Daredevil Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, georgeps21 είπε πάνω σε raspbian να φανταστω ε ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 22 ώρες πριν, Daredevil είπε εγώ το έχω με pihole,plex server, tv server και torrent box . Παίζει μια χαρά τί tv server??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 ε έχω το pihattv και με το tvheadend δίνω stream τοπικά σε άλλες συσκευές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, Daredevil είπε ε έχω το pihattv και με το tvheadend δίνω stream τοπικά σε άλλες συσκευές Βλέπεις δηλαδή Άγριες Μέλισσες δικτυακά σε όποια συσκευή θέλεις καλή φάση... Προς το παρόν μιας και έχω το pi με kodi πάνω σε τηλεόραση, δεν μου χρειάζεται βλέπω το ανωτέρω αριστούργημα πατώντας το TV στο τηλεκοντρόλ... χα χα χα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Ο tv server βολεύει πολύ για τους εξής λόγους 1)Με μια κεραία δίνεις τηλεόραση παντού δικτυακά. 2)Εάν βάλεις πολλά tuners πάνω μπορείς να κάνεις όσες εγγραφές προγραμμάτων θες ταυτόχρονα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Στις 25/2/2020 στις 1:56 ΠΜ, bananasplit είπε εγώ μια ερώτηση έχω..το pihole δε φαίνεται κάποιες στιγμές να σου καθυστερεί το δίκτυο,ή να μη συνδέεται σωστά;;(πχ να αργεί να φορτώσει μια σελίδα στο κινητό).ή μόνο εμένα το κάνει;; εγώ πάντως που έχω το Raspberry Pi 4 (2gb/4gb) έχω εγκαταστήσει με επιτυχία το Pi-Hole από εδώ https://pi-hole.net/ και δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα με Cloudfare DNS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, mechpanos είπε Βλέπεις δηλαδή Άγριες Μέλισσες δικτυακά σε όποια συσκευή θέλεις καλή φάση... Προς το παρόν μιας και έχω το pi με kodi πάνω σε τηλεόραση, δεν μου χρειάζεται βλέπω το ανωτέρω αριστούργημα πατώντας το TV στο τηλεκοντρόλ... χα χα χα!!! ε ενίοτε χρειάζεται σε αθλητικά κλπ. Και στο kodi μπορείς να ανεβάσεις tvheadend server, υπάρχει το κατάλληλο addon. Επίσης στον tvheadend server μπορείς να βάλεις και ip κανάλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 πάντως μου βάλατε ιδέα να ψάξω για το TV Server (μάλλον θα χρειαστεί να αγοράσω το Raspberry Pi 3 μαζί με το Module (TV) αλλά μου αρέσει να πειραματίζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, panoskir είπε Ο tv server βολεύει πολύ για τους εξής λόγους 1)Με μια κεραία δίνεις τηλεόραση παντού δικτυακά. 2)Εάν βάλεις πολλά tuners πάνω μπορείς να κάνεις όσες εγγραφές προγραμμάτων θες ταυτόχρονα. Οδηγός υλοποίησης;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xakou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Υπάρχει συσκευή να πάρουμε σήμα από hdmi και να το κάνουμε re-stream σε άλλη smartTv μέσα στο σπίτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 14 ώρες πριν, lambros είπε Οδηγός υλοποίησης;;; εδώ https://thepihut.com/blogs/raspberry-pi-tutorials/how-to-stream-digital-tv-with-the-raspberry-pi-tv-hat 3 ώρες πριν, xakou είπε Υπάρχει συσκευή να πάρουμε σήμα από hdmi και να το κάνουμε re-stream σε άλλη smartTv μέσα στο σπίτι; https://auvidea.eu/b102-hdmi-to-csi-2-bridge-22-pin-fpc/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Libreelec 9.2.1 σημερα https://libreelec.tv/2020/03/libreelec-leia-9-2-1/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Θέλω να φτοιάξω ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας push to talk μέσω WiFi με Raspberry και ήθελα να μου πει αν γνωρίζει κανείς για την υλοποίηση τι θα χρειαστώ κυρίως από θέμα software. Επίσης , από θέμα hardware εκτός των 2 ηχείων και των 2 κουμπιών , χρειάζεται να πάρω και κάρτες ήχου ή δεν χρειάζεται; Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα στο νετ είδα οτι η υλοποίηση μπορεί να γίνει οικονομικά με 2 Raspberry Pi Zero W. Έχει φτοιάξει κανείς κάτι ανάλογο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) να κανω μια ερωτηση... Εσεις που εχετε το pi hole σας κοβει διαφημισεις απο βιντεο πχ youtube ή facebook και αν ναι τι κανατε; γιατι εμενα δεν τις κοβει; Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από verylife78 ελειπε ενα ερωτηματικο στο τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1551 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, verylife78 είπε να κανω μια ερωτηση... Εσεις που εχετε το pi hole σας κοβει διαφημισεις απο βιντεο πχ youtube ή facebook και αν ναι τι κανατε; γιατι εμενα δεν τις κοβει ούτε έμενα τις κόβει επικουρικά στο pc εχω στον Firefox ublock origin και δεν περνάει τίποτα στο κινητό και στην smart tv γίνετε ο κακός χαμός στο you tube 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα