Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, lambros είπε Στείλε μου σε παρακαλώ ένα Λίνκ που νομίζεις ότι τα έχει μέσα να το δοκιμασω Εγω δουλευω αυτο https://www.arcadepunks.com/32gb-rpi3-recalbox-image-silver-with-13080-games-from-emulga/ Πιστευω οτι ξερεις πως να κατεβαζεις απο αυτο το site Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf_4 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, lazlos είπε Εγω δουλευω αυτο https://www.arcadepunks.com/32gb-rpi3-recalbox-image-silver-with-13080-games-from-emulga/ Πιστευω οτι ξερεις πως να κατεβαζεις απο αυτο το site αυτό κάνει και για raspberry pi 3 b+ γιατί στα σχόλια που διάβασα νομίζω πως όχι. edit: βρήκα τελικά αυτό http://cake1974.free.fr/retrogaming.html που κάνει σίγουρα για β+. Δεν καταλαβαίνω όμως που έχει ένα λινκ με full bios ποιο να κατεβάσω ή όλα; Δεν το εξηγεί. Μπορεί να βοηθήσει κανείς τι παίζει με τα bios και τι πρέπει να κατεβάσω; Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από zaf_4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, zaf_4 είπε αυτό κάνει και για raspberry pi 3 b+ γιατί στα σχόλια που διάβασα νομίζω πως όχι. edit: βρήκα τελικά αυτό http://cake1974.free.fr/retrogaming.html που κάνει σίγουρα για β+. Δεν καταλαβαίνω όμως που έχει ένα λινκ με full bios ποιο να κατεβάσω ή όλα; Δεν το εξηγεί. Μπορεί να βοηθήσει κανείς τι παίζει με τα bios και τι πρέπει να κατεβάσω; Εγω μονο απο το arcadepunks κατεβαζω. Εκει εχει και για το B+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf_4 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, lazlos είπε Εγω μονο απο το arcadepunks κατεβαζω. Εκει εχει και για το B+ Μα αυτό το πήρα απ το arcadepunks και σου έχει λινκ σε άλλο site για να το κατεβάσεις και ήθελα να καταλάβω τι παίζει με τα bios https://www.arcadepunks.com/first-recalbox-raspberry-pi-3-b-gaming-image-10000-games/ anyway, κατέβασα ένα άλλο image τώρα και θα το δοκιμάσω. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από zaf_4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, zaf_4 είπε Μα αυτό το πήρα απ το arcadepunks και σου έχει λινκ σε άλλο site για να το κατεβάσεις και ήθελα να καταλάβω τι παίζει με τα bios https://www.arcadepunks.com/first-recalbox-raspberry-pi-3-b-gaming-image-10000-games/ anyway, κατέβασα ένα άλλο image τώρα και θα το δοκιμάσω. Εμενα δεν μου ανοιγει αλλο site αλλα κατεβαζει αμεσα το αρχειο για να το κατεβασω μεσο μtorrent. επισης το BIOS ειναι για να αναγνωριζει το recalbox τι ειναι το μηχανημα π.χ. ΒΙΟS SNES - αναγνωριζει οτι ειναι το SNES κτλ. Στο recalbox ΔΕΝ χρειαζεται να πεταξεις κανενα BIOS καθως τα εχει ολα μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf_4 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 19 ώρες πριν, lazlos είπε Εμενα δεν μου ανοιγει αλλο site αλλα κατεβαζει αμεσα το αρχειο για να το κατεβασω μεσο μtorrent. επισης το BIOS ειναι για να αναγνωριζει το recalbox τι ειναι το μηχανημα π.χ. ΒΙΟS SNES - αναγνωριζει οτι ειναι το SNES κτλ. Στο recalbox ΔΕΝ χρειαζεται να πεταξεις κανενα BIOS καθως τα εχει ολα μεσα. Κατέβασα 2 32gb image που μου άρεσαν για recalbox και θα τα δοκιμάσω άμεσα. Τέλεια αφού δεν χρειάζεται bios, thanks για την πληροφορία. Υ.γ. Δοκίμασα Windows arm έκαναν 20 λεπτά να μπουταρουν; έβγαινε ένα cmd του raspberry πατώντας νομίζω enter, μου έβγαινε επιλογές σαν bios και διαλεγα να κάνει boot από sd card. Φόρτωναν τα Windows και στο τέλος μου έβγαζε error με μπλε οθόνη. Οπότε αποτυχία προς το παρόν συν ότι διάβασα ότι είναι πολύ laggy ακόμη η όλη φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Στις 11/2/2019 στις 8:50 ΠΜ, lambros είπε Καλημερα καλη εβδομαδα, Εγω κατεβασα τελικα το Raspberry Pi 1 / Pi 0 rpi1/rpi0 recalbox.img (sha1) το εβαλα σε μια καρτα 32γβ, ολα καλα, οντως καλυτερο απο το retropie, αν και εχει το kodi που εγω δεν το θελω, αλλα που ξερεις στο μελλον , μπορει να τραβηξω ταινια απο τον υπολογιστη για το υπνοδωματιο. Αυτο που ειδα ειναι οτι εχει λιγα παιχνιδια μεσα και καθολου mame ( bubble shinobi ktl) Απο οτι καταλαβα πρεπει να κατεβασω ρομ απο το arcade punks αλλα ποια εχω μπερδευτει. Η καρτα μου ειναι kingston. Αντε και το κατεβαζω μετα τι κανω? Ευχαριστω εκ τον προτερων για την βοηθεια. Στείλτε μου σας παρακαλώ σε pm ενα λινκ που θα παιξει γιατί κατέβασα από εκεί ένα από torrent αλλά δεν μου έπαιξε. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, lambros είπε Στείλτε μου σας παρακαλώ σε pm ενα λινκ που θα παιξει γιατί κατέβασα από εκεί ένα από torrent αλλά δεν μου έπαιξε. Ευχαριστώ Εαν δεν εχεις το Β+ τοτε κατεβασε αυτο https://www.arcadepunks.com/32gb-rpi3-recalbox-image-silver-with-13080-games-from-emulga/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Έχω το Raspberry Pi μπήκα σε αυτό το Λίνκ που μου είχες στείλει και την προηγούμενη φορά πάτησα το Λίνκ μου έβγαλε μια τεράστια λίστα αλλά μάλλον δεν διαλέγω το σωστό Λίνκ. Αν μπορείτε screenshot να δω τι πατάω Αυτό που έγραψα μόνο μαύρη εικόνα τίποτα άλλο. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Στις 17/2/2019 στις 8:07 ΜΜ, lambros είπε Έχω το Raspberry Pi μπήκα σε αυτό το Λίνκ που μου είχες στείλει και την προηγούμενη φορά πάτησα το Λίνκ μου έβγαλε μια τεράστια λίστα αλλά μάλλον δεν διαλέγω το σωστό Λίνκ. Αν μπορείτε screenshot να δω τι πατάω Αυτό που έγραψα μόνο μαύρη εικόνα τίποτα άλλο. Ευχαριστώ Γραψε στην αναζητηση του browser σου τη λεξη emulga και θα σου βγαλει 3 αποτελεσματα το ενα απο αυτα θα ειναι αυτο που σου εχω στη φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Αυτο κατεβασα και μου ειχε μαυρη οθονη emulga-silver-v1.0u (τορρεντ file) θα το ξαναγραψω με το balena και αν ειναι θα το δοκιμασω και σε αλλη καρτα μνημης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, lambros είπε Αυτο κατεβασα και μου ειχε μαυρη οθονη emulga-silver-v1.0u (τορρεντ file) θα το ξαναγραψω με το balena και αν ειναι θα το δοκιμασω και σε αλλη καρτα μνημης Εαν σου εμφανιζει μαυρη οθονη....3 συμβαινουν!! 1. ΜΗ συμβατη καρτα. 2. Λαθος προγραμμα εγγραφης. το Balena ειναι απο τα καλυτερα. 3. Εχεις το raspberry B+ και δεν ειναι συμβατο με αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf_4 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, lazlos είπε Εαν σου εμφανιζει μαυρη οθονη....3 συμβαινουν!! 1. ΜΗ συμβατη καρτα. 2. Λαθος προγραμμα εγγραφης. το Balena ειναι απο τα καλυτερα. 3. Εχεις το raspberry B+ και δεν ειναι συμβατο με αυτο! καλά δεν ξέρει το παιδί εάν έχει το b+ ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 56 λεπτά πριν, zaf_4 είπε καλά δεν ξέρει το παιδί εάν έχει το b+ ή όχι; >???> ΟΚ βοηθησε τον εσυ.....μιας και βλεπεις οτι εγω δεν.... τοσο καιρο ασχολουμε με αυτο. Οff απο αυτο το threat see you. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf_4 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, lazlos είπε >???> ΟΚ βοηθησε τον εσυ.....μιας και βλεπεις οτι εγω δεν.... τοσο καιρο ασχολουμε με αυτο. Οff απο αυτο το threat see you. εσύ τώρα γιατί παρεξηγήθηκες; ρώτησα εάν το παιδί ξέρει τι μοντέλο έχει; δεν πήγαινε πουθενά σε σένα, ούτε κανένα καρφί. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από zaf_4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα