δεν θα μπορέσω να βάλω δίσκο SSD. Νομίζω δεν χάνεται η εγγύηση σε laptop DELL σε άνοιγμα -αρκεί φυσικά να μην γίνει κάποια ζημιά.
Dare-Devil Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Όπως αναφέρει και ο τίτλος, πότε πρέπει να ανοίξω το laptop και να το καθαρίσω; Το έχω λίγους μήνες μόνο και χωρίς υπερβολική χρήση. Όταν δεις υπερβολικές τιμές θερμοκρασίες στην cpu τότε θέλει καθάρισμα . Δεν υπάρχει κάποιος standard χρόνος που θέλει . Απλά παρατηρείς που και που τις θερμοκρασίες του λαπτοπ με κάποιο πρόγραμμα και κρίνεις αναλόγως .Όσο είσαι σε εγγύηση μην επιχειρήσεις κάτι τέτοιο . 1
nikοs Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Θεωρώ σωστό μια φορά το χρόνο να γίνεται καθαρισμός στο λαπτοπ και να αλλάζονται πάστες και pad...Το να κάνεις σωστή συντήρηση στο λαπτοπ είναι πολύ σημαντικό. 1
Shadows Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ο καθαρισμος εξαρταται και απο το που εκθετεις το μηχανημα.Αν πχ το παιρνεις συχνα εξω ή στο σπιτι εχεις σκονη,δεν θα αργησει να μαζεψει σκονη μεσα σε 1-2 μηνες.Προσωπικα σε παλιο λαπτοπ που ειχα μαζευε σκονη καθε 3-4 μηνες και μπουκωνε την εξοδο απο το ανεμιστηρακι. Οποτε αν πιανουν τα χερια καποιου και δεν παραβιαζει τους ορους της εγγυησης καλο θα ηταν το ανοιγμα φυσιμα(οχι με ηλεκτρικη σκουπα παντα) και μαζεμα της σκονης καθε 4-5 μηνες και 2-3 χρονια αλλαγη παστας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις