stefanos_th Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, dimitrisg55 είπε Wpa δίκτυα θέλω να σπάσω και δεν είναι στην πολυκατοικία για αυτό θέλω το raspberry pi, για να το βάλω σε powerbank και να πάω κάπου να σπάσω τα δίκτυα εκεί. Επίσης δεν έχω laptop. θα εισαι ο πρωτος ανθρωπος σε αυτον τον πλανητη που σπαει WPA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisg55 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, stefanos_th είπε θα εισαι ο πρωτος ανθρωπος σε αυτον τον πλανητη που σπαει WPA. Εάν ψάξεις Kali Linux θα δεις ότι υπάρχουν άπειροι τόποι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, dimitrisg55 είπε Εάν ψάξεις Kali Linux θα δεις ότι υπάρχουν άπειροι τόποι Άντε πες έναν....που "σπάει" wpa/wpa2, την μέθοδο...τα resources... αλλά και σε πόσο χρόνο ... αφήνω εκτός πιθανές φόλες με wps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisg55 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, koftis650 είπε Άντε πες έναν....που "σπάει" wpa/wpa2, την μέθοδο...τα resources... αλλά και σε πόσο χρόνο ... αφήνω εκτός πιθανές φόλες με wps. https://null-byte.wonderhowto.com/how-to/hack-wi-fi-automating-wi-fi-hacking-with-besside-ng-0176170/ Εγώ προσωπικά αυτόν τον τρόπο θα χρησιμοποιήσω. Μέθοδος : Capture handshake Resources : Υπολογιστής με Kali Linux και κάρτα δικτύου που έχει monitor mode και packet injection Χρόνος : Καθαρά ανάλογα το password. Μπορεί να χρειαστεί από μερικά λεπτά μέχρι πολλές εβδομάδες. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από dimitrisg55 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το να κάνεις capture το 4way handshake και να αρχίζεις να ψάχνεις matches σε pre-cumputated hashes από wordlists...ΔΕΝ είναι cracking του wpa/wpa2. Ερώτηση ...και πες ότι το hash δεν είναι μέσα στην 20M hash wordlists. (μετά...τις μερικές εβδομάδες .δλδ..τι...).? Για τις υπόλοιπες απαντήσεις σου δεν θα σχολιάσω. Καλύτερα θα σου πρότεινα αν σε ενδιαφέρει το αντικείμενο να διαβάσεις γύρω απ' το θέμα (υπάρχουν άρθρα και πληροφορίες για το θέμα, όχι όμως απ' τον καθένα που βγάζει ένα blog/site και λέει ότι του κατέβει). Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, koftis650 είπε Το να κάνεις capture το 4way handshake και να αρχίζεις να ψάχνεις matches σε pre-cumputated hashes από wordlists...ΔΕΝ είναι cracking του wpa/wpa2. Ερώτηση ...και πες ότι το hash δεν είναι μέσα στην 20M hash wordlists. (μετά...τις μερικές εβδομάδες .δλδ..τι...).? πες του το πιο απλά το θυμα έχει κωδικό 3456mitsosagapoulis τι πιθανότητες εχει το worldlist να νε φτιαγμένο απο ελληνα ωστε να εχει κ το mitsos k to agapoulis σε μια λέξη ,τα νούμερα πα στο διάολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisg55 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, koftis650 είπε Το να κάνεις capture το 4way handshake και να αρχίζεις να ψάχνεις matches σε pre-cumputated hashes από wordlists...ΔΕΝ είναι cracking του wpa/wpa2. Ερώτηση ...και πες ότι το hash δεν είναι μέσα στην 20M hash wordlists. (μετά...τις μερικές εβδομάδες .δλδ..τι...).? Ναι αυτός ο τρόπος λειτουργεί μόνο εάν έχει αδύναμο η μέτριο password, στην δικιά μου περίπτωση γνωρίζω ότι σίγουρα έχουν κάποιο αδύναμο κωδικό τα δίκτυα που θέλω να παραβιάσω. 8 λεπτά πριν, sndev είπε πες του το πιο απλά το θυμα έχει κωδικό 3456mitsosagapoulis τι πιθανότητες εχει το worldlist να νε φτιαγμένο απο ελληνα ωστε να εχει κ το mitsos k to agapoulis σε μια λέξη ,τα νούμερα πα στο διάολο https://github.com/kraniasorestis/greek-wordlists https://medium.com/@iraklis/creating-a-greeklish-wordlist-for-password-cracking-2ebd756a87a9 Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από dimitrisg55 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, sndev είπε πες του το πιο απλά το θυμα έχει κωδικό 3456mitsosagapoulis τι πιθανότητες εχει το worldlist να νε φτιαγμένο απο ελληνα ωστε να εχει κ το mitsos k to agapoulis σε μια λέξη ,τα νούμερα πα στο διάολο Αληθινή ιστορία...πριν μερικά χρόνια ένας μπάρμπας μου είχε φάει κόλλημα ότι του κλέβουν wi-fi γι'αυτό το internet σέρνεται...Ρε πατέρα ξεκόλλα του 'λεγε ο ξαδερφός μου, τίποτα αυτός. Οπότε του λέει ο ξάδερφος, βάλε ένα μακρύ password με αριθμούς μέσα να μην μπορεί να σου το σπάσει κανένας... Και βάζει ο θείος: "eklase45ariskwlos1843fores" Την άλλη μέρα τους επισκέφθηκε μια θεία από την Αμερική με κάτι ξαδέρφια, και ζήτησαν τον κωδικό του wi-fi... Έφριξε το σκυλί από το γέλιο που έπεσε!!! Πιο πολύ από όλους, γέλαγε ο θείος μου, που έλεγε στην θεία την Αμερικάνα τον κωδικό...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, dimitrisg55 είπε 13 λεπτά πριν, koftis650 είπε είναι μέσα στην 20M hash wordlists. (μετά...τις μερικές εβδομάδες .δλδ..τι...).? Ναι αυτός ο τρόπος λειτουργεί μόνο εάν έχει αδύναμο η μέτριο password, στην δικιά μου περίπτωση γνωρίζω ότι σίγουρα έχουν κάποιο αδύναμο κωδικό τα δίκτυα που θέλω να παραβιάσω. Αυτό ΔΕΝ λέγεται WPA/WPA2 cracking.... Δες και το τι συμβαίνει γενικότερα με το θέμα και από τον γνωστό Vivek (security μηχανικός που έχει δουλέψει σε γνωστούς vendors, έχει βγάλει όλα αυτά τα βιβλία για wifi cracking και όχι μόνο... ενώ τώρα έχει δική του εταιρεία και κάνει courses γύρω από πολλά και διάφορα security topics): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, dimitrisg55 είπε Ναι αυτός ο τρόπος λειτουργεί μόνο εάν έχει αδύναμο η μέτριο password, στην δικιά μου περίπτωση γνωρίζω ότι σίγουρα έχουν κάποιο αδύναμο κωδικό τα δίκτυα που θέλω να παραβιάσω. https://github.com/kraniasorestis/greek-wordlists https://medium.com/@iraklis/creating-a-greeklish-wordlist-for-password-cracking-2ebd756a87a9 θα σε στεναχωρησω επειδη ανοιξα τα txt κ το ψαξα mitsosagapoulis δεν εχει αυτο συμαινει οτι δε θα το βρει ποτε.. δεν αρκει να εχει καπου τι λεξη Mitsos κ καπου random την λεξη agapoulis.. prepei na einai 1 λέξη αλλιώς error βάλε τώρα κ το ραντομ 3456 μεσα στην εξισωση.. Απλα το προγραμμα παίρνει λεξεις απο το txt κ τις δοκιμάζει απο το κανείς εσύ manual όπως κ να χει καλη τυχη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, koftis650 είπε Αυτό ΔΕΝ λέγεται WPA/WPA2 cracking.... Δες και το τι συμβαίνει γενικότερα με το θέμα και από τον γνωστό Vivek (security μηχανικός που έχει δουλέψει σε γνωστούς vendors, έχει βγάλει όλα αυτά τα βιβλία για wifi cracking και όχι μόνο... ενώ τώρα έχει δική του εταιρεία και κάνει courses γύρω από πολλά και διάφορα security topics): Δεν είναι wpa cracking αλλά είναι cracking σημασία δεν έχει η μέθοδος... Πολλοί χακεράδες πάντως ρε παιδί μου... Μου θυμίζει έναν που πούλαγε τρελίτσα στο fb στο Ubuntu-gr group ότι είναι μέγιστος χακεράς και δουλεύει στο στρατό κλπ, και ότι μπορεί να μπει στο pc του οποιουδήποτε...ΟΚ του λέω να η IP μου, αν καταφέρεις και παραβιάσεις το pc μου βγάλε ότι βρεις στο fb... Και έκανε την κότα ότι αν θέλει το κάνει, αλλά δεν θέλει, κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisg55 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, sndev είπε θα σε στεναχωρησω επειδη ανοιξα τα txt κ το ψαξα mitsosagapoulis δεν εχει αυτο συμαινει οτι δε θα το βρει ποτε.. δεν αρκει να εχει καπου τι λεξη Mitsos κ καπου random την λεξη agapoulis.. prepei na einai 1 λέξη αλλιώς error βάλε τώρα κ το ραντομ 3456 μεσα στην εξισωση.. Απλα το προγραμμα παίρνει λεξεις απο το txt κ τις δοκιμάζει απο το κανείς εσύ manual όπως κ να χει καλη τυχη! Το γνωρίζω ότι υπάρχει η περίπτωση να μην δουλέψει εάν υπάρχει δύσκολος κωδικός. Όλη η λογική βασίζεται στο γεγονός ότι βάζουν χαλιά κωδικούς 17 λεπτά πριν, mechpanos είπε Δεν είναι wpa cracking αλλά είναι cracking σημασία δεν έχει η μέθοδος... Πολλοί χακεράδες πάντως ρε παιδί μου... Μου θυμίζει έναν που πούλαγε τρελίτσα στο fb στο Ubuntu-gr group ότι είναι μέγιστος χακεράς και δουλεύει στο στρατό κλπ, και ότι μπορεί να μπει στο pc του οποιουδήποτε...ΟΚ του λέω να η IP μου, αν καταφέρεις και παραβιάσεις το pc μου βγάλε ότι βρεις στο fb... Και έκανε την κότα ότι αν θέλει το κάνει, αλλά δεν θέλει, κλπ... Εάν μιλάς για εμένα, νομίζω ότι δεν πουλάω τρέλα αφού παραθέτω τεκμήρια και δεν λέω μπούρδες. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από dimitrisg55 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 @mechpanos To wep "σπάει" το wpa/wpa2 όμως με dictionary list hash checking ...hackia το λες που έχει όριο ειδικά για το 99.9% των χρηστών που ούτε tools, ούτε "unlimited" resources διαθέτουν (και φυσικά η οποία μέθοδος συνδυαστικά με τα παραπάνω αν επιταχύνει πχ το επιθυμητό αποτέλεσμα έχει νόημα). Φυσικά ίσως να γίνεται πιο εύκολα ...όπως βλέπουμε σε κάποιες (παλιές) διαφημίσεις ..μεταξύ γειτόνων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, dimitrisg55 είπε Εάν μιλάς για εμένα, νομίζω ότι δεν πουλάω τρέλα αφού παραθέτω τεκμήρια και δεν λέω μπούρδες. Χμμμ...όχι εσύ καλά τα λες...το θέμα είναι γιατί να το κάνεις... Αναφέρομαι γενικά ότι πολλοί θέλουν να κάνουν (ή να λένε ότι κάνουν) κρακινγκ, ποιο το νόημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisg55 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, mechpanos είπε Χμμμ...όχι εσύ καλά τα λες...το θέμα είναι γιατί να το κάνεις... Αναφέρομαι γενικά ότι πολλοί θέλουν να κάνουν (ή να λένε ότι κάνουν) κρακινγκ, ποιο το νόημα; Σε εκείνη την περιοχή δεν πιάνουν καθόλου τα δεδομένα στο κινητό και εάν θέλεις ίντερνετ η μόνη λύση είναι το wifi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα